Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

Vikvuk

Vikvuk

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás
Era, én nagyon szívesen csatlakoznék... Gondolom még pontosítva lesz indulási és miegyéb info... [egyébiránt: csak aszfalt?]
Ha a pokolra jutsz, legmélyére térj - az már menny, hisz minden körbeér.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Péntek du. tervezünk a barátnõmmel egy aszfaltos Visegrádi (minimum Pap rét) tekerést. Kényelmes, laza út lesz, a hegyre felfelé is megvárunk mindenkit.
Szóval akinek van kedve csatlakozni hozzánk, tegye bátran.
Az elmaradt alapozás és a zsírégetés fontos szempont részemrõl.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Zed lenni lemmingek? Én azt hittem véletlenül beleszagolt a zoknijába és elájult. Ha aludt, akkor rendben. ;)

Lensver néni egyébként majd mondjál nekem egy napot és akkor úgy tervezek, hogy jó legyen és akkor jó lesz. Köszönöm.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Zed-bá akkor már az igaz lemmingek álmát aludta. :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Akkor Zed bácsi elfelejtette Thy bácsi camelbackes pezsgõbombáját az Sauhnak magas várában? :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Zoli, asszem sportágat tévesztettél, itt nincs pezsgõlocsolás, legfejebb PowerBar Hydro locsolás camelbackbõl :)
Thy, vegyél 1 idõgépet !
Ausztria, Kenguruk földje!

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Nati: Köfike kérdésedet, már a felét lepiszkáltam magamról a sebeknek, de a bordám még mindig szúr. Amúgy királyul vagyok, és örülök a soproni 18. helyezésnek is. Javuló tendenciám ad némi reménysugárt, hogy még talán én is lehetek egyszer dobogós, és átélhetem azt a mámorító érzést, hogy pezsgõt spicelek az emgem éjjenzõ versenyzõk szemei közé.:)

Thy: Hónap 18.15-kor ZÕDHÍD budai sitéjén jó idõzítés esetén. Cél HHH panoráma, meg amit akarsz. SZERINTEM!:)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát késõbb én is benne lennék, de fél 7 elõtt nem érek oda

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Lehet hogy én mennék. Milyen messze van?

Holnap megint lesz edzőkör: 5-kor tali a fogas végállomásánál (nem megyünk vele), és János-hegy, Hárshegy, Hűvösvölgy (süti+sör), esetleg még HHH. Van benne pár nagyon limites lejtő és emelkedő.

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
sziasztok!! Tõletek nem jön valaki a csíkszereda maratonra?? szerintem jó kis hely nem túl drága helyben nevezés 15 Euro, mert akkor a szállást vagy kiutat közösen is szervezhetnénk!! és nem üt itthoni versenyt!! május 21 Szóval ha van kedvetek gyertek és írjatok nekem!! köszi
join your life, join your bike

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Szevasztok Bringás barátaim!
Életem egyik legszebb két hetén vagyok túl.
Ha valaki nem tudta volna, a Garda tónál voltunk maratonozni, és levezetésképpen Sopronban is tekertunk egy maratont.
Jó kis muri volt. Köszönöm mindenkinek, aki segitett ebben.

Kahlesz, te nagyon rendes csávi vagy, hogy ilyenekre is gondolsz. :) Egyébként hogy vannak a sérüléseid? Úgy hallom, újfent elestél Gardán. :D:D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
ma majd a 2Gb-nyi képemet leválogatom, aztán hajrá:D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Na, érezd magad irigyelve :) Aztán majd meséljél!

--Trifo

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Szevasztok Bringás barátaim!
Életem egyik legszebb két hetén vagyok túl.
Ha valaki nem tudta volna, a Garda tónál voltunk maratonozni, és levezetésképpen Sopronban is tekertunk egy maratont.
Jó kis muri volt. Köszönöm mindenkinek, aki segitett ebben.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Nyomom!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hajrá hajrá, nyomjátok ami a csövön kifér! :)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hajrá Flash különítmény! Nekem ez most sajnos kimarad.

--Trifo

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Ha még megtalálom azt a helyet én is jövök. Na majd egyeztetünk. Era, téged foglak zaklatni.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
era, a tavalyi törzshelyre? ;) én is benne lennék egy tankolásban!
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Három nap képanyaga került fel a galériába - Dawn fotói kintrõl.

http://pix.bikemag.hu/Norv%E9gia-2005