Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Indította
lcs
, 2004. november 16. 19:16
Írta 2007. április 30. - 11:05
ja, ferinek valami mániája van a kis dolgokkal, most engem b@szogat az outi váz miatt. @koca:
jah, van egy gyermekded montim is, igen.
jah, van egy gyermekded montim is, igen.
Írta 2007. április 28. - 21:21
Különben is, Ferinek mi volt az elsõ kérdése, "jó váz ez a GT, de nem kicsi?"-DE" (szóval nem csak teló bajos, bár ettõl még nem foglak titeket ,megrajzolni felfelé az tutkó, két elvetemült!!! )
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2007. április 28. - 21:01
Vazzeg mióta megvettem a magellant vagy 15-en kérdezték mi baja a GT-nek :S
Lassan szégyellen hogy lecserélem, bár rajtam kívül álló okok miatt már kapott 2-3 szép ütést az új váz még beépítés elõtt és meg se kottyant neki, pedig elkönyveltem hogy festék minuszos lesz. Nem lesz ez olyan rossz, ne buzeráljátok már a lelki világomat! Vagy az a 15 ember dobáljon bele egy kalapba fejenként 2 rugót és máris hozatok egy új GT vázat szlovákiából!
Lassan szégyellen hogy lecserélem, bár rajtam kívül álló okok miatt már kapott 2-3 szép ütést az új váz még beépítés elõtt és meg se kottyant neki, pedig elkönyveltem hogy festék minuszos lesz. Nem lesz ez olyan rossz, ne buzeráljátok már a lelki világomat! Vagy az a 15 ember dobáljon bele egy kalapba fejenként 2 rugót és máris hozatok egy új GT vázat szlovákiából!
Írta 2007. április 28. - 20:48
jaja az biztos. átugrok kapcsi vagy 65 km aztán lenyomjuk a közép marcit aztán meg még haza is jövök ha már ugyis formában lennék
tehát akkor ugy látom egy szombatra lenne szerencsés betervezni. (majd szolok h mikor tudnék menni, most majd jönnek zh-k ) egyébként milyen bicod van? van az ss amivel legurultál BMFT-re meg van a moser uti, és van még vmi montid is?
tehát akkor ugy látom egy szombatra lenne szerencsés betervezni. (majd szolok h mikor tudnék menni, most majd jönnek zh-k ) egyébként milyen bicod van? van az ss amivel legurultál BMFT-re meg van a moser uti, és van még vmi montid is?
Írta 2007. április 28. - 20:29
sajna, jah. De 7vége is konkrét lehet vmikor, átruccansz, be is vagy melegedve. ;-)
Írta 2007. április 28. - 20:26
na savanyugabi akkor majd ha legközelebb egerbe tekerek majd talizunk és elmondod merre cirkáljak haza, mert a bükki aszfaltot már nagyon unom mert heves tábláig csak fel és fel és fel és az ut is hiányos...
ja és a BMFT-én beszéltük hogy majd megmutatod nekem a Bükk marci utvonalát mert idénre középre beneveztem, csak éppen még a berva bánya fele se tekertem sose... péntekenként nekem nincs egyetem sose. te minden pénteken dolgozol?
ja és a BMFT-én beszéltük hogy majd megmutatod nekem a Bükk marci utvonalát mert idénre középre beneveztem, csak éppen még a berva bánya fele se tekertem sose... péntekenként nekem nincs egyetem sose. te minden pénteken dolgozol?
Írta 2007. április 28. - 20:20
gyó, tesó, ne kergesd má le a hór võgybe'!
Grat a vázhoz, reped a szivem GT- magellan..te tudod. Én inkább lebutítottam volna a telót 80ra, mifelénk uccse köll annyit mozgani.
Ha kész guruljunk egy jóóóót, peceró. jövõ 7en össszeáll a bicóm, ugy néz ki.
~
Most értem haza, azzal az agyatlan Ferivel nyomtunk egy bakta-parádsaskékes-mátraalmás..pétervására-...-bakta témát outival. hát mit mondjak, Feri szétkapta a szám rendesen.
@_A: nem gyötté, nem szóttá, mijá' szerelem?
Grat a vázhoz, reped a szivem GT- magellan..te tudod. Én inkább lebutítottam volna a telót 80ra, mifelénk uccse köll annyit mozgani.
Ha kész guruljunk egy jóóóót, peceró. jövõ 7en össszeáll a bicóm, ugy néz ki.
~
Most értem haza, azzal az agyatlan Ferivel nyomtunk egy bakta-parádsaskékes-mátraalmás..pétervására-...-bakta témát outival. hát mit mondjak, Feri szétkapta a szám rendesen.
@_A: nem gyötté, nem szóttá, mijá' szerelem?
Írta 2007. április 28. - 10:41
aha kössz az infot. ez remek akkor legközelebb erre jövök haza egerböl ill a szépasszony völgyböl
Írta 2007. április 28. - 09:24
simán járható még nagyon meredeket se kell mászni
Eged-Várkút-Kövesdi kilátó-Völgyfõház-Odavasbükki út-Hosszú völgyi erdészház/ez idáig a zöld kerékpáros/(itt jobbra a mûútra) le a Hór völgybe-onnan meg fel Hollóstetõre olyan 25 kilcsi jól járható, földes-kavicsos erdészutak
Eged-Várkút-Kövesdi kilátó-Völgyfõház-Odavasbükki út-Hosszú völgyi erdészház/ez idáig a zöld kerékpáros/(itt jobbra a mûútra) le a Hór völgybe-onnan meg fel Hollóstetõre olyan 25 kilcsi jól járható, földes-kavicsos erdészutak
Írta 2007. április 28. - 09:11
ja én is ugy vagyok vele h most már kb minden cucc jó a bicomon a teló és hátsófék kivételével. ezek is meglesznek jöhetne vmi cc-sebb fully :bananadan
na de hogy ne csak offoljak: haverom azt mondta h eged hegy környékéröl erdön ét el lehet jönni hollostetöig. igaz ez? ismeri vki ezt az utat? mennyire járható merevpicsájú cc bicóval?
na de hogy ne csak offoljak: haverom azt mondta h eged hegy környékéröl erdön ét el lehet jönni hollostetöig. igaz ez? ismeri vki ezt az utat? mennyire járható merevpicsájú cc bicóval?
Írta 2007. április 28. - 00:19
állítható a telo 80-130 között, a magellan csak ideiglenes míg nem jön össze a lé egy értelmes össztelósra(na ez mondjuk egyenlõre fogalmam sincs mikorra várható)
Írta 2007. április 27. - 23:43
hát ja ez érthetö indok. csak elöször hirtelen furcsálltam h GT-t magellanra cserélni :chin: mászáshoz a jobb geo biztos kényelmesebb lesz. vagy szerezz be vmi 80 ra is állithato telot
Írta 2007. április 27. - 21:14
persze hogy szabad!
Semmi baj vele pöpec váz nagyon szeretem, de szenvedek vele, mert nem 100-as telóhoz tervezték anno(nagyon esik a felsõ csõ vele), meg rövid is nekem ebbõl adódóan csak úgy tudok vele mászni ha ráhasalok a kormányra, hogy ne emelgesse az elejét állandóan(olyan egykerekezés jellegûek a meredek felfelék). Ellenben lefele Isten király!! Pici, fordulékony, jól kezelhetõ.
Talán a magellean geo-ja ill egy számmal nagyobb mérete orvosolja a dolgot. Vagy kiderül, hogy csak én vagyok tök béna felfelé
Semmi baj vele pöpec váz nagyon szeretem, de szenvedek vele, mert nem 100-as telóhoz tervezték anno(nagyon esik a felsõ csõ vele), meg rövid is nekem ebbõl adódóan csak úgy tudok vele mászni ha ráhasalok a kormányra, hogy ne emelgesse az elejét állandóan(olyan egykerekezés jellegûek a meredek felfelék). Ellenben lefele Isten király!! Pici, fordulékony, jól kezelhetõ.
Talán a magellean geo-ja ill egy számmal nagyobb mérete orvosolja a dolgot. Vagy kiderül, hogy csak én vagyok tök béna felfelé
Írta 2007. április 27. - 19:43
Írta 2007. április 27. - 19:22
helyzetjelentek!
