Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész
Írta 2005. május 12. - 15:50

Pünkösd hétfõn nincs kedve valakinek felugrani lillára Pigiékhez, egy tekergõzõs-fotózós napra?
Péef
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2005. május 12. - 15:45

szammer, ha gondolod tudok kölcsön adni Neked egy tárcsaféket, tudod mindíg van nálam tarcsiba
igaz bowdenes, de fog mint az istennyila. Monnyuk a vonatjegyért cserébe
Köszi nigga!!
ha lehet ezt az opciót még tartsuk meg egy darabig mert lehet, hogy szükségem lesz rá, persze nem a vonatjegy-árban!!!!
Ja és vállalod gondolom a beszerelést is... (kötnyeleskedek én is)
szam
Írta 2005. május 12. - 14:46

Én sajnos nem tudok a csapattal menni, mert a Haranggal megyünk Visegrádra, de talán összefutunk.
Ja és ma bringával jöttem, hogy csatlakozzam az esti csapathoz, de megint virágos tekerés lesz... Talán összefütunk a HHH-en.
Írta 2005. május 12. - 14:20

Kolleganõm meg, mikor hallotta, hogy mi volt, kérdezgette, hogy hol is van az a katlanos meg letöréses rész, hogy tudja, honnan kell a gyerekét eltiltani
--Trifo
Eddig a gyerek gondolom nem tudta hol van az a hely. Most a kolléganõd elmagyarázza neki jól, hogy nem szabad oda menni és veszélyes. Most már tudja a lurkó, hol van a hely és biztosan megnézi. Mert sok tapasztaltabb ismerõsöm szerint így mûködnek a gyerekek...
Írta 2005. május 12. - 14:13

Írta 2005. május 12. - 12:23

Ellenben hazafelé a fogasnál elém ugrott egy gyalogos. A villamoshoz futott... Földre vittem, átestem rajta. De felpattant, felugrott a villamosra és el. Én meg ott álltam üvöltve káromkodva, mert lezúztam a vállamat. Mire kicsit megnyugodtam, Mellon felhívta a figyelmemet. hogy a kilométerórámat is sikerült letörni. Ennek a hírnek meg engem sikerült letörni.
De a lényeg, hogy a tekerés hatalmas jó volt felfelé is meg lefelé is. Bár az, hogy nem mertem bevállalni a végén azt a letörést, hagyott bennem egy kis tüskét, de majd legközelebb...
Kolleganõm meg, mikor hallotta, hogy mi volt, kérdezgette, hogy hol is van az a katlanos meg letöréses rész, hogy tudja, honnan kell a gyerekét eltiltani

--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2005. május 12. - 08:40

Juuuuuhííííííííííííííííí!!!! Sikeresen túlvagyok az írásbeliken!!!! Jeeeeee!!! Végre jöhet a tekerééés!!!
Már baromirég olvastam fórumot. Mi a helyzet veletek? Merre lesz a legközelebbi közös ride? Ott a helyem, bárhol legyen!
Hali! Éljen, akkor most már lazulhatsz és tekerhetsz ezerrel. Idén is bevállalod Salzkammergutot 200-at?
vendég_Charon_*
Írta 2005. május 12. - 08:12

Írta 2005. május 11. - 23:18

otthonról..............

hát ezt is megértem...
nem ijeszgetésként, vagy fenyegetésként, deee innentõl egy kicsit jobban visszatérek... mert I'm back...

Jihááááá
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2005. május 11. - 22:22

Mellon is kezd bevállalós lenni...elrontok mindenkit...
Pixellel bringát cseréltünk, és a végén megegyeztünk, hogy egyikõnknek sem kellene a másik gép Epic vs Stumjumper.
Akkor holnap..
Írta 2005. május 11. - 21:13

Nekem nagy mákom h kéttannyelvûs vagyok, szal még a régi rendszer szerint vizsgáztam...huhh.
Írta 2005. május 11. - 21:10

Írta 2005. május 11. - 19:18

Írta 2005. május 11. - 18:41

Már baromirég olvastam fórumot. Mi a helyzet veletek? Merre lesz a legközelebbi közös ride? Ott a helyem, bárhol legyen!

Írta 2005. május 11. - 17:55

ki mondta azt, hogy csak télen szabad/lehet/kell elkezdeni az alapozást a nyári versenyekre? van olyan, aki több éven át alapozik, hogy aztán az ötödik évben jó legyen? nincs? miért nincs? majd lesz!! :-))
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
vendég_Charon_*
Írta 2005. május 11. - 17:50

...télre majd csak formába lendülök :-)
Fogd fel úgy, hogy a Mátra TTre gyúrsz.

Írta 2005. május 11. - 17:41

így gondoltam :-)Hát haladós lesz, de kibírható
akkor találkozhatunk ott, viszek neked vizet, aztán csókolom :-)
akkor asszem elkezdek alapozni :-))
...télre majd csak formába lendülök :-)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. május 11. - 17:38

vendég_Charon_*
Írta 2005. május 11. - 17:14

Asszem egyszer azt mondta Thy, hogy felfele besz.rsz az erõlködéstõl, lefele belf.sol a félelemtõl.Thommey: ilyenkor milyen sokat szoktál menni, és mennyire gyorsan? :-)

Franciabánya holnap nuku nekem asszem, hacsak nem lesz csoda, de pénteken sokkal inkább bejátszós már kb 14-tõl.
vendég_Charon_*
Írta 2005. május 11. - 17:13

Ahááá, ilyened van neked is!
Köszi - most már nem lyukad ki az oldalam.
Charon: az össztelóshoz minek ilyen?
Ilyene lenni jelenleg Trifoéknak, mert Lenstõl átvándorolt oda.
Osztán most mán hamarost nekünk is lösz, mert mi is megpróbálkozunk két keréken két ember pozícióval.
Tehát - mivel mostanában nehezen fogod fel a szavak értelmét

Lens:
Pénteken, ha nem esik az SÕ akkor tekerve közelítem meg a városligetet, de a pontos helyet majd még telefonon lefixáljuk.
Ha esetleg pediglen nincsen elegendõ taknyod, szívesen elkezdek gyûjteni és adok egy zacsival. Csakis a gyorsabb gyógyulás érdekében!!!
Jó kifordult gyomrúak vagyunk mi, ugye? :krol: