Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Era: köszi a tanácsokat, a citromot majd kipróbálom! Egyébként tutira nem most kaptam el, mert egybõl mély, hurutos köhögésem volt és felszakadozás. Ha most kapnám el, akkor elõbb végig menne a torok felsõ részén, lenne takony is, s csak ezután menne le a mandulához vagy az alá.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás

nem a hellyel volt a problémánk, hanem a hideggel.

Egyik legdurvább éjszakámat valahol Pap-rét és Vörös-kõ között egy réten dideregve töltöttem egy lánnyal aki akkor még nem, azóta már nem a barátnõm, de a köztes idõben és azóta is tabu a "Vörös-kõ" nevet kiejteni a jelenlétében :scared:

(Amúgy akkor is Pixelékhez szerettünk volna csatlakozni. Valami részleges napfogyatkozás volt vagymi hajnalban. Ja, és bazi hideg :cool2: )

De ha lesz valami hétvégi süt^H^H^H... izé zsírégetés , akkor szívesen csatlakoznánk. :lick: :cheers:

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Lensver: félreértetted, nem a hellyel volt a problémánk, hanem a hideggel.

Nekem azt tanácsolták, hogy fekete retekbõl vállyak ki egy kis lyukat, abba rakjak mézet, várjak egy napot és azt igyem meg.
Meg egy citrom levét 2 ekanál mézzel keverjem össze és azt igyam.

De most lehet, elkapott az a vírus, ami terjeng mindenfelé megint. Rekedtség, láz, torokfájás a tünet. :(

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Jól van, értem én a dörgést, akkor a Vöröskõi mókát majd szûkebb körben csináljuk. :D És ott nem fog minket erdész terrorizálni, nyugodtan nézhetjük a tábortüzet, nyugodtan alhatunk. Viszont: ott olyan helyen lehet tüzet rakni, ami körül nincs se fa, se bokor, igy azt el fogjuk tudni oltani!
Sajna az SSS helyszínérõl idén több rossz sztorit is hallottam, hogy ezt meg azt a társaságot hogyan zavarták el az erdészek, de azért menjünk, én benne vagyok mindenben, s ha van némi fight, az csak dob az este hangulatán. :DDD Hogy mindenkinek jó legyen, csinálunk hétvégi sütögetést is, meg hétközbenit is.

Ha nem bánjátok, kicsit még várjunk SSS-sel, mert elõjött rajtam a régi torokgyulladásom, amit még Dél-Afrikában gyúrtam ki magamnak ilyen csúnyára. Gardán a sok fagyi, majd itthon a hideg levegõ hatására visszajött. Légyszi, ha tudtok valami hatásos gyógymódot rá, akkor irjátok meg.
Szóval, a tünet: februárban lettem még beteg anno, akkor volt láz, minden, antibiotik se segített. Aztán 2 hónapon át volt hõemelkedésem és torokgyulladásom, mire ez "elmúlt", de csak elrejtõzött inkább. Most, egyik napról a másikra hirtelen nagyon súlyos torokgyulladásban találtam magam. De nem fönt fáj a torkom, azzal semmi gond nincs, hanem odalent mélyen bent van a probléma. A köhögésem olyan, mint egy akkut dohányosé, és mindig jön föl cucc is. Az erõnlétem viszont elég jó, és taknyom se folyik.

Namost, erre antibiotik már nem jó, és a köptetõ se mûködik. A mézes tea csak enyhíti a tünetet. Azért irtam errõl ide ilyen részletesen, mert hátha valamelyikõtök már kúrált ki egy ilyen idült bronchitist, vagy hallott róla!? Akkor légyszi mindenképp irjátok meg.

Szóval emiatt egyelõre nem szeretnék pár fokban kint aludni az erdõben.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Zed: miért, mi rossz van abban? :)

Amúgy egy tisztességes hálózsákkal túlélhetõ az eksön, csak hát nekem olyan nincs. Nyári zsákban meg nem nagyon aludnék szabad ég alatt 5-6 fokban.

Amúgy a felvetést támogatom, legyen SSS :)

--Trifo

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Szerintem is cidri lehet még kint. Egyébként én azt preferálnám, ha péntekre, v szombatra lehetne rakni, lévén nem szeretnék reggel ötkor büdösen elindulni munkába.
Ausztria, Kenguruk földje!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Namost én kéremszépen nagyon ki vagyok éhezve a zsírra, mert a legutóbbi mérés szerint nincs bennem semmi (kiakadt a gép ;) ) és a rendhagyó SSShez csatlakozó vagyok, bár valszeg félálomban éjjel haza fogok tekerni még a sötétben, ha nagyon hideg lesz. Ha nem lesz, akkor maradok. Tûzoltásba beszállok, ha adtok elég innivalót. :D

Fixáljátok le minél hamarabb az idõpontot!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Pixel: én is itt fetrengek, hogy lehet ennyire mást érteni ugyanazokból a szavakbó. :)

Péntek du. 3 órakor találkozunk a Szent lélek téren a HÉV-nél, buszoknál.
Vikvuk: Csak aszfalt lesz, mert a barátnõm nem vállal terepet, legfeljebb Szentendréig a parton.