Készül az új gép egy Pyxis 07-es vázra áttelepülnek a GT cuccai. Hétvégén kész lesz ha holnap déleõtt találok a városban egy 68-as Simano Octalinkes monoblokkot, hát mit mondjak elég pesszimista vagyok ilyen téren Egerrrel szemben...
de ha kész szólok mert ki is kell próbálni majd!
Készül az új gép egy Pyxis 07-es vázra áttelepülnek a GT cuccai. Hétvégén kész lesz ha holnap déleõtt találok a városban egy 68-as Simano Octalinkes monoblokkot, hát mit mondjak elég pesszimista vagyok ilyen téren Egerrrel szemben...
de ha kész szólok mert ki is kell próbálni majd!
Írta 2007. április 27. - 18:08
Írta 2007. április 24. - 18:50
Az útvonal az Eger-Felsõtárkány-majd letérve a "fõútról" a bükkzsérci úton a Pazsag erdészház mellett végig a Megyehatárig - tovább a lillai úton - aztán Bánya-hegynél fel szépen - Nagy-mezõt balról kerülve a Kis-kõhát nyergen fel - majd Olasz-kapu - és onnan gurulás Egerig Szilváson át :-)
Kutya hideg volt vasárnap reggel ... igaz fél hétkor indultam ... még jó hogy hosszú téli nadrágban mentem és nem próbáltam ki az új nyári nadrágomat ...
3:10 volt a tiszta menetidõ ... közben kétszer megálltam enni, meg nézelõdni ...
Sajnos jónéhány olyan lejtõ volt, amin a lefelé sebesség egyenlõ volt a felfelé sebességgel ... mivel országúti géppel voltam ...
Kutya hideg volt vasárnap reggel ... igaz fél hétkor indultam ... még jó hogy hosszú téli nadrágban mentem és nem próbáltam ki az új nyári nadrágomat ...
3:10 volt a tiszta menetidõ ... közben kétszer megálltam enni, meg nézelõdni ...
Sajnos jónéhány olyan lejtõ volt, amin a lefelé sebesség egyenlõ volt a felfelé sebességgel ... mivel országúti géppel voltam ...
Írta 2007. április 24. - 18:02
sziasztok egri kollegák.
áttekertem ma Miskolcról Egerbe. mostantól mindig ugy fogok menni h lilla után fel Jávorkut majd át nagymezö és onnan le bányahegy fele az egri utra... igy kihagyom a hollóstetöi fingatót meg a répáshutai le fel hepehupást.
örömmel vettem észre hogy azért jobb az ut mint régen mert pár száz méteren uj az ut a hevesi oldalon is sajnos a többi szakasz még mindig gyenge nagyon. ja meg azt a zöld utat kátyuzgatják jobbra balra de ez is csak ideiglenes megoldás sztem...
egri CM en hanyan voltatok?
üdv
áttekertem ma Miskolcról Egerbe. mostantól mindig ugy fogok menni h lilla után fel Jávorkut majd át nagymezö és onnan le bányahegy fele az egri utra... igy kihagyom a hollóstetöi fingatót meg a répáshutai le fel hepehupást.
örömmel vettem észre hogy azért jobb az ut mint régen mert pár száz méteren uj az ut a hevesi oldalon is sajnos a többi szakasz még mindig gyenge nagyon. ja meg azt a zöld utat kátyuzgatják jobbra balra de ez is csak ideiglenes megoldás sztem...
egri CM en hanyan voltatok?
üdv
Írta 2007. április 24. - 16:30
~ gondolom, ftárkány felé gangoltál felfelé... az valóban gyalázatos álapotban van megyehatárig.
~mennyire korán? me' nekem 7re kell melóba érnem, s reggel még elég cidri szokik lenni. De késõbb mehet a hajnali jamboree. Ha 1-1,5 órát nyomunk, az még kb belefér +reggeli.
~mennyire korán? me' nekem 7re kell melóba érnem, s reggel még elég cidri szokik lenni. De késõbb mehet a hajnali jamboree. Ha 1-1,5 órát nyomunk, az még kb belefér +reggeli.
Írta 2007. április 23. - 17:24
Tegnap nyomtam az országúti bringámmal egy 85 km-es bükki túrtát 1100 méter szintemelkedéssel ... kb 20 km elég rossz minõségû aszfalttal volt "megáldva", de a többi egész használható volt. Akit érdekel hasonló és tud korán kelni az szóljon ...