Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3562 replies to this topic

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat :-) Igazság szerint egy ideje már elkezdõdöt ez a hadmûvelet, de csak november végére volt betervezve a végsõ fázis, addig fizette ki Zita az albérletet. Aztán a múlt hét végén jött egy ürge, hogy õ be költözne, de azonnal (lapátra került szegény). Nekünk meg mindegy volt, és elõrehoztuk a pakolást, így vasárnap át is adtuk a kulcsokat, bár szerdán még hoztunk le a maradékot, ami nem fért be az én automba. Most már minden itt van, csak a bútorokat várjuk, remélem nem karácsonyi ajándéknak szánják...

Thy: tényleg csak 6 órát késtél el :( , már az összes olyan ismerõst megkéreztük, akirõl mostanában költözést feltételeztünk, vagy régi mosógépe van... De a jelek szerint használt mosógépet olcsón lehet venni, vagy legalábbis jó áron eladni nem nagyon lehet, mióta 40 körül is árulnak új mosógépeket...
Egyébként Ti mikor költöztök? Jó kis kuckó az, Neked meg elég jó helyen is van, és mi is könnyen odatalálunk majd, nem kell magyarázni az útvonalat majd ha esetleg felavatjátok Ti is az új lakotokat :)

Öregszem, de fagyos idõben már nem feltételn biciklizni akarok, bár ha jön még egy melegebb hétvége, akkor még j lenne egyet gurulni... Most már fagyok lesznek hétvégén. Korizni viszont jó volt tegnap, szerintem a jövõ héten is megyünk, gyertek Ti is!
AZtán meg ki tudja, talán lesz egy korai havazás, most állítólag tartósabb ez a hideg, sõt jövõ hétvégére azt ígérik Mátraszentistvánban lehet majd síelni mûhavon...

Trifo: Mesélj, milyen egy apuka élete? Karikás szemek vannak, vagy jól alszotok azért? És persze Jenõ is mesélhet, milyen egy Anyuka élete! A Baba élete beszámolóra talán még egy kicsit várnunk kell...
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
Két Szerelmes pár! Mindig együtt jár!
Emlékeztek a mondokára?:)
Na mindegy. Gratulálok Minnnyájatoknak! Élvezzétek egymást!:D Mondom némi irígységgel;) De hát nem kell azt elsietni!:)
Képzeljétek, ma döngetek hazafelé a Szerémin a kerékpárúton, és mikor a sûrû dzsumbujos részhez érek hirtelen arra eszmélek, hogy egy babakocsis sutyó apuka ugrik ki elém a bokorból. Kishíján befeküdtem a baba mellé. Szerencse természetfeletti lélekjelenlétemnek, fenomenális navigációs készségemnek, no és persze professzionálisan csúcs szuper hiper über master bicómnak, én egy kis azsfaltcsíkkal, az apuka sûrû bocsánatkéréssel, és tele gatyával távoztunk a helyszínrõl. Mi a tanúlság: Ne szedj gombát babakocsival szûrkület után bringaút mellett.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Mellon: ejnye no.... :) hát nem is mondtad az havsón! GRATULA!

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Charon (und mindenki aki kicsit õrültebb a normális szintnél...):
hó megrendelve stop azt igérték küldik stop amint leesik megyünk nincs stop stop...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

De terep idén nem lesz :(((

Nem mondod! Akkor igazán nagy lehet a baj/sérülés!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Skiri: reszketsz mi? Elöször tandem, aztán összeköltözés, utána meg már gyûrû-gyerek-minden. Nyugi, ez az élet rendje :)

Sorrend opcionális. Posted Image

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Thy: Mi ez a jóga õrület? Lehet, hogy te is hamarosan összecsomózod magad?

Biztos trükközni akar az ugratások közben. Mondjuk egy 360-X-up-ászanával kezdi. :-)

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
Ma végre már bringára ültem, azaz bementem vele suliba, mert 2 hét után a BKV döcögő lélekvesztőitől már kezdett elmenni az életkedvem. Hát hátul váltani csak bal kézzel átnyúlva tudok :), meg a huplikon elengedem a kormányt, amúgy okés. De terep idén nem lesz :(((

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Mellon! Nagyon bátor vagy, hogy befeküdtél a kés alá! Paulnak a meglátásom szerint tetszik a kerék, csak a múltkor a Mátrában volt gondja, hogy lufi huplik jöttek ki a külsõn, mert nem tudta rendesen felrakni a felnire. Eddig azt hiszem nem volt defektje, hogy bírkózzon a pontos felhelyezéssel... De majd õ talán bõvebben.
(És így zárójelben jegyezném meg, hogy van még egy bicód, amivel lehetne kezdeni valamit, mert kezdjük kinõni a sufnit. :) )

A filmnézéses estét Paul úgy gondolja, hogy talán a jövõ hétre idõzítsük, amikor már nem ilyen jó az idõ. (?)

