no, az odorvári kinnalvós storno. fene.
mindnekinek más a dolga. puhány népség.
:-)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Started by
lcs
, 2004. November 16. 19:16
Posted 2007. June 07. - 22:15
Posted 2007. June 06. - 05:54
hajaj.
Bár a tegnapi bicózás meghiúsult, Béla barátunk bicaját operáltuk ferivel makláron. útban lefelé a k2-õn kopogott a szélvédõn ez-az..
Bár a tegnapi bicózás meghiúsult, Béla barátunk bicaját operáltuk ferivel makláron. útban lefelé a k2-õn kopogott a szélvédõn ez-az..
Posted 2007. June 05. - 22:01
kaptatok-é a szép kis jeges viharból ma?
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2007. June 05. - 20:42
csumm.
péntek du helyett szombat du az idõpont odorvárral kapcsolatban.
cimbiknek így bejövõsebb, mint a péntek du-i gyors menekülõs...
egyébként minden változatlan.
péntek du helyett szombat du az idõpont odorvárral kapcsolatban.
cimbiknek így bejövõsebb, mint a péntek du-i gyors menekülõs...
egyébként minden változatlan.
Posted 2007. June 04. - 22:25
Posted 2007. June 04. - 22:18
Posted 2007. June 04. - 22:17
gabi elkérhetném msn ed? szerdán és csütön vizsgázok. pénteken pont jo lenne ez a kis kintalvos buli :beer:
Posted 2007. June 04. - 21:58
csumi.
ódorvári fennalvós 1.0
most pénteken, tali a mol kútnál, 16.30
szalonna, bor, kenyér, hálózsák.
http://www.bukk.info/g-b-89-g
kb, itt.
ódorvári fennalvós 1.0
most pénteken, tali a mol kútnál, 16.30
szalonna, bor, kenyér, hálózsák.
http://www.bukk.info/g-b-89-g
kb, itt.
Posted 2007. May 29. - 21:14
oda-vissza annyi, peceró. s ottalszunk.aszfaltos ami nehéz benne, azok a meleg mászókák..
Posted 2007. May 29. - 21:11
na én tuti nem megyek veletek 200km-t, franc se akar kómába esni a hegy közepén
Posted 2007. May 29. - 21:08
gyó, ez a mészhegy környéke tréfás.Elveszi az ember zsírját a sok kis szõlõdomb/hegy. ja: +2 kullancs..
Posted 2007. May 29. - 19:05
köszi, megtaláltam én is
majd figyelek hátha látlak valamerre, szólok ha igen!
bringa tv-n is felfedeztem magam 2x
majd figyelek hátha látlak valamerre, szólok ha igen!
bringa tv-n is felfedeztem magam 2x
Posted 2007. May 29. - 17:17
ice: http://www.kepfeltolto.hu/?img=1k6m
/ha rolam láttál volna vhol képet szolj mert én magamrol sehol se találtam.../
/ha rolam láttál volna vhol képet szolj mert én magamrol sehol se találtam.../
Posted 2007. May 28. - 19:25
ok. tavaly voltunk cimbivel, egynaposra gyúrtuk, csak így kicsit durva lett a 240km...idén fenn akarok aludni a hegyen, a tv adó kishelyiségében.
Posted 2007. May 28. - 19:05
persze tudom h csak most bajlodtál a lábaddal mondtad is. csak ugy mondtam h majd edzünkk rá Bükkre h véletlenül se amiatt legyen gond
váááá alacsony tátrás ottalvos engem is érdekelne. már ugyis van bivakom meg faja kis mumia hálózsákom
váááá alacsony tátrás ottalvos engem is érdekelne. már ugyis van bivakom meg faja kis mumia hálózsákom
Posted 2007. May 28. - 19:05
ok.
tervezünk többen egy aszfaltos királyhegyet /kralová horá-alacsony tátra 1950m körül-egynapos ottalvással/ jó lenne egy nagyobb csapatot összehozni.maj még beszélünk feri úrékkal is.
tervezünk többen egy aszfaltos királyhegyet /kralová horá-alacsony tátra 1950m körül-egynapos ottalvással/ jó lenne egy nagyobb csapatot összehozni.maj még beszélünk feri úrékkal is.
Posted 2007. May 28. - 18:57
bükk marcin tavaly közép távon nekem se volt semmi bajom
Viszgaidõszak végén mehetünk rajta egy karikát!
Gabi!
a héten tanulás lesz keményen, de majd meglátjuk...
Viszgaidõszak végén mehetünk rajta egy karikát!
Gabi!
a héten tanulás lesz keményen, de majd meglátjuk...
Posted 2007. May 28. - 18:40
meg majd vizsgaidöszak véget ér és megyünk egy Bükk marci utvonalat;) h nehogy ott is görcs, ill lábfájás legyen. arra én is jobban rá fogok edzeni. (habár én nem panaszkodom a szilvás miatt...szerencsére engem se fizikai se teknikai probléma nem hátráltatott)
Posted 2007. May 28. - 17:38
Posted 2007. May 28. - 17:32
meghaltam!
ill csak a lábaim, nem tom mi lett velem, de tüdõbõl még simán mentem volna..
az ordögoldali tolás alatt vagy kihült annyira a lábam, hogy amiatt adta be a kulcsot vagy nem tom mitõl(egész héten nyomtam a Mg, Ca tablattákat), de hogy 35 km után én olyan helyeken toltam ahol mások lefelé gurultak, szégyeltem magam hogy ennyi km után szarrágölcsöl a lábam. Comb, vádli, feszítõ, nyujtó minden, 5-10km-ként 10 perc nyújtogatás. Azért ettõl többet bírok, mondjuk akaraterõben nem volt hiány, mert a maradék 40 km-et fogcsikorgatva, de végignyomtam, nem adom fel akkor se, mondogattam magamnak!
Amúgy nagyon tetszett, megint élmény volt a maratonozás!
6:18-at mentem, ha nem görcsölök akkor szerintem egy jó órával hamarabb simán bent vagyok...
De a lényeg a lényeg jó volt, a kövezkezõre meg készülök, meg megkérdek valami dokit hogy ez mitõl lehetett, mert ez nagyon unfrankó lett így, nem nagyon volt kedvem ilyen handicap-el versenyezni, a köv versenyen semmiképp nem szeretnék ilyet átélni...
ill csak a lábaim, nem tom mi lett velem, de tüdõbõl még simán mentem volna..
az ordögoldali tolás alatt vagy kihült annyira a lábam, hogy amiatt adta be a kulcsot vagy nem tom mitõl(egész héten nyomtam a Mg, Ca tablattákat), de hogy 35 km után én olyan helyeken toltam ahol mások lefelé gurultak, szégyeltem magam hogy ennyi km után szarrágölcsöl a lábam. Comb, vádli, feszítõ, nyujtó minden, 5-10km-ként 10 perc nyújtogatás. Azért ettõl többet bírok, mondjuk akaraterõben nem volt hiány, mert a maradék 40 km-et fogcsikorgatva, de végignyomtam, nem adom fel akkor se, mondogattam magamnak!
Amúgy nagyon tetszett, megint élmény volt a maratonozás!
6:18-at mentem, ha nem görcsölök akkor szerintem egy jó órával hamarabb simán bent vagyok...
De a lényeg a lényeg jó volt, a kövezkezõre meg készülök, meg megkérdek valami dokit hogy ez mitõl lehetett, mert ez nagyon unfrankó lett így, nem nagyon volt kedvem ilyen handicap-el versenyezni, a köv versenyen semmiképp nem szeretnék ilyet átélni...