Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
CM-re hogyan megy a nép innen? Tali hol-mikor?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Para: tartsál magadnál mostantól 5300 Huf-ot, ha esetleg ütköznénk majd véletlenül.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás

Lensver: nem azért, de a Börzsönyben akkoris cuppogos sár tud lenni, amikor már rég nem esett az esõ...

ö.. öö...:chin:

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Húú, Mellon! Milyen csodálatosan szép helyeken vagytok! A jó idõ már igazán elkélne itthon, jó lesz, ha hoztok magatokkal.

Lensver: nem azért, de a Börzsönyben akkoris cuppogos sár tud lenni, amikor már rég nem esett az esõ...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Mellon! Nagyon szuper nyaralást kivánok nektek! Fantasztikus helyeken jártok! Nagyon tetszenek ezek a szép várak!!!! És légyszi sok meleget hozzatok, mert szétfagyok mindjárt!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Haliho!

Milyen eso, milyen hideg? Mirol beszeltek ;)
Itt Lisszabonban fel eve nem esett egy csepp sem. Miota itt vagyunk, egy ici pici baranyfelhot sem lattunk az egen. Eleg durva. Az erdok megis eleg zoldek.

Viszont Barcelonaban szombaton egesz nap esett az eso, szerencsere mi pont ekkor repultunk at ide Lisszabonba.

Egy kis izelito, elozetes kepek

A hetvegi tekeresekbol sajnos kimaradunk, szombat ejszaka erkezunk haza. Viszunk innen egy kis meleget is, szoval hetvegen jo idore keszuljetek.
Charonnak nem kell hinni, ugyis el van foglalva a mezekkel ;)

Para, tok jo az elso naptar kep :D (a Gardas kepeim megvannak?)

Adios/Adeus
Zitinha es Mellon

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

vasárnap már tényleg a skanzennél volt a verseny, ahol nagyon ügyes voltam, és noha nem nyertem meg, de tisztességesen helytálltam :-)) - tájfutás volt)

Bruce: gratula érte! Sokan voltak kint egyébként??? Na és bringával mentél oda ki?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A szombati túra számomra felejtõs, mert megyek Tokodra ismerkedni a DH-val és a DH-s arcokkal.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Roobi: Nem teljesen ez a helyzet, de azért köszi a tanácsokat. (Nálam nem a "becsapódás" okozza, hanem az odáig vezetõ laza mozdulat.)

Lensver: elõre is köszi. Drukkolok a jobb idõért.. :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
én is nagyon jól éreztem magam a szombati túrán, jó volt titeket újra látni :-)

és Lensvernek külön köszönöm, hogy megmentett a fagyhaláltól :-) (reggel gondolkodtam rajta, hogy úgy is tök üres a táska, legalább vmi felsõt betehetnék... de aztán meg, nem tudom miért és hogy, jött az isteni szikra, hogy minek?! :-P)

köszi a képeket Era!!

(és vasárnap már tényleg a skanzennél volt a verseny, ahol nagyon ügyes voltam, és noha nem nyertem meg, de tisztességesen helytálltam :-)) - tájfutás volt)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
A szombati Paprét túránk képei: http://pix.bikemag.h.../Pilis20050917/

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
a sárral nincs gondom... csak az asszony nem fog beengedni a lakásba... :-/

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ja, meztopicba érdemes benézni.
ÉS OLVASNI!!!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Charon, mindjárt hívlak!

Sár: cupp, nyamm, nyamm.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Vigyor-vigyor-vigyor.
Meg: sár-sár-sár.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
esik..esik..esik..
grrrr

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Lensver: nem tudlak felhívni, plíz hívj fel a 20-36-29-314-en. Lámpás ügyben.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Vígasztaló kérdés.. :) Viszed a GPS-t? Esetleg elkérném a track logot, ha bekapcsolod.. Azért kellene mert magamtõl nem ismerem az ilyen útakat és így legalább látnám merre mentetek.. Vagy valami túristaút követõs lesz?

Igen, általában túristautakat követünk, de lementem a track-et, és majd átküldöm.

Már ha nem tart ki ez az idõ a hétvégéig is. Most már ha ki is bújik a nap, akkor is nagy lesz a dzsuva. :D Szerintem senki se mosson cangát a túra elõtt.

roobi

roobi

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

Bár kicsit fura, nem tudom van-e valaki erre, akinek volt baja a térdével, hátha van valami tanács.. Nekem nem a terheléstõl fájdul meg a térdem, hanem a lazább mozgástól. Ez elég hülyén hangzik.. Pl amikor túrázok semmi gond a felfelékkel, de amikor lefele megyek és lépek elõre, akkor az a laza elõre csapódó mozgás pár km-en belül szétszedi.. Ha odafigyelek és kvázi a laza mozgást is izomból teszem, akkor csökken a fájdalom..

Szia Raycoon!

Ez szinte tipikus, általános térdbaj. Amikor lefelé jössz akkor szinte az egész tested súlya ránehezedik az elõre lépõ lábad térdizületére. Ez néhány kilóméter után szúrós , elviselhetetlen fájdalom.
Ugyanakkor ha bringázol és fölfelé terheled akkor szintén hasonló módon tud fájni!
Megoldás:
Ez azért van mert az ember rapszódikusan terheli önmagát, kihagy viszonylag sokat, viszont egy idõ után amikor belekap a mozgásba újra, akkor ugyanott, ugyanolyan intezitással kezdi mint régen a kihyagyás elött. Fokozatosan kell terhelni és ami a legfontosabb , mindig kell valamiféle mozgást csinálni, már amennyire manapság az ember ideje engedi. Ha állandó terhelést kap akkor hozzászokik a térd és már nem fog fájni. Amíg fáj néha, mindenképen kenegesd valami jó krémmel és pihentesd pár napig. Majd lehet újra terhelni egy hétköznapi rövid tekeréssel és hangulatos hétvégi túrával!
Félreértés ne essék, nem azért osztom az észt mert olyan q..vára sportos , okos ember vagyok, hanem azért mert saját rossz, tespedõs tapasztalataim ezt diktálták. Tehát tessék beiktatni hétköznapi terhelést is és hétvégente meg jópofa túrát. Most jön az õsz meg tél, mostmár nem sajnálom a bringásidõt és lehet menni gyalogtúrákra is!
üdv: roobi
Happy Bike SE. www.happybiketeam.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Akkor továbbra sem tudja senki, hogy ki az a bringás hölgy, aki rendszeresen feltûnik Veszprém-Gyulafirátót környékén egy szemrevaló KTM-el?