Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Belétható idõn belül mi is hosszúak leszünk megint, sõt, még hosszabbak, mint ti. Egy utánfitónyi kölyökkel hosszabbak :) Akkor aztán lehet nézni megint :)

--Trifo

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Lesz@rom, gondoltam,--Trifo

Szóval egy fehér és egy barna csíkot keressünk a képen....

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Panna mosolya nem is olyan CC-s:) Sokkal inkább Pannás.Ami ha le7,még szebb:)
Eredetileg úgy akartam írni,h "Boooci mosolya..."Csak akkor hüjjjén vette volna ki magát a 2. mondat:)
Trifo:fogkrémmel a szádban alszol? :-)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Amúgy ma reggel indulás elõtt gyönyörû csíkot sikerült alkotni a pólómra fogkrémes nyálból
Ennek örömére a Lánchíd tövében leintegetett a bringáról egy kamerás riporteres stáb, hogy ugyan már nyilatkozzak a budapesti bicikliutak állapotáról.

LOL!!!! Szólj, ha tvben leszel! Remélem "Boborján" hangon nyilatkoztál.Feltöltött kép

És ne szekálj a PVC-vel, mert majd elfelejtem, hogy hosszú vagyok, és jól rádhúzom a kormányt. Feltöltött kép

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Charon: De, az pontosan PVC :) A Kona szürke pár árnyalattal odébb van :)

Megázni nem voltam, csak este aszfalton mentem egy 30-40km-t, de azt már szárazon. Azért volt bosszantó a terepezés meghiusulása, mert legalább egy hónapja ez lett volna az elsõ alkalom, hogy el tudok menni egész napra bringázni. De a szép piros GT monti ezen a hétvégén is a falon maradt lógva.

Amúgy ma reggel indulás elõtt gyönyörû csíkot sikerült alkotni a pólómra fogkrémes nyálból... Lesz@rom, gondoltam, ahogy beérek a melóhelyre, ugyis lecserélem, menet közben a bringán meg kit érdekel. Ennek örömére a Lánchíd tövében leintegetett a bringáról egy kamerás riporteres stáb, hogy ugyan már nyilatkozzak a budapesti bicikliutak állapotáról.

--Trifo

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Lens képéhez még annyit fûznék, hogy a kép címe (vagy alcíme) lehetne az is, hogy "avagy miért érdemes maratonokra járni" :-)

Para, aug végén én is szívesen megjelennék a lillafüredi kempingben, hogy mikor, mennyi idõre azt nem tudom, ezek idõ és pénztárcafüggõek, de kedv az van!

Charon: ez klassz, még annyit szeretnék, hogy olyanok legyen a vonóhorgok, hogy ha nincs mit húzni, akkor levehetõek!

Wannaride: én is épp ezt akartam írni, megelõztél (pedig jól láttam, hogy nem indexeltél? :-))

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

Hja, Tomcat-et is lazán lerasszistázták: http://index.hu/poli...var/gtmc050710/
A buzik az nem egy rassz. Szerintem.
:-)

"rasszista, homofób blogger" - A rasszista jelzõt nem ennek kapcsán kapta. :)
WaNNaRiDE

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

Akkor én értettem félre, téma lezárva.

Ezennel vissza is adnám a szót a topik õslakosainak, a csinos, bájos, kedves keróslányoknak és a szép szál legényeknek, mert ugye ez a sport mindenkié.

köszi,de azért megjegyzem,rég mulattam ilyen jól korán reggel...nagy az Isten állatkertje :D
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Azt hallottátok, hogy jövõ év jan egytõl nem lehet gallytörõ rács az autókon?

Meg az index is írt egy aranyosat. Legalább foglalkoznak velünk.
http://index.hu/kult...etmod/bicoduna/

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

tudod,tolerancia

Hja, Tomcat-et is lazán lerasszistázták: http://index.hu/poli...var/gtmc050710/
A buzik az nem egy rassz. Szerintem.

