Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy!

Pünkösd hétfõn nincs kedve valakinek felugrani lillára Pigiékhez, egy tekergõzõs-fotózós napra?

Péef

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

szammer, ha gondolod tudok kölcsön adni Neked egy tárcsaféket, tudod mindíg van nálam tarcsiba ;) igaz bowdenes, de fog mint az istennyila. Monnyuk a vonatjegyért cserébe ;)

Köszi nigga!!
ha lehet ezt az opciót még tartsuk meg egy darabig mert lehet, hogy szükségem lesz rá, persze nem a vonatjegy-árban!!!!
Ja és vállalod gondolom a beszerelést is... (kötnyeleskedek én is)
szam

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Úgy látom a Duna maraton topikban szombatra egy jó kis tekerés szervezõdik. Akinek bringázni van kedve, olvasson át oda!
Én sajnos nem tudok a csapattal menni, mert a Haranggal megyünk Visegrádra, de talán összefutunk.
Ja és ma bringával jöttem, hogy csatlakozzam az esti csapathoz, de megint virágos tekerés lesz... Talán összefütunk a HHH-en.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Kolleganõm meg, mikor hallotta, hogy mi volt, kérdezgette, hogy hol is van az a katlanos meg letöréses rész, hogy tudja, honnan kell a gyerekét eltiltani :)
--Trifo

Eddig a gyerek gondolom nem tudta hol van az a hely. Most a kolléganõd elmagyarázza neki jól, hogy nem szabad oda menni és veszélyes. Most már tudja a lurkó, hol van a hely és biztosan megnézi. Mert sok tapasztaltabb ismerõsöm szerint így mûködnek a gyerekek...
Ausztria, Kenguruk földje!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ma újabb kör fél 7-tõl a zöld hídtól, ha valaki gondolja...

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Remek kis kör volt tegnap este. Thy: na igen. Haladós, de kibírható. Mondjuk egész szépen túléltem :)

Ellenben hazafelé a fogasnál elém ugrott egy gyalogos. A villamoshoz futott... Földre vittem, átestem rajta. De felpattant, felugrott a villamosra és el. Én meg ott álltam üvöltve káromkodva, mert lezúztam a vállamat. Mire kicsit megnyugodtam, Mellon felhívta a figyelmemet. hogy a kilométerórámat is sikerült letörni. Ennek a hírnek meg engem sikerült letörni.

De a lényeg, hogy a tekerés hatalmas jó volt felfelé is meg lefelé is. Bár az, hogy nem mertem bevállalni a végén azt a letörést, hagyott bennem egy kis tüskét, de majd legközelebb...

Kolleganõm meg, mikor hallotta, hogy mi volt, kérdezgette, hogy hol is van az a katlanos meg letöréses rész, hogy tudja, honnan kell a gyerekét eltiltani :)

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Juuuuuhííííííííííííííííí!!!! Sikeresen túlvagyok az írásbeliken!!!! Jeeeeee!!! Végre jöhet a tekerééés!!!

Már baromirég olvastam fórumot. Mi a helyzet veletek? Merre lesz a legközelebbi közös ride? Ott a helyem, bárhol legyen! :D

Hali! Éljen, akkor most már lazulhatsz és tekerhetsz ezerrel. Idén is bevállalod Salzkammergutot 200-at?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Dawn új képei

http://pix.bikemag.hu/Norv%E9gia-2005

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy!

otthonról.............. :)))))))))))))))))
hát ezt is megértem...

nem ijeszgetésként, vagy fenyegetésként, deee innentõl egy kicsit jobban visszatérek... mert I'm back... :)

Jihááááá

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Jó volt a mai kis tekerés is...legalább feltornáztuk a pulzusunkat is, meg mindenki megismerte a határait:D
Mellon is kezd bevállalós lenni...elrontok mindenkit...
Pixellel bringát cseréltünk, és a végén megegyeztünk, hogy egyikõnknek sem kellene a másik gép Epic vs Stumjumper.
Akkor holnap..

Susnyás Ted

Susnyás Ted

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás
Jah, hát respect. Én nem a minisztériumot okolom, bár valszeg õk is felelõsek a kiszivárgásért...én azt lõném le aki felrakta a netre. Az ilyen nemtom mi de tuti nem ember...kocsi után kötném és végighúznám a 11es úton.
Nekem nagy mákom h kéttannyelvûs vagyok, szal még a régi rendszer szerint vizsgáztam...huhh.
"Take my hand and walk down the path of forgiveness..."

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Thy: holnap jó. 18.20. zõd híd.

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
ja én is csak éppen a fasza minisztérium megismételteti és pont Szilvás elõtt mikor már aznap utazunk szóval!!
join your life, join your bike

Susnyás Ted

Susnyás Ted

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás
Juuuuuhííííííííííííííííí!!!! Sikeresen túlvagyok az írásbeliken!!!! Jeeeeee!!! Végre jöhet a tekerééés!!!

Már baromirég olvastam fórumot. Mi a helyzet veletek? Merre lesz a legközelebbi közös ride? Ott a helyem, bárhol legyen! :D
"Take my hand and walk down the path of forgiveness..."

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
vagy éppen jövõ nyárra :-)

ki mondta azt, hogy csak télen szabad/lehet/kell elkezdeni az alapozást a nyári versenyekre? van olyan, aki több éven át alapozik, hogy aztán az ötödik évben jó legyen? nincs? miért nincs? majd lesz!! :-))

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

...télre majd csak formába lendülök :-)

Fogd fel úgy, hogy a Mátra TTre gyúrsz. :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Hát haladós lesz, de kibírható:D

így gondoltam :-)

akkor találkozhatunk ott, viszek neked vizet, aztán csókolom :-)

akkor asszem elkezdek alapozni :-))

...télre majd csak formába lendülök :-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát haladós lesz, de kibírható:D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Thommey: ilyenkor milyen sokat szoktál menni, és mennyire gyorsan? :-)

Asszem egyszer azt mondta Thy, hogy felfele besz.rsz az erõlködéstõl, lefele belf.sol a félelemtõl. :)

Franciabánya holnap nuku nekem asszem, hacsak nem lesz csoda, de pénteken sokkal inkább bejátszós már kb 14-tõl.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Ahááá, ilyened van neked is!
Köszi - most már nem lyukad ki az oldalam.

Charon: az össztelóshoz minek ilyen?

Ilyene lenni jelenleg Trifoéknak, mert Lenstõl átvándorolt oda.
Osztán most mán hamarost nekünk is lösz, mert mi is megpróbálkozunk két keréken két ember pozícióval.
Tehát - mivel mostanában nehezen fogod fel a szavak értelmét ;) ;) ;) - tandembe kerül. Jelenleg félkészen ácsorog otthon. Szinte csak egy teló és két kerék kell hozzá, a többi már megvan.

Lens:
Pénteken, ha nem esik az SÕ akkor tekerve közelítem meg a városligetet, de a pontos helyet majd még telefonon lefixáljuk.
Ha esetleg pediglen nincsen elegendõ taknyod, szívesen elkezdek gyûjteni és adok egy zacsival. Csakis a gyorsabb gyógyulás érdekében!!!

Jó kifordult gyomrúak vagyunk mi, ugye? :krol: