Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Mindenkinek hali!
Mi holnap indulunk haza a gardarol, de valszeg meg alszunk egy napot a grossglocknernel egy ket tekeres erejeig...
Szetegtunk a melegtol,szakadtun tokig hoba,zuhantam majdnem szakadekbe, de minden siraly...a zsir uj 300D-mben meghalt a zarszerkezet...
Udv:thy
Sopronban talizunk...na megyek Trento-i bort inni, meg 85%-os csokit enni...:)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Alex gratulálok, nagyon szép helyeken jártál! :) Köszi, hogy megosztottad velünk az élményeid.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
No feltettem a Szlovéniás képeket ide ha érdekel valakit: http://pix.bikemag.h...428-0501?page=1

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Ellenben láttam olyat, hogy a bringaúton parkoló autón "véletlenül" megsérült a visszapillantó. Jah, hát nagyon szûk helyet hagyott...

--Trifo

Hát az valószinûleg azért volt, mert arra járt a Thommey! :D Ez az õ ismertetõ jegye.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Ha valakit érdekelne, akkor van egy eladó nevezés a május 8 -i Flash Across Maratonra ... sajna én nem tudok menni mert Budamarcin borultam egy szépet és 7végéig nem fogok rendbejönni ...

jah és 3000 ft ért eladó

Ha valakit érdekel akkor privit vagy emailt küldjön ...

Ui.: köszi mindenkinek a szülinapi köszöntõket! :)
Mert tekerni jó!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Még vagy 2 éve a WiW fórumában egyszer kiveséztük ezt. Akkor épp azt találtuk ki, hogy jó kis szakadozós anyagú matricákat kellene nyomtatni, és a bringaútra parkoló autókra ragasztani. Mondjuk valami ilyesmit:

Feltöltött kép

Aztán persze semmi nem lett belõle. Ellenben láttam olyat, hogy a bringaúton parkoló autón "véletlenül" megsérült a visszapillantó. Jah, hát nagyon szûk helyet hagyott...

--Trifo

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás
En ugy szeretnek sarga csikot festeni azokra az autokra, amik belognak a bicajos savba:) Szerintem igazan "dizajnos" lenne.
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Nézzetek át a CM topikba, ott is errõl megy, vagy inkább ment a vita. Most már ott tart a sztori, hogy megyünk bringautat söpörni és újrafesteni.
Ausztria, Kenguruk földje!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Ne keverjük össze a várost meg az erdõt. Az erdõbe úgymond szórakozni megy az ember, sportolni. A városban meg leginkább "közlekedni" szokás, nem csak úgy öncéluan tekerni.

A városban számomra a bringa közlekedési eszköz, amivel megmenekülhetek a BKV és a dugóval teljes autós közlekedés rémségeitõl. Az erdõben inkább a testem meghosszabbítása. Élvezeti cikk :)

Amúgy hatósági problémám nem nagyon volt még bringázásból, pedig nem vagyok én se angyal. (Régen a Balatonnál azért elõfordult jópárszor, hogy a rendõr kivette a bringából a szelepgumit, mert nem volt a bringán lámpa). De az nagyon régen volt :) De azóta szinte semmi.

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Egyetértek Pixellel. Egyre többet hallani a bringázásról, és lassan kezd egyre "divatosabb" is lenni. Ha pedig valami divatos, azt elkezdik reklámozni, több lesz a támogató, stb... Évekkel ezelõtt még nem láttam ennyi bringás reklámot, mint most (kint az országutakon, nem bringás újságokban...)

Az erdõben pedig ne csináljunk Critical Mass-t. Ez még az egyetlen hely, ahol háborítatlanul lehetek, ahova menekülhetek a Város szörnyû zaja és bûze elõl. Persze, vannak természetvédõk és vannak erdészek, de hányaduk elenyészõ, és csak ritkán fut össze velük az ember. Én személy szerint is csak hallomásból ismerem a rémsztorikat, velem még sose történt olyasmi (max. a bükki "elveszem-a-pumpátokat" eset :D). Ha felhívjuk a figyelmet az erdõkre, a végén még azokat is elveszik tõlünk.

