Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész
Írta 2005. május 11. - 11:32

Írta 2005. május 11. - 11:09

Egyik legdurvább éjszakámat valahol Pap-rét és Vörös-kõ között egy réten dideregve töltöttem egy lánnyal aki akkor még nem, azóta már nem a barátnõm, de a köztes idõben és azóta is tabu a "Vörös-kõ" nevet kiejteni a jelenlétében :scared:nem a hellyel volt a problémánk, hanem a hideggel.
(Amúgy akkor is Pixelékhez szerettünk volna csatlakozni. Valami részleges napfogyatkozás volt vagymi hajnalban. Ja, és bazi hideg :cool2: )
De ha lesz valami hétvégi süt^H^H^H... izé zsírégetés , akkor szívesen csatlakoznánk. :lick: :cheers:
Írta 2005. május 11. - 10:45

Nekem azt tanácsolták, hogy fekete retekbõl vállyak ki egy kis lyukat, abba rakjak mézet, várjak egy napot és azt igyem meg.
Meg egy citrom levét 2 ekanál mézzel keverjem össze és azt igyam.
De most lehet, elkapott az a vírus, ami terjeng mindenfelé megint. Rekedtség, láz, torokfájás a tünet.

Írta 2005. május 11. - 10:37

Sajna az SSS helyszínérõl idén több rossz sztorit is hallottam, hogy ezt meg azt a társaságot hogyan zavarták el az erdészek, de azért menjünk, én benne vagyok mindenben, s ha van némi fight, az csak dob az este hangulatán. :DDD Hogy mindenkinek jó legyen, csinálunk hétvégi sütögetést is, meg hétközbenit is.
Ha nem bánjátok, kicsit még várjunk SSS-sel, mert elõjött rajtam a régi torokgyulladásom, amit még Dél-Afrikában gyúrtam ki magamnak ilyen csúnyára. Gardán a sok fagyi, majd itthon a hideg levegõ hatására visszajött. Légyszi, ha tudtok valami hatásos gyógymódot rá, akkor irjátok meg.
Szóval, a tünet: februárban lettem még beteg anno, akkor volt láz, minden, antibiotik se segített. Aztán 2 hónapon át volt hõemelkedésem és torokgyulladásom, mire ez "elmúlt", de csak elrejtõzött inkább. Most, egyik napról a másikra hirtelen nagyon súlyos torokgyulladásban találtam magam. De nem fönt fáj a torkom, azzal semmi gond nincs, hanem odalent mélyen bent van a probléma. A köhögésem olyan, mint egy akkut dohányosé, és mindig jön föl cucc is. Az erõnlétem viszont elég jó, és taknyom se folyik.
Namost, erre antibiotik már nem jó, és a köptetõ se mûködik. A mézes tea csak enyhíti a tünetet. Azért irtam errõl ide ilyen részletesen, mert hátha valamelyikõtök már kúrált ki egy ilyen idült bronchitist, vagy hallott róla!? Akkor légyszi mindenképp irjátok meg.
Szóval emiatt egyelõre nem szeretnék pár fokban kint aludni az erdõben.
Írta 2005. május 11. - 10:24

Amúgy egy tisztességes hálózsákkal túlélhetõ az eksön, csak hát nekem olyan nincs. Nyári zsákban meg nem nagyon aludnék szabad ég alatt 5-6 fokban.
Amúgy a felvetést támogatom, legyen SSS

--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2005. május 11. - 10:07

vendég_Charon_*
Írta 2005. május 11. - 09:07

Fixáljátok le minél hamarabb az idõpontot!
Írta 2005. május 11. - 08:51

Péntek du. 3 órakor találkozunk a Szent lélek téren a HÉV-nél, buszoknál.
Vikvuk: Csak aszfalt lesz, mert a barátnõm nem vállal terepet, legfeljebb Szentendréig a parton.
SSS-hez nekem még hideg van. Este megfagynánk.
Lensver: a tûzoltás gond lehet víz nélkül. (Vagy sok víz kel, vagy sok teleitatott pasi.)
Hogy én miért is nem megyek veletek a hegyre? - Mindig közbe jön valami.

Gardásokon látszik a hegyi szakaszok megtették a hatásukat. Ors a Flash-en úgy elment mellettem felfelé, csak néztem utána.

Írta 2005. május 10. - 21:20

Még megtanulsz bringázni, és akkor már készülhetünk a hosszúkra:D
Az erõnlét már alakul
Írta 2005. május 10. - 21:15

Írta 2005. május 10. - 20:21

Írta 2005. május 10. - 20:15

Alapozásról és zsírégetésrõl jut eszembe... mikor rendezünk tábortüzes estét? Alapozásnak lehetne egy kis bor, utána pedig süthetnénk szalonnát.
Ahogy szoktuk
A doki bácsi aszonta hogy szép izmos a lábam de szednem kell valami porckorongerõsítõ gyógyszart.
Pix, én már folyton ezen töröm a fejem. Mármint nem a gyógyszaron, bár persze ilyesmik is eszembe jutnak, mert egyre többen lesznek betegek a környezetemben magamat is beleszámítva, hanem az SSS-en. De mintha még nappal is túl hideg lenne hozzá, nemhogy éjjel. Ki mit gondol errõl?
Viszont amikor szervezek SSS-t, akkor már máshova tervezem, mégpedig olyan helyre, ahol erdész csak 5%-os lehetõséggel fordulhat elõ. Tehát nem Sikároson lenne a hely, hanem fönt, az egyik hegytetõn, nem messze Papréttõl. Ráadásul ott nincs vízvételi lehetõség sem, messzebb is van, no meg kell terepezni is fölfele (kistányéron). Viszont a hely, no meg a látvány majd kárpótol mindenért.
Szóval ahhoz, hogy odaérjünk nem elég a 6 órás találka, annál hamarabb kell összejönnünk!
Írta 2005. május 10. - 17:23

--Trifo
Írta 2005. május 10. - 16:40

Péntek du. tervezünk a barátnõmmel egy aszfaltos Visegrádi (minimum Pap rét) tekerést. Kényelmes, laza út lesz, a hegyre felfelé is megvárunk mindenkit.
Szóval akinek van kedve csatlakozni hozzánk, tegye bátran.
Az elmaradt alapozás és a zsírégetés fontos szempont részemrõl.
Alapozásról és zsírégetésről jut eszembe... mikor rendezünk tábortüzes estét? Alapozásnak lehetne egy kis bor, utána pedig süthetnénk szalonnát.

A doki bácsi aszonta hogy szép izmos a lábam de szednem kell valami porckorongerősítő gyógyszart.
Írta 2005. május 10. - 16:04

Addig meg csak irigykedek, hogy ti már most...
--Trifo
Írta 2005. május 10. - 15:54

Írta 2005. május 10. - 15:20

Írta 2005. május 10. - 15:15

Írta 2005. május 10. - 14:51

A lényeg: mindenki aki ma megy tekerni, érezze magát a lehetõ legjobban helyettem is.
--Trifo