Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Eger & Bükk

- - - - -

• Please log in to reply
2820 replies to this topic

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
ahogy lor írja.
majd vagy felmész a parkolóig és onnan lecsorogsz a síházhoz, vagy fölfelé menet lesz balra egy behajtani tilos tábla. ott kell bemenni.
tábla mindkét helyen van.
országútival csak óvatosan mert csak föld-dózer úton megközelíthetõ a síház.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
Ide még nem firkáltam úgyhogy most megteszem! :)

Hi all!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
itten van egy kis kep
http://img108.imagev...massa_325lo.jpg
jossz malyinka dedes majd beesel egy negyes elagba
onna jobbra kell menni /vagy nyugatra/ utana bankut kovetkezik.

ez pedig egy nagy 22MB
eszaki resz
http://files.to/get/...beforgatott.gif
errol hallgatunk hatha kell vkinek

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
Savanyugabi!: az sms-t megkaptam,sajna nagy buli volt és nem tudtam menni,ma meg rajzolni kell,de,mint írtam egyéb idõpontban ok, amint tudsz vmi módon érj már el,hogy mikor jó, az sms-re nem válaszoltál.
p.s.: "RAGGGDMEEEG":)

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
Okka, oda,hogy is jutok el,ha Mályinka felõl mászok Bánkútnak? Emléxem,hogy van egy elágazás,amikor Mályinka felõl megyek,de nem emlészem pontosan,hogy mik a lehetõségek... Bocs,de tényleg, így hirtelen nemtom, hogy jutok oda el egyszerûen...

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
a bánkúti síház étterem büfé mindenkinek aki bringával érkezik 10% kedvezményt ad.
csak a kedvezményre kell hívatkozni.
ha nem szólsz, nincs.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

qtatom

qtatom

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Sziasztok!

A következõ dologban kérnék segítséget. Június 14-én egy hosszabb gyalogos túrát szerveztem Sirok (indulás) és Markaz (érkezés) között. Az autót Siroknál hagynám, Markazról (érkezés 18-20 óra között) pedig bicajjal gurulnék vissza a kocsihoz . Ehhez az kellene, hogy elõtte egy biztonságos helyen Markazon hagyhassam a biciklit. Ha van valakinek rokona, ismerõse Markazon, az kérem jelentkezzen, a többit mailben megbeszéljük. Elõre is köszönöm!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
nekem máj 28 Balatonfüred, elseje bejövõs lehet, úllátom.
csörögj, max a bnõm bicójával ugrunk egyet.vagy fagyi is OK, bár, mióta egy kiló egy gombóc, sörözöm... ja, patentpedált hozz, -ne nyeregcsövet:-) -ha fontos.
70 287 1658

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
1.-én jövök, ha nem változik semmi. Ti akkor dolgoztok?
bnõmet kisérem le az osztálykirándulásásra így nem tom mikor érkeznék és meddig maradnék de max egy fagyi a dobótér mellett vagy egy sör belefér biztos...

dori

dori

törzsvendég

• fórumtag
  • 306 posts
Sziasztok!

Aki épp nem a Szilvásvárad Mararonon nyomul, és van ideje, május 28-án délután jöjjön le az Érsek-kertbe! Gyerekeknek különösen ajánlott! További hírek itt!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
savanyugabi: júni 2. felében vmikor megyek egerbe és környékére. kell még nyeregcsövet vinnem egy jó kis kiruccanáshoz? :) Majd ha tudok pontos dátumot majd megírom, h jó-e neked!

Mással is szivesen elmegyek túrázni, ha tud adni bringát alám! Vagy tartson velünk...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
Áron, peersze váglak. A faterod a lódoktor ugye, Szilváson? Egyszer jártam aszem nálatok anno 18...ban Tojás vett egy telót tõled amivel sikeresen ki is törte 2 fogát késõbb :-))
Versenyzel még, vagy már csak öregesen? :-)

Én múlt héten nyomtam egyet félig meddig a maraton vonalán asszem, / Berva võgytõ' felfelé.../ Les réttõl felfelé a "piros bicikli" jelen, majd le tárkányba a zõdön. Na, az nem vót jó. Hót sár, tekerhetetlen. De sztem a maraton pálya tuti lesz.

Feri-

Feri-

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Majd vasárnap. Remélem, nem lesz esõ.

smek24

smek24

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Most gyertek pályát járni, száraz!! Ma mentem egy kört a középtávon, az használható! A hosszú is szerintem, a rövid meg egyértelmûen.
"...can you hear the Holy Mountains?"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Az esõzés elõtt elég zsír volt a pálya. Helyenként volt egy-két hatalmas pocsolya, de egyébként haladós.

Feri-

Feri-

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Nem tudom, jöttök-e Szilvásvárad Maratonra, de be kellene járni a pályát egyszer-háromszor...

smek24

smek24

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Hey, savanyugabi! Ezer éve nem láttalak, én mint friss fórumos.Áron vagyok a szilvási bicajos brancsból, vágod- e? Béke!
"...can you hear the Holy Mountains?"

brumbie

brumbie

vendég

• fórumtag
  • 143 posts
Hát igen nincs nagy pörgés ...
Tegnap nyomtam egyet Felsõtárkányban idén elõször ... baba volt ...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
hû, de kurva aktiv ez a fórum.
no, mindegy, a vörös-kõi forrás is kb 160cm erejéig ákktív.
menjetek, nézzétek, jó.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
csüt.-ön du. fél 6 körül kikukkantok fehérnéppel Vörös-kõhöz.
Ha vkinek van kedve csatlakozni, tegye meg. 70/2871658
Versenyorientáltak nem kinozzák magukat, asszony eldõléshatáron lavíroz sebességileg.