Era, én nagyon szívesen csatlakoznék... Gondolom még pontosítva lesz indulási és miegyéb info... [egyébiránt: csak aszfalt?]
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész
Indította
zOrg
, 2004. november 16. 09:55
Írta 2005. május 10. - 14:33

Írta 2005. május 10. - 11:47

Péntek du. tervezünk a barátnõmmel egy aszfaltos Visegrádi (minimum Pap rét) tekerést. Kényelmes, laza út lesz, a hegyre felfelé is megvárunk mindenkit.
Szóval akinek van kedve csatlakozni hozzánk, tegye bátran.
Az elmaradt alapozás és a zsírégetés fontos szempont részemrõl.
Szóval akinek van kedve csatlakozni hozzánk, tegye bátran.
Az elmaradt alapozás és a zsírégetés fontos szempont részemrõl.
vendég_Charon_*
Írta 2005. május 10. - 11:17

Zed lenni lemmingek? Én azt hittem véletlenül beleszagolt a zoknijába és elájult. Ha aludt, akkor rendben.
Lensver néni egyébként majd mondjál nekem egy napot és akkor úgy tervezek, hogy jó legyen és akkor jó lesz. Köszönöm.

Lensver néni egyébként majd mondjál nekem egy napot és akkor úgy tervezek, hogy jó legyen és akkor jó lesz. Köszönöm.
Írta 2005. május 10. - 09:41

Zed-bá akkor már az igaz lemmingek álmát aludta.

Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
vendég_Charon_*
Írta 2005. május 10. - 09:07

Akkor Zed bácsi elfelejtette Thy bácsi camelbackes pezsgõbombáját az Sauhnak magas várában?

Írta 2005. május 10. - 08:46

Zoli, asszem sportágat tévesztettél, itt nincs pezsgõlocsolás, legfejebb PowerBar Hydro locsolás camelbackbõl 
Thy, vegyél 1 idõgépet !

Thy, vegyél 1 idõgépet !
Ausztria, Kenguruk földje!
Írta 2005. május 10. - 01:02

Nati: Köfike kérdésedet, már a felét lepiszkáltam magamról a sebeknek, de a bordám még mindig szúr. Amúgy királyul vagyok, és örülök a soproni 18. helyezésnek is. Javuló tendenciám ad némi reménysugárt, hogy még talán én is lehetek egyszer dobogós, és átélhetem azt a mámorító érzést, hogy pezsgõt spicelek az emgem éjjenzõ versenyzõk szemei közé.
Thy: Hónap 18.15-kor ZÕDHÍD budai sitéjén jó idõzítés esetén. Cél HHH panoráma, meg amit akarsz. SZERINTEM!

Thy: Hónap 18.15-kor ZÕDHÍD budai sitéjén jó idõzítés esetén. Cél HHH panoráma, meg amit akarsz. SZERINTEM!

Írta 2005. május 09. - 19:57

Írta 2005. május 09. - 19:45

Lehet hogy én mennék. Milyen messze van?
Holnap megint lesz edzőkör: 5-kor tali a fogas végállomásánál (nem megyünk vele), és János-hegy, Hárshegy, Hűvösvölgy (süti+sör), esetleg még HHH. Van benne pár nagyon limites lejtő és emelkedő.
Holnap megint lesz edzőkör: 5-kor tali a fogas végállomásánál (nem megyünk vele), és János-hegy, Hárshegy, Hűvösvölgy (süti+sör), esetleg még HHH. Van benne pár nagyon limites lejtő és emelkedő.
Írta 2005. május 09. - 17:48

sziasztok!! Tõletek nem jön valaki a csíkszereda maratonra?? szerintem jó kis hely nem túl drága helyben nevezés 15 Euro, mert akkor a szállást vagy kiutat közösen is szervezhetnénk!! és nem üt itthoni versenyt!! május 21 Szóval ha van kedvetek gyertek és írjatok nekem!! köszi
join your life, join your bike
Írta 2005. május 09. - 09:04

Szevasztok Bringás barátaim!
Életem egyik legszebb két hetén vagyok túl.
Ha valaki nem tudta volna, a Garda tónál voltunk maratonozni, és levezetésképpen Sopronban is tekertunk egy maratont.
Jó kis muri volt. Köszönöm mindenkinek, aki segitett ebben.
Kahlesz, te nagyon rendes csávi vagy, hogy ilyenekre is gondolsz.

Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2005. május 09. - 08:34

Írta 2005. május 08. - 19:55

Na, érezd magad irigyelve
Aztán majd meséljél!
--Trifo

--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2005. május 08. - 17:31

Szevasztok Bringás barátaim!
Ha valaki nem tudta volna, a Garda tónál voltunk maratonozni, és levezetésképpen Sopronban is tekertunk egy maratont.
Írta 2005. május 07. - 10:07

Írta 2005. május 07. - 06:24

Hajrá hajrá, nyomjátok ami a csövön kifér!

Írta 2005. május 06. - 15:39

Hajrá Flash különítmény! Nekem ez most sajnos kimarad.
--Trifo
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2005. május 06. - 14:39

Ha még megtalálom azt a helyet én is jövök. Na majd egyeztetünk. Era, téged foglak zaklatni.
Ausztria, Kenguruk földje!
Írta 2005. május 06. - 13:57

era, a tavalyi törzshelyre?
én is benne lennék egy tankolásban!

"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
vendég_Charon_*
Írta 2005. május 06. - 13:48

Három nap képanyaga került fel a galériába - Dawn fotói kintrõl.
http://pix.bikemag.hu/Norv%E9gia-2005
http://pix.bikemag.hu/Norv%E9gia-2005