SSS-hez nekem még hideg van. Este megfagynánk.
Lensver: a tûzoltás gond lehet víz nélkül. (Vagy sok víz kel, vagy sok teleitatott pasi.)

Hogy én miért is nem megyek veletek a hegyre? - Mindig közbe jön valami. :( Talán legközelebb. Holnap?
Gardásokon látszik a hegyi szakaszok megtették a hatásukat. Ors a Flash-en úgy elment mellettem felfelé, csak néztem utána. :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
nesze fogyókúra:D
Még megtanulsz bringázni, és akkor már készülhetünk a hosszúkra:D
Az erõnlét már alakul

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Jaja! Alátámasztom Thy kollega szavait, nagyon zsír volt ez a kis tekerés. Most betolok 10 szílvásgombócot, hogy el ne éhhezek ültömben.:)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Holnap is megyek tekerni a zöld hídtól olyan 6:20 körül, ha valaki gondolja...ma is jó volt...tele van ismerõssel a hegy...pl Szammer 1 fékkel:D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Alapozásról és zsírégetésrõl jut eszembe... mikor rendezünk tábortüzes estét? Alapozásnak lehetne egy kis bor, utána pedig süthetnénk szalonnát. :) Ahogy szoktuk :)

A doki bácsi aszonta hogy szép izmos a lábam de szednem kell valami porckorongerõsítõ gyógyszart.

Pix, én már folyton ezen töröm a fejem. Mármint nem a gyógyszaron, bár persze ilyesmik is eszembe jutnak, mert egyre többen lesznek betegek a környezetemben magamat is beleszámítva, hanem az SSS-en. De mintha még nappal is túl hideg lenne hozzá, nemhogy éjjel. Ki mit gondol errõl?
Viszont amikor szervezek SSS-t, akkor már máshova tervezem, mégpedig olyan helyre, ahol erdész csak 5%-os lehetõséggel fordulhat elõ. Tehát nem Sikároson lenne a hely, hanem fönt, az egyik hegytetõn, nem messze Papréttõl. Ráadásul ott nincs vízvételi lehetõség sem, messzebb is van, no meg kell terepezni is fölfele (kistányéron). Viszont a hely, no meg a látvány majd kárpótol mindenért.
Szóval ahhoz, hogy odaérjünk nem elég a 6 órás találka, annál hamarabb kell összejönnünk!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Pixel: ÖKÖR!!! :D Felnyerítettem, most meg itt áll sorban az összes kollegám a hátam mögött és a mûvedet olvassák.

--Trifo

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás

Péntek du. tervezünk a barátnõmmel egy aszfaltos Visegrádi (minimum Pap rét) tekerést. Kényelmes, laza út lesz, a hegyre felfelé is megvárunk mindenkit.
Szóval akinek van kedve csatlakozni hozzánk, tegye bátran.
Az elmaradt alapozás és a zsírégetés fontos szempont részemrõl.

Alapozásról és zsírégetésről jut eszembe... mikor rendezünk tábortüzes estét? Alapozásnak lehetne egy kis bor, utána pedig süthetnénk szalonnát. :) Ahogy szoktuk :)

A doki bácsi aszonta hogy szép izmos a lábam de szednem kell valami porckorongerősítő gyógyszart.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Zed: ha az ügyvéd bácsi jól idomítja az ellenfelet, akkor lesz házunk, ahol jóóóó sok bicikli elfér (kicsi is meg nagy is). És akkor majd már lehet menni tekerészni.

Addig meg csak irigykedek, hogy ti már most...

--Trifo

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
A villamosvégállomás túloldalán, a zebrától kb 50m-re vissza a belváros felé van egy parkoló, amiben alig áll autó és a belsõ oldalán egy hosszú fatornácos cuki virít. Abba megyünk jól bele. Vagy bele jól. Nagyon finom a kapuccsinó és a Stefánia torta.

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Én ma 6 körül indulok Tabán - Hûvösvölgy - HHH vagy hasonló úton, hol akartok tápolni Hûvösvölgyben? Esetleg megnézem ott vagytok -e még/már.
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Csúnya Trifo bácsi! Pedig számítottunk rád! Akkó jó ügyvédést!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Era: a péntek délután mit takar?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Na, ma már _majdnem_ sikerült összehozni egy bringázást nekem is. De tegnap nem sikerült végezni az ügyvédnél és ma kell befejezni.

A lényeg: mindenki aki ma megy tekerni, érezze magát a lehetõ legjobban helyettem is.

--Trifo