Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás
tavaly novemberben jártam Amsterdamban,és olyat láttam amilyet még soha!ott szinte mindenki bringával jár,igaz hogy zömmel a hagyományos "zörgõsárhányós" váltónélküli csodákkal,de büszkén tekernek azokkal is ki ki munkába,szórakozni azaz bárhová.mivel Hollandia mélyföld és szinte nincsenek emelkedõk a legideálisabb közlekedési eszköz a bringa...komplett többszintes parkolóházakat építettek a kétkerekûek számára ahol nem is tudom megmondani mennyi,de több ezer bringa biztosan parkolt..ja,és nem lopják!!! ja,és az autó ott tényleg a kissebbség!!! :D :D :D
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
A bringaúton jaszkarizó manuálozó hülyegyerekektől és 5-tel 2 méteres szélességben kacskaringózó hétvégiektől ments meg uram minket :)

Amúgy Budapest büszke lehet arra, hogy egyike azon kevés városoknak, ahol a társadalmi igény messze megelőzi a bringautak építésének ütemét. Tényleg nagyon sokan vagyunk már és ennél sokkal többen lennénk, ha utak lennének és nem lélekvesztők.

Koppenhágában amúgy reggelente tényleg dugó van a bringaúton. Pedig ott autósávnyi széles és van mindenhol.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Trifo, azért te nem vagy átlagos az biztos!

A tendencia pedig azt mutatja, hogy az a kevés bringa út, ami van, igenis egyre nagyobb forgalmat bonyolít le.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Biketigger: és akkor kinyitod a szemed, és egybõl elszáll belõle az álom, mert meglátod a balról nagy sebességgel érkezõ, fékezni eszébe se jutó kisteherautót... Ugyanmár!

--Trifo

én is így gondolom....csak olyan szép lenne ha egyszer ennyien bringáznának napi rendszerességgel autó helyett hogy a bringaúton dugó legyen...persze nem a +szokott közlekedési morállal... na tényleg belelóg a kezem a bilibe...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Biketigger: és akkor kinyitod a szemed, és egybõl elszáll belõle az álom, mert meglátod a balról nagy sebességgel érkezõ, fékezni eszébe se jutó kisteherautót... Ugyanmár!

--Trifo

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Nem baj. Biciklivel munkába menni még megfelel az idõ. Igaz, hogy napok óta nem száradt meg a cipõm és érkezéskor csavarni lehet a vizet a ruhámból, de legalább nincsenek tumultuózus jelenetek a bringaúton.

Tényleg, arra gondoltatok már, hogy mi lesz, ha nekiáll egyszer sok ember biciklivel közlekedni végre a városban és dugó lesz a bringaúton??? Az lesz a szép, az lesz a jó.

--Trifo

de akkor meg nem lesz autó és elfoglaljuk az autóutat... az autós kissebség meg majd szépen fegyelmezetten meghúzodik a külsõ sávban..:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Nem baj. Biciklivel munkába menni még megfelel az idõ. Igaz, hogy napok óta nem száradt meg a cipõm és érkezéskor csavarni lehet a vizet a ruhámból, de legalább nincsenek tumultuózus jelenetek a bringaúton.

Tényleg, arra gondoltatok már, hogy mi lesz, ha nekiáll egyszer sok ember biciklivel közlekedni végre a városban és dugó lesz a bringaúton??? Az lesz a szép, az lesz a jó.

--Trifo

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
ismét szép idõnk van :(

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
KeX tényleg nagy szerencsétek volt az idõvel!
Nagyon jó volt nézni a képeket, nagyon szép helyeken bicikliztetek. :)
Áruld el légyszi, az a csaj, mit és kinek dumál abba a hangosba? http://kepz.terror.h...lz2005/P7090050

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
pix: plíz kontakt tu mi!

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Nincs valakinek kölcsön egy kiskazettás diktafonja kölcsön egy napra? Nagyon kellene, és sehonnan sem tudok szerezni.

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás

PIXEL : Képeket+beszámolót ! Lécci-lécci-lécci !!!
Megjegyzem, a tavalyi Dolomitin épphogy nem havazott, le is fújták a 25-ik kilóméternél. :-(((
úgyhogy még viszonylag jól jártatok !

Épphogy havazott, láttunk olyan képeket, amin emberek szakadó hóesésben csonttá fagyva várják a hegyimentőket :)
A pálya 2. részében az itatókon az energiaitalt már melegítve adták, volt is meglepetés, de az ízétől eltekintve jól esett :)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
http://kepz.terror.hu/salz2005

endzsoj
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.689 hozzászólás
PIXEL : Képeket+beszámolót ! Lécci-lécci-lécci !!!
Megjegyzem, a tavalyi Dolomitin épphogy nem havazott, le is fújták a 25-ik kilóméternél. :-(((
úgyhogy még viszonylag jól jártatok !
Marci

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Húúú, srácok, hol voltatok!
Beszámolókat, képeket! Hadd csemegézzünk!
A végén még én is kedvet kapok és tényleg felülök a már hetek óta mellõzött bringámra. :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
gratulálok a teljesítésekhez, jövõre velem ugyanott, jó? :-)

mutassatok sok-sok fotót!

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
mi is visszajöttünk szalckammergutbol, óriási mákunk volt az idõvel! odafele dézsából az autópályán, odaérve napsütés. verseny napján egy csepp esõ se, ahogy besötétedett, elkezdett zuhogni és meg el sem állt, hazafele autópálya dézsából, hazaérve megint szikrázó napsütés :) a pálya iszonyat jó volt, állítólat teknikásabb, mint tavaly, volt pár kemény lefele vizes gyökerekkel sziklákkal tarkítva, de nagyon élveztem. 53-on mentem, de tényleg egy hazai 80-asnak felel meg. kidöglöttem eléggé. hangulat meg... aki nem járt ott, nem is képzelheti. képeket nemsokára dobok fel.
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Bravó Pixel! Esõben tekerni pedig jó :)

--Trifo

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Újra itthon! Az eső minket sem kímélt, tegnap a maratonon (dolomiti superbike) 4 órán át bírt esni, 1200 és 2000m magasság között 10-12 fokban. Az első cseppek után elmúló sokk után jön a beletörődés, onnantól már teljesen jól lehet tekerni esőben is, főleg ha már egy csepp száraz rész nincs rajtad :)
111 kilcsi/3000m, első helyezett 4:26 (nem tudom melyik bolygóról jött), én 7:50, powered by banán és almás süti.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Jaj-jaj! Nyerges vontató. ;)