Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Indította
lcs
, 2004. november 16. 19:16
Írta 2007. január 11. - 00:05
Holnap megyünk haverral egy Eger- Stimecház- Vöröskõ- valamit, olyan dél környékén, ha valki akar jönni szóljon! nullahat-harminc-háromharminckilencnyolcvanegyötvenhat
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2007. január 06. - 19:11
Holnap gyt-zünk fehérnéppel, kedvedzés esetén kóll mí.
/Berva-ágazat tetõ - szarvaskõ/
/Berva-ágazat tetõ - szarvaskõ/
Írta 2007. január 03. - 16:38
Hát ma gondoltam bepótolok egy pár elmaradt km-t! Ill. csak az új téli szerkó teszteléséhez gondoltam kitekerek a tárkányi tóhoz meg vissza ennyi idõ alatt csak kiderül mit kell még felvenni vagy mit nem magamra. De nem is ez a lényeg, igaz kicsit fáztam eleinte úgyhogy legközelebb még egy polárt is felveszek. Na de tekerészve a kerékpárúton, már az erdei részen nézem, né má itten meg van fagyva minden. Hehe ez jó! Usgyi is fel a kis ösvényen a Várhegyre, amin a bükk marci is haladt. Köves, fagyott nuku sár. Feljebb a földes részen ahol a nap is érte ott azért akad egy adag a dzsuvából de nem volt vészes. Még felnéztem a kövesdi kilátóhoz aztán irány haza a mûúton Egerbe. Nem volt hosszú túra de nagyon élveztem. Az idõ isteni volt, csattogtattam is egy pár képet a kilátónál. Ha még ilyen idõ marad a héten tuti megyek még egy két karikát!
Írta 2007. január 02. - 18:45
Volt így is fagy a napmentes helyeken. oda is csapkodtam magam a patak partján, a piros négyzeten.kár, hogy nem tudtál jönni, egész szép utat mentem: Berva-bánya-gubakút-ágazat tetõ-gilitka káplona- Szarvaskõ- maj visssza a piroson almárba.
tiszta sááár minden :-))
tiszta sááár minden :-))
Írta 2007. január 02. - 18:41
az szép lehetett! Bocs a múltkoriért de nem számítottam kocsizúzó mutatványra magamtól :S
Nem akarok semmit szervezni, mert valami szar mindig közbe jön, de hétvégén 2 vizsga között egy rövid túra talán beleférne! Bár a mostani dzsuvát nagyon nem csípem, de addig hátha szárad vagy fagy:)
majd meglássuk...
Nem akarok semmit szervezni, mert valami szar mindig közbe jön, de hétvégén 2 vizsga között egy rövid túra talán beleférne! Bár a mostani dzsuvát nagyon nem csípem, de addig hátha szárad vagy fagy:)
majd meglássuk...
Írta 2007. január 02. - 18:37
Írta 2007. január 02. - 11:26
Írta 2007. január 02. - 11:22
Írta 2007. január 02. - 11:19
Írta 2007. január 01. - 16:15
Írta 2006. december 31. - 17:14
Nagyon boldog és sikeres új évet kívánok mindenkinek!
Írta 2006. december 29. - 11:27
TEgnap én se jutottam el Bánkutig, felmásztam Õr-kõre, s uzsgyi haza. combos hideg volt fenn... de legalább a köd felé kerülhettem egy pár percre.
Viszont: bekerült a NAGY KÖRNYÉKBELI KEDVENCEK listájába a következõ nyom: Fel a Berva völgyön egészen a 100as MTB maraton elsõ "büfé"pontjáig. ott egy balos a zõdön, alaphelyzetben /én má' visszafelé jöttem Õr-kõrõl/ egészen ágazat tetõig. ott egy jobbos a zöld, majd kék körön /el az antónia, majd gilitka forrás mellett/ Gilitka kápolnától egy balos az országos kékre.
Ez kezdett nekem nagyon bejövõs lenni. Le-föl- bal-jobb-szét-össze-vissza... az egyébként széles szekérút a benõtt bokroknak köszönhetõen pöpec kis alagúttá szûkül néha. A táv felétõl lehet hallani/sejteni az alattunk futó országutat /25/, sõt asszem, kilátásban sem lenne hiány, ködmentes idõben. A szarvaskõi vár elõtt muszáj voltam fellámpázni, de sajna, ez se segített, hogy ne toljak szét egy "lépcsõfokot" lefelé. Eredmény: két nacin keresztül is luk a combomon...
Szal, ez f@sza kis ösvény!! csak aza deszka járda nem kellen az aljába.
~
Hát, asszem, ez a 7vége most kimaradós. Ha minden rosszul megy,szombaton a borszalonon kell locsolnom, elõtte meg elõkészületek, hacsak a fõnök nem vállalja át.
szombaton reggel csörögj meg! Ha van egy 3 óránk, megnyomhatjuk a szarvaskõset, esetleg némi kék+al megfûszerezve Egerig/Iskola utca felõl érünk be, a fenstherm lakótelep felõl/
sok sikert a floorballhoz! Ez a szaladgálós jégkorongszerûség ugye?
~
Ha van vkinek kedvenc "nyoma" -s miért ne lenne- a környéken, ne legyen rest, adja közre!!
Viszont: bekerült a NAGY KÖRNYÉKBELI KEDVENCEK listájába a következõ nyom: Fel a Berva völgyön egészen a 100as MTB maraton elsõ "büfé"pontjáig. ott egy balos a zõdön, alaphelyzetben /én má' visszafelé jöttem Õr-kõrõl/ egészen ágazat tetõig. ott egy jobbos a zöld, majd kék körön /el az antónia, majd gilitka forrás mellett/ Gilitka kápolnától egy balos az országos kékre.
Ez kezdett nekem nagyon bejövõs lenni. Le-föl- bal-jobb-szét-össze-vissza... az egyébként széles szekérút a benõtt bokroknak köszönhetõen pöpec kis alagúttá szûkül néha. A táv felétõl lehet hallani/sejteni az alattunk futó országutat /25/, sõt asszem, kilátásban sem lenne hiány, ködmentes idõben. A szarvaskõi vár elõtt muszáj voltam fellámpázni, de sajna, ez se segített, hogy ne toljak szét egy "lépcsõfokot" lefelé. Eredmény: két nacin keresztül is luk a combomon...
Szal, ez f@sza kis ösvény!! csak aza deszka járda nem kellen az aljába.
~
Hát, asszem, ez a 7vége most kimaradós. Ha minden rosszul megy,szombaton a borszalonon kell locsolnom, elõtte meg elõkészületek, hacsak a fõnök nem vállalja át.
szombaton reggel csörögj meg! Ha van egy 3 óránk, megnyomhatjuk a szarvaskõset, esetleg némi kék+al megfûszerezve Egerig/Iskola utca felõl érünk be, a fenstherm lakótelep felõl/
sok sikert a floorballhoz! Ez a szaladgálós jégkorongszerûség ugye?
~
Ha van vkinek kedvenc "nyoma" -s miért ne lenne- a környéken, ne legyen rest, adja közre!!
Írta 2006. december 28. - 19:51
Na errõl megint lecsúsztam! :S
De a jövõbeni téli bicózást alapoztam meg egy pesti dechatlonos bevásárlós túrával Sikerült elvernem megint egy félhavi fizetést, de bízok benne most már 10 éven keresztül lesz miben tekerni télen!
Holnap miskolcon floorball kupázom, szombaton vagy vasárnap viszont fel kéne avatni az új göncöt! Ha neked jó, mehetnénk egy karikát. Ha ok(é)-zod, akkor hívlak telefonon és egyeztetünk!
by
De a jövõbeni téli bicózást alapoztam meg egy pesti dechatlonos bevásárlós túrával Sikerült elvernem megint egy félhavi fizetést, de bízok benne most már 10 éven keresztül lesz miben tekerni télen!
Holnap miskolcon floorball kupázom, szombaton vagy vasárnap viszont fel kéne avatni az új göncöt! Ha neked jó, mehetnénk egy karikát. Ha ok(é)-zod, akkor hívlak telefonon és egyeztetünk!
by
Írta 2006. december 28. - 11:21
@Ice: ha nincs hó, akkor laza mátrai tekergés a fagyott fõdön, némi szinttel ;-) meg vállonhuzgálással /pl. Lajosházától felfelé a zöld jelzésen.../
de ha hó van, az egész bringás TT egy szívás. Azért is mentem közel azonos idõt a gyalogokkal, ha jól emléxem.
De jó példa erre a mostani tortúra, ami egy 65ös, de semmiben sem különbözött egy késõ õszi tekergéstõl.
jó idõ, no hó...
Viszont, télen, hóban gyalog is cudar tud lenni, hátha még a hátadon kell huzgálni a bringád Tar kõre pl.
Gyere most Bánkutra, du. ha ráérsz!
Olyan 13h körül akarok indulni, este visszaérünk!
70 287 1658, ha ráérsz, s van kedved.
Most néztem webcamet, kukucskál a nap! :-)
de ha hó van, az egész bringás TT egy szívás. Azért is mentem közel azonos idõt a gyalogokkal, ha jól emléxem.
De jó példa erre a mostani tortúra, ami egy 65ös, de semmiben sem különbözött egy késõ õszi tekergéstõl.
jó idõ, no hó...
Viszont, télen, hóban gyalog is cudar tud lenni, hátha még a hátadon kell huzgálni a bringád Tar kõre pl.
Gyere most Bánkutra, du. ha ráérsz!
Olyan 13h körül akarok indulni, este visszaérünk!
70 287 1658, ha ráérsz, s van kedved.
Most néztem webcamet, kukucskál a nap! :-)
Írta 2006. december 27. - 21:13
off:
Jóvanna, felkelek,kinyitom a könyvet, elkezdem olvasgatni, közben megnézem a mailjeimet... el tud menni az idõ a tanulással:) Bár azért haladgatok... De ezeket sehogy se fogom fel:/ és ezek kellenének a legjobban...
edit: Az a baj, hogy így sem vagyok képes nagyobb távolságba kerülni a fránya könyvektõl, mint 10méter, s polinomidõn belül mindig visszatérek...
on: Oksa, tegyük fel, hogy sikeres lesz az elsõ kör, és akkor utána úúúúsgyi:)
Jóvanna, felkelek,kinyitom a könyvet, elkezdem olvasgatni, közben megnézem a mailjeimet... el tud menni az idõ a tanulással:) Bár azért haladgatok... De ezeket sehogy se fogom fel:/ és ezek kellenének a legjobban...
edit: Az a baj, hogy így sem vagyok képes nagyobb távolságba kerülni a fránya könyvektõl, mint 10méter, s polinomidõn belül mindig visszatérek...
on: Oksa, tegyük fel, hogy sikeres lesz az elsõ kör, és akkor utána úúúúsgyi:)
Írta 2006. december 27. - 17:58
_A!
ezekre nagyjából tudtam a választ! Tudod meddig, míg levizsgáztam belõlük! Isemrõsen cseng minden, de hogy hogy is vannak:confused: ?
Amúgy sok sikert a vizsgaidõszakra minden vizsgázó társamnak!
Nem tudom mások, hogy tudnak minden nap seggelni a könyv fölött, de nekem idõnként ki kell mozdulnom egy napra, mert begolyózok a sok tanulnivalótól!
Szóval ha lesz idõ egyeztetün skacok és megyünk.
Gabi az mátrabérci túra mennyire kemény? Láttam 9 óra valamennyi alatt teljesítetted, hát az nem piskóta, én ennyi idõt bringán nyáron nem élek túl, nem hogy télen. De azért buzerálja az agyam hogy menni kéne!
üdv
ezekre nagyjából tudtam a választ! Tudod meddig, míg levizsgáztam belõlük! Isemrõsen cseng minden, de hogy hogy is vannak:confused: ?
Amúgy sok sikert a vizsgaidõszakra minden vizsgázó társamnak!
Nem tudom mások, hogy tudnak minden nap seggelni a könyv fölött, de nekem idõnként ki kell mozdulnom egy napra, mert begolyózok a sok tanulnivalótól!
Szóval ha lesz idõ egyeztetün skacok és megyünk.
Gabi az mátrabérci túra mennyire kemény? Láttam 9 óra valamennyi alatt teljesítetted, hát az nem piskóta, én ennyi idõt bringán nyáron nem élek túl, nem hogy télen. De azért buzerálja az agyam hogy menni kéne!
üdv
Írta 2006. december 27. - 13:59
Írta 2006. december 26. - 20:49
Sajna jan2,jan4,jan5 foglalt a bme által:( és emiatt most a könyvek felett vagyok, de ha összejön minden, akkor egész sok szabadidõm lehet, bár lehet ez csak vágyálom,de remélni csak szabad?!oks.
sajnálom.
többiek?
szóljatok, mert elmegyek szlovipariba gyalogolni cimbikkel, ha nincs bicó! .-)
Amúgy,ha marad ilyen az idõ, egész korán kezdõdhet a bicós idény, vagy nem is fejezõdik be?
Szal sajnos én ebbõl a holnapi túrából kimaradok...
Off:
Nem tudja valaki hogyan kell leforgatni valódi nézetbe egy általános helyzetû általános síkot, vagy esetleg kört hogyan kell ábrázolni axonometriában, esetlegesen a helyettesítéses integrál rejtelmeit? Ha ezeket vki elmagyarázná még ma... hú akkor a világ végéig is elszaladnék holnap:)
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???
Írta 2006. december 26. - 14:42
oks.
sajnálom.
többiek?
sajnálom.
többiek?
Írta 2006. december 26. - 11:10
Sajna holnapra beugrott egy meló így nem tudok menni ((