A hétvége nálunk az esõ jegyében telt. Még pénteken négy óra fele az esõben jól bõrig áztam, mire feltekertem a Pusztaszeri útra, aztán onnan igazi sikítós lejtmenet a Margit-hídig, lent ettünk az üvegkalitkánál egy-egy hamburgert, közben bringás csírák figyelték, hogy mi ez a hosszú bringa. Apuci rakhatta alájuk a sztinkit, meg a sztabot gondolom, mert ennyi idõsen ennyi lét kicsengetni nem lehet. Sisak persze sehol.
Újabb okoságokkal bõvült a szóljunk be a tandemeseknek listám: Hé, elhagytad a hátsót!, és a kedvencem: letörést ugrottatok már vele?
Majd meglesz Feltöltött kép

Trifo végül elmentél megázni? Nálunk az egész környéket elmosta az esõzés, Csömör reggelre még a hírekbe is bekerült.

Para: Nekünk vasárnapra fix programunk van, de szombaton tudnánk csatlakozni a tandemmel. Hogyan utaznátok?

edit: Trifo az nem pévécé!!!! Nem mi voltunk, Annamariékra tippelek.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Era: mikor felhívtalak, akkor már az Esso benzinkútnál szabályoztam a keréknyomást a bringán. Szoval igen, elmentem, sõt ki is egészítettem a kedvenc kis edzõkörömet még egy dombbal.

A kékjelzéses tandemes páros nem mi voltunk. Sajnos és nem sajnos. Milyen szinü volt az a gép?
Szürke ( PVC :) ) = Charonék
Nyers alu (Alkonyfény) = Zakiék
Sárga = Trifóék

Meg még van, de a többi színt nem tudom.

--Trifo

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

Tudom, azért írtam; nem leugatni akartalak, hanem dícsérni ;)

Akkor én értettem félre, téma lezárva.

Ezennel vissza is adnám a szót a topik õslakosainak, a csinos, bájos, kedves keróslányoknak és a szép szál legényeknek, mert ugye ez a sport mindenkié.
WaNNaRiDE

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente

Ha nem vetted volna észre, szándékosan válaszoltam hozzá
hasonló módon... hátha így megérti...
(ezért a béna mondatszerkesztés és a sok felkiáltójel)

Tudom, azért írtam; nem leugatni akartalak, hanem dícsérni ;)

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

LOL

Te nyertél :D

Ha nem vetted volna észre, szándékosan válaszoltam hozzá
hasonló módon... hátha így megérti...
(ezért a béna mondatszerkesztés és a sok felkiáltójel)
WaNNaRiDE

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
:)
Sokat foglalkoztok a sráccal. Szerintem egyszerûen nem kell reagálni az okosságokra, így nem sértõdik meg õ sem, (remélhetõleg nem sért meg tõlünk sem senkit) és nem kell oldalakat olvasnom errõl a nem kívánatos hozzászólásról.
Szerintem itt a Bringás lányok-nál az a klasz, hogy csupa toleráns, barátságos bringás van és jól érezzük megunkat egymás társaságában, akár bicajozunk, akár mást csinálunk.
Szóval szerintem sértegetések nélkül is mûködik itt a természetes kiválasztódás, a végén úgyis csak a jó fejek maradnak. :)

Egész hétvégén otthon ültem a tévé elõtt, nyaldostam a sebeimet és úgy találtam, hogy a héten már tekerhetõ állapotba került a térdem.
Trifo tegnap este végül elmentél tekerni?

Kisfish: A tandemes pár talán Trifo-Jenõ, vagy Charon-Dawn lehetett, ha tõlünk voltak.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente

Szeritem nincs jó hely neked itt, mert ez a fórum az értelmesebbeké!!!!!!

LOL

Te nyertél :D

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Sziasztok!

Vasárnap délelõtt szembejött velem egy tandemes vegyespáros a budai hegyekben, a kék jelzésen valahol az Árpád-kilátó és az Oroszlán szikla között ... esetleg nem innen volt valamelyik párocska ? :)

fish
"A dzsungelben minden ehetõ. Te is." (graffiti)

boooci

boooci

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás

Megvan!
Azon töprengtem kire hasonlítasz, a mosolyod Cindy Crawford.
Nem rossz vonal... :)

Köszönöm :P

Tudom, Donald volt a tettes.... :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
se a kezdõket....

kalaius

kalaius