Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
(2) A Kresz szerint:
Lakott területen levõ olyan úton, ahol az úttest kerékpár közlekedésre alkalmatlan, továbbá ahol a (7) bekezdés a) pontja szerint tilos, kerékpárral a gyalogos forgalom zavarása nélkül és legfeljebb 10 km/óra sebességgel a járdán is szabad közlekedni.
Részlet a XII. rendõrkapitányság ide vonatkozó levelébõl: Nem alkalmatlan az úttest kerékpárközlekedésre, ha azon nagy a forgalom, és emiatt ott veszélyes közlekedni, vagy az úttesten jelzõtábla, illetve szabály tiltja a kerékpárral való közlekedést, tehát ezekben az esetekben a járdán tilos a kerékpározás.

Tehát a 12.kerületi rendõrkapitányság azt állítja, hogy a 12.ker-re nem vonatkoznak a Kresz szabályai? Ez igen. Egy újabb aranyköpés, gratulálok! Esküszöm, bekopizom a ma keringõ "rendõrségi jegyzõkönyv elírások" levélbe. :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
http://index.hu/poli...t/buntetker050/

Olvastátok ezt? Én teljesen felhúztam magamat.. Pedig ritkán szoktam...

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Ja, én azt hittem fogasoztok.
Ezer bocsánat.

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Sajna 8-ra már haza kell érnem ezért a 6 órás indulás ma túl késő. Ezen a terepen kevesebbet kell betonozni mint a HHH-n, kb 15 perc beton után csak terep, méghozzá igencsak olyan, amin lehet gyakorolni a felfeléket :) Era, ha meggondolod magad, gyere a fogashoz (de nem megyünk vele).

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Én a HHH-re gondoltam, gyakorolnám a felfeléket. Úgy negyed 6 felé érek fel a Fenyõgyöngyéhez.
Én sem szívesen megyek egymagam...

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hali!

Csatlakoznék nagyon szivesen, de KB csak egy órával késõbb tudnék. Úgy nem jó?

--Trifo

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Tegnap mentünk egy kört ami nagyon jól esett és ma ezt szeretném megismételni.
Ha valakinek van kedve: tali 5-kor a fogasnál, onnan jános-hegyi kacskaringó, benne sok nagyon technikás tereppel és meredekkel. Hűvösvölgy előtt katlanozás, Hűvösvölgyben somlói és sör.
702127055

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Mi Zeddel sajna nem megyünk a Flash-re pénzügyi nehézségek miatt! Úgyhogy jó maratonozást nektek a hétvégére.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy!

Van esetleg valaki aki szombaton tervezte a leútját,m de nem tudja hogyan?

csak mert lehet, hogy lesz pár szabad helyem............................

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Gardások! De jó hallani rólatok! Gratula, a két srácnak a kiváló eredményért, de nektek is, hogy ilyen szokatlanul nagy hegyeken megálltátok a helyeteket! Remélem fotóztatok, kicsit mi is láthatunk abból a csodálatos vidékból. Örülök, hogy jó idõtök volt, micsoda ajándék! :)
A Flash-en találkozunk!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Jaja, én is azt nézem hogy senki nem ír semmit se! Pedig a téma adott, mert Bringás lányok márpedig vannak és nem is akármilyenek! Szemet gyönyörködtetõek! Szinte már-már tündériek!Valóban itt a jóidõ és így egyértelmû, hogy tekernek,vagy ha mégse akkor dolgoznak,de ha azt sem akkor pasiznak...:):)

Naná, hogy vannak! És im, már vissza is tért az egyik Gardáról, ahol fantasztikus tájakon tekerhettünk és élvezhettük a tüdõgyilkos fölfeléket. Ehhez képest bármi, ami itthon van, kis domb csupán. És sajna edzeni se lehet túl jól a kinti hegyekre, mert nincs hol. :(
Született két szép magyar eredményünk is. A férfi hosszú távon Hasenfrancz Peti 2. lett, Bogár Gabi 6. A hosszú táv 80km és majdnem 3,000m szint volt, és irtózatosan kemény.

Rave, ez igy tényleg csak házi tekerés lesz. Legalább az újságokba berakhattuk volna a múlt hónapban!!!

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Hat biza messze jarunk, itt a Gardanal igazi nyar van. Miota megjottun (csutortok) azota csa´k rovidnadrag es polo.. ma furodtunk a kerti medenceben, amiben a nap melegiti a vizet fel.
Amugy baromi magasak es meredekek a hegyek itt, a maratono alig hasznaltam a kozeptanyeromat.
Ez mondjuk latszik is az eredmenyen, de azert vegignyomtuk a kozeptavot becsulettel 5 ora alatt (68km, kozel 2000m szint ora szerint)

Hetvegen Sopronban talakozunk, addigra jo idot intezzetek, mert nem vagyunk esohoz szokva ;)
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás

Kérlek titeket, terjesszétek egy kicsit a felvonulásunk hírét, mert elég haloványan haladunk.

Hali!

Kezdem azzal, hogy én ott leszek, DE!!! a helyetekben nem nagyon csodálkoznék, hogy halovány az érdeklõdés, mert szinte semmi infohoz nem lehet a honlapotokon hozzájutni!

Tervezett útvonal, lesz-e rendõri biztosítás ... stb. ???

Másrészt nagyon szar az idõzítés, mert alig pár napja volt a Critical Mass, ráadásul pont a hosszú hétvége elsõ napjára esik, amikor aki csak teheti lelécel.

A honlap és a szórólap harmada Wilker reklám, akikkel ha megkérdezik inkább szimpatizálok mint sem, de így mégsem tetszik a dolog.

Szóval miért is csodálkoztok, hogy haloványan haladtok???

Mégegyszer mondom: ott leszek én is és a barátnõm is! Nem kötözködésból mondtam!

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Birngás lányok fiúk!
Segítségre lenne szügségünk.
Kérlek titeket, terjesszétek egy kicsit a felvonulásunk hírét, mert elég haloványan haladunk.
Segítségül itt a doksi, amit lehet nyomtatni és szórni.
Elõre is köszi:
B.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Alex, az "aláírásodban" rossz a link.

Köszi, javítva!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Akkor szerdától megint elõveszem az esõnadrágot. Pedig már éppen számûztem a szekrénybe. A hétvégén meg - idén elõször - tekertem rövidgatyában. Egészen furcsa érzés volt :)

--Trifo

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:( hétvégére 15fokot mondtak... :(
szerdától meg megint esõt...
húdekafa..............

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
Alex, az "aláírásodban" rossz a link. A szöveg jó, ha azt írom be, akkor OK, de ha csak ráklikkelek, akkor nem.

Mi tegnap a Vértesben jártunk. Szerintem legkésõbb holnapra az én képeim is fönt lesznek.

Itt van a nyár! :clap:

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
4 napos Szlovéniai körúton voltunk, ott is gyönyörû idõ volt a hétvégén. Gyönyörû ország, azt hittem Ausztriában járunk, hatalmas hegyek, szép házak, minden tiszta és rendezett. Mindenkinek ajánlom, hogy menjen el akár bicajozni, akár csak nézelõdni! Estefelé töltök képeket.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Srácok!
A hét végén gyönyörû idõ volt. Buda Maraton. Ott voltunk. :)