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Szerintem valahol ez is egy pozitívum, egy folyamat eredménye, mert a bringázás kezd téma lenni, és ez a fontos. Egy héten belül harmadszor van bringás téma az index címlapján, mikor volt ilyen?
A baj az, hogy nincs egy rendes bringás szervezet Pesten. Főleg most, hogy Kőhalmi is elment. A Kerosz nem tudom van-e még, Balogh Gáborról nem sokat hallottam mostanság, a hajtipajtisok nyomják a témát nagyon korrekten de az nem elég.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

szar volt akkor is, és most is, szóval nincs miért panaszkodnunk.

Ez az igazi pozitív hozzáállás! :beer:

Priv ment!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Csináljunk Critical Mass-t az erdõkben is. 5000 Ember egy ösvényen! :)

Komolyra fordítva a szót, nem gondolom, hogy romlott volna a helyzet az utóbbi idõben, bár nem bringázok sem a járdán sem a mecsekben. Ugyanolyan most is, mint 1 hónappal ezelõtt: szar volt akkor is, és most is, szóval nincs miért panaszkodnunk.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nekem úgy tûnik most, hogy megvolt a Critical Mass, egyre inkább ránk jár a rúd. Mecsekben a természetvédõ sötétzöldek, Pesten a rendõrök, etc.

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás

De ha felveszel egy Bell Faction-t, rögtön úgy érezheted, hogy te vagy a Szederikk Gárszija :)

:icon_bigg

Amúgy egyetértek pixel véleményével, szerintem is a "polar-x-szel jaszkarizó"-k miatt van. Csak ez nem megoldás. Minket, akik rutinosabbak vagyunk még viszonylag kevésbé érint, de nagyon sokan vannak akiknek ezzel az életét teszik kockára... (Aki ismeri az Alkotás u-at az tudja, hogy ez nem túlzás) Elszomorító látni, hogy a rengetek erõfeszítés ellenére (pl:Critical mass) egyre rosszabb a helyzet. A város szép lassan teljesen bringázhatatlanná válik...

Még szerencse, hogy itt vannak a közelbe a csodaszép erdõk, csak erre kell gondolni és mindjárt jobb kedve van az embernek... :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
De ha felveszel egy Bell Faction-t, rögtön úgy érezheted, hogy te vagy a Szederikk Gárszija :)

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Könnyen beszéltek, mert elfelejtitek h ha az ember sisakot hord, akkor nem hordhat egyúttal májer ámerikai bézbólsapkát is (természetesen 45fokkal elfordítva, hogy mindenki meg legyen gyõzve h ûberkemény az illetõ), akkor meg mit szólnának a haverok!
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Jó, de az utóbbi trendibb... :D

Ezt nem tudom valaki írta -e már, de hasznos lehet (a témától elszakadva kissé):
http://www.bociusz.hu/idojaras/
(Ano mutatta)
Ha volt, bocs...
When the day is through, all I want to do is slow down...

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Ezek sose halnak. Néha van egy-egy, akinek leszakad a fél arca, de ezt leszámítva mindegyiknek jól funkcionál a védõangyala.
Persze jó kérdés, mi a drágább, a sisak 30-60 ezerért, vagy egy arcplasztika és szájsebészet 800 ezerért?

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Sejtésem szerint inkább a polar-x-szel jaszkarizó 13 évesek miatt van az egész.
Ide vonatkozó dolog: tele van a János-hegy a frírájderekkel, és sokaknak a párszázezres bringa mellé sajnos nem telik bukóra. Olyan is akad, akinek az agya a térdében van, mert full protektor van rajta derékig, de a fején semmi. Ezekből idén biztos meg fog halni pár darab.