Thy: Mi ez a jóga õrület? Lehet, hogy te is hamarosan összecsomózod magad?
Egyébként hova jársz?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Mellonék: gratulálok az összeköltözéshez :) Éljen a takarékosság! (mert ugye ettöl kevesebb lesz a fajlagos rezsi :) )

Thy: ha mosógép kell, az aproneten tuti találsz jót olcsón.

Skiri: reszketsz mi? Elöször tandem, aztán összeköltözés, utána meg már gyûrû-gyerek-minden. Nyugi, ez az élet rendje :)

--Trifo

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

ÉpítsünkMárTandemetMerazOlyanIzgi!

Pedig lett volna tapasztalat, meg segítõ szándék...:D

Thy: Megint egy köpésre laksz a melóhelyedtõl Posted Image

Lens: Bizony,bizony! engem sem tart vissza holmi hideg, meg sár, meg esõ. Mondjuk épp a mai napra lettem lázas és kapar a torkom, mint a Zállat, de ó jeah, az avar nem zavar, sõt!

P.s.: Várjuk az elsõ havas Mátra-tekerést, Para!!!!

zitinha

zitinha

vendég

• fórumtag
  • 94 posts

Úgy látszik ennek az évnek a vége a költözések jegyében telik
Ors,meg én meg kivettük Era kuckóját csepelen.
Mellon:nincs egy eladó automata mosógépetek?Gondolom nem kell 2

Banyek, épp tegnap adtam el (persze jóval áron alul) a mindössze két éves szupi mosógépemet :(
Már kb két hónapja görcsöltem, hogy szabaduljak meg tõle, végül az új albérlõre sikerült rásóznom. Szóval nincs szerencsénk...

Éljen az együttlakás! :cheers: :hug:

Ma 6-kor kori!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Mellon: gratula a sok jó hírhez!
Remélem az achillesed is ezen az úton halad!

Bizony, bringát nem elrakni. Ilyenkor is simán gurul még a kerék, és irtó jókat lehet túrázni. Igaz, a mostani hideg esõben már nem annyira élvezet. De ha eláll! ...
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 posts

Most hétvégén viszont sajnos nem jutottunk el sehová, mert Zita odaköltözött hozzám, és ez elég sok pakolással járt.

:scared:

Ne irkáljatok már ilyeneket, mert holnaptól Ildi azt fogja duruzsolni a fülembe, hogy ÉpítsünkMárTandemetMerazOlyanIzgi! :D

:love1:
csakvicceltem

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Ja igen olvastam:)
De jövõ héten akkor nyomjuk....

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
OFF
jóóóó :-) én is nyomom a jógit, és tök jó megmozgatni szegény csontjaimat! :-)
(thy remélem olvastad hogy nekem nem jó most csüt mászni, de jöv. héten menjünk mindenképp!)
ON

Gyors és kellemes pakolást mindenkinek kinek szükséges!

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Úgy látszik ennek az évnek a vége a költözések jegyében telik:)
Mellon:nincs egy eladó automata mosógépetek?Gondolom nem kell 2:)
Mi az,hogy elrakni a bringát???Tök jó idõ van kint, meg jön a hó.
Én meg elkezdtem jógázni:) Egész jó:)végre kezdek hajlékony lenni...jó is lesz az alapozó edzések, és a falmászás elõtt.
Üdv:Thy

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Sziasztok!

Konamanónak mi is még sok-sok 18. szülinapot kívánunk, így utólag!

Nekem megtörtént a szemmûtétem, most már csak napszemcsit hordok, és remélhetõleg ez meg is marad!
Bedõltem én is marketing szövegnek, szóval most nekem is Rudym van ;-)

Szerintem majd még egy olyan Impact lecsét is veszek, jó marketing alany vagyok. Persze eladó is elég meggyõzõ volt :-)

A biciklit mink most már kicsit elcsomagoltuk (Paul kerekét is alig próbáltam ki), de voltunk gyalogosan túrázni párat, az is nagyon szép volt. Bár vérzett a szívem, mert semmi sár, csak gyönyörû avar, jó is lett volna benne száguldani... De gyalog is szép volt.

Most hétvégén viszont sajnos nem jutottunk el sehová, mert Zita odaköltözött hozzám, és ez elég sok pakolással járt. Jelenleg kicsit raktárszerû a lakás, az új bútor majd valamikor decemberben érkezik meg. De utána (januárban) majd csapunk nagy partyt (van egy új 19"es LCD monitor-TV kombónk). Addig is ha valaki más szervez csatlakoznánk :-)

Holnap este, ha nem esik korizni nem akar valaki? kb. este 6-tól, mûjégpálya...

ui.:
Era, Paul mi a meglátás a kerékkel kapcsolatban?
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
PFFF.. és ha még az utóbbi napokban álmodott álmaimról is mesélné :(

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts

KeX: durva, de igaz rovatunkat hallották... beszarás elmondva már csak a neve is...: elasztikus-photochromatikus-polarizált-törhetetlen lencse... :-P köszi... és ezt naponta kábé 3-400szor Én tuti elmondtam egy-egy érdeklõdõnek/vásárlónak...

pfff

és amikor az ismerõsök megjelennek már nekik is csak ezeket tudja ismételgetni :D

:love1: