Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Indította
lcs
, 2004. november 16. 19:16
Írta 2007. június 22. - 08:34
Na ez is kész! Egész ügyesek voltunk úgy érzem
Ja vasárnap nekem nem jó sajna, mert családi összeröffenés van tárkányban
Ja vasárnap nekem nem jó sajna, mert családi összeröffenés van tárkányban
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2007. június 19. - 23:06
Írta 2007. június 19. - 22:52
sztem nem, csütön már szabin leszek. péntek-szombat asszonnyal kampijngezünk vhol a tiszán, bicóval. Viszont vasnap bükkszentDH szurok, ha minden jól megy.
Ferit zargasd, elmebeteg állat, ha menésrõl van szó.
Ferit zargasd, elmebeteg állat, ha menésrõl van szó.
Írta 2007. június 19. - 22:12
gyá zuhanyzásnál akkorát ordítottam, hogy a fél ház azt hitte valakit legyilkoltak bennem maradt egy rózsa tüske, oszt ahogy kell szépen beletoltam magamba héten még valami, mármint hétköznap?
Írta 2007. június 18. - 22:00
ájsz:
Holnap 4 mol kút.Csörögj meg vmikor délelõtt, mizu.
Addigra gondolom, kipihened a balatoni nyarat. :-)Ma is raktuk frenkkel, ódor, stb.. kúl vót.
csuma
Holnap 4 mol kút.Csörögj meg vmikor délelõtt, mizu.
Addigra gondolom, kipihened a balatoni nyarat. :-)Ma is raktuk frenkkel, ódor, stb.. kúl vót.
csuma
Írta 2007. június 17. - 18:52
nem fórumos arc, de vérbeteg bringás. Eleddig outi, mostanába' kapott mtb-re. szórakoztató figura.
juteszembe:
@ice:
holnap du. 16:00-kor tali a MOL kútnál, ha ráérsz. egynyomtávos kolbász.
juteszembe:
@ice:
holnap du. 16:00-kor tali a MOL kútnál, ha ráérsz. egynyomtávos kolbász.
Írta 2007. június 17. - 11:02
szójjá pontos dátumilag.
a Feri az biztos, kékesbeteg, tegnap vót a csúcsfutáson...
és ki ez a feri? én nem ismerhetem esetleg? nem forumozik? meg én montival vágok neki, csak addig veszek rá slick virsligumikat...
Írta 2007. június 17. - 07:49
Írta 2007. június 17. - 07:46
szójjá pontos dátumilag.
Írta 2007. június 16. - 23:22
szevasztok!
20. a után tervezek egy olyat h miskolc-eger-kékestetö. (aztán vissza amig birom )
nem tart velem vki egerböl?
üdv
20. a után tervezek egy olyat h miskolc-eger-kékestetö. (aztán vissza amig birom )
nem tart velem vki egerböl?
üdv
Írta 2007. június 12. - 22:48
neked mindegy, majd teszeél bele egy abnormális villát attól meg megnõ a váz
Írta 2007. június 12. - 22:11
nemtom, elképzelhetõ.
de, a te szakmádban fog jeleskedni, ha jól értettem..megy a hevesthermhez...
mondtam is neki, hogy van ott egy ismerõsöm.
Gondolkodtam a víler vázon, de asszem, úgy járnék vele, mint te a GT gel...cseppet kicsi.
de, a te szakmádban fog jeleskedni, ha jól értettem..megy a hevesthermhez...
mondtam is neki, hogy van ott egy ismerõsöm.
Gondolkodtam a víler vázon, de asszem, úgy járnék vele, mint te a GT gel...cseppet kicsi.
Írta 2007. június 12. - 19:08
igen halottam én is, pedig hozzá jártam itten szûkebb hazámban, sajnálatos :S
bár a héten lehet még odakukkantok hátha elkapom, igen csak jó cuccok lapultak ottan neki a szekrényben ill. egy-két szerszám is jól jöhetne, valami kiárusítási áron , bár ha jól halottam Tarnai veszi át az árukészletet...
bár a héten lehet még odakukkantok hátha elkapom, igen csak jó cuccok lapultak ottan neki a szekrényben ill. egy-két szerszám is jól jöhetne, valami kiárusítási áron , bár ha jól halottam Tarnai veszi át az árukészletet...
Írta 2007. június 12. - 15:46
sajnálatos módon, heringúr mint kerékpárboltos befejezte áldásos tevékenységét.
kár.
kár.
Írta 2007. június 11. - 22:38
hát én sajna Pesten leszek, meg össze kell rakni a hajtást is, úgyhogy ez most kimarad, hétvégén meg meglátogatjuk a magyar tengert, esetleg egy péntek nekem majdan jó lehet ha gondoljátok!
Írta 2007. június 11. - 20:13
csuma.
holnap tali a csaboxári mol kútnál, 17:00-kor.
Valami vicces köröcske. magam részérõl a szarvaskõi turné felé hajlanék, de a tárkányi kõfejtõs projekt se hangzik rosszul.
no, gyertek, vaze.Mindenesetre akinek van jó tippje a szoros egynyomtávos játékra, gondolkodjon.
by
holnap tali a csaboxári mol kútnál, 17:00-kor.
Valami vicces köröcske. magam részérõl a szarvaskõi turné felé hajlanék, de a tárkányi kõfejtõs projekt se hangzik rosszul.
no, gyertek, vaze.Mindenesetre akinek van jó tippje a szoros egynyomtávos játékra, gondolkodjon.
by
Írta 2007. június 09. - 12:02
ismerös a szitu. én maraton után tettem fel uj láncot. persze hogy ugrott a racsnin ugyhogy ma vettem egy uj sort is igy már jo a moka
most ugy fogom csinálni h 2 láncot fogok használni és 1000-1500 ként cserélgetem...
most ugy fogom csinálni h 2 láncot fogok használni és 1000-1500 ként cserélgetem...
Írta 2007. június 08. - 23:39
vazzeg mondom ma este 7 felé megyek egy karikát gyorsba, lánc már ott ázik az oil-ban pár napja felcsapom oszt usgyi...
kiérek a kapun, tekernék egyet, erre nem leesik az a majom megint a hajtókar meg a váz közé, most azzal a különbséggel, hogy megszorul én meg izomból tekertem rá 1et..
fasza okmány elõtt kirángatom visszarakom, megyek tovább, erre le föl jár a lánc a fogaskoszorún, mondom ezzel mi lett? Hát 2-3 helyen szépen hosszában elcsavarodott ilyen 30%-ot. Fasza, hazamentem megkerestem a megmaradt láncszemeket kivettem a szarokat, de így is kuka lett mert tárkányig ugyan kijutottam, de egy rakás szar a váltásom.
Fasza lánc-fogaskoszorú csere, yeah!
ennyit mára....
kiérek a kapun, tekernék egyet, erre nem leesik az a majom megint a hajtókar meg a váz közé, most azzal a különbséggel, hogy megszorul én meg izomból tekertem rá 1et..
fasza okmány elõtt kirángatom visszarakom, megyek tovább, erre le föl jár a lánc a fogaskoszorún, mondom ezzel mi lett? Hát 2-3 helyen szépen hosszában elcsavarodott ilyen 30%-ot. Fasza, hazamentem megkerestem a megmaradt láncszemeket kivettem a szarokat, de így is kuka lett mert tárkányig ugyan kijutottam, de egy rakás szar a váltásom.
Fasza lánc-fogaskoszorú csere, yeah!
ennyit mára....
Írta 2007. június 08. - 17:25
ja, baráttya.
asszem szlovikirályheget javaslok helyette minnyá-este- ferinek... :-)
asszem szlovikirályheget javaslok helyette minnyá-este- ferinek... :-)
Írta 2007. június 08. - 10:58
lesz ez még így se...
majd bepótoljuk!
majd bepótoljuk!