Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész
Started by
zOrg
, 2004. November 16. 09:55
Posted 2005. May 11. - 17:07

Thommey: ilyenkor milyen sokat szoktál menni, és mennyire gyorsan? :-)
Lens: én nagyon szeretnék eseseselni, akár hidegben is (hála Era :-))
És apropó: holnap d.u. franciabányához nincs kedvetek? (Kex: most jóidõt is rendeztem :-))
Lens: én nagyon szeretnék eseseselni, akár hidegben is (hála Era :-))
És apropó: holnap d.u. franciabányához nincs kedvetek? (Kex: most jóidõt is rendeztem :-))
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2005. May 11. - 16:58

Posted 2005. May 11. - 14:32

szammer, ha gondolod tudok kölcsön adni Neked egy tárcsaféket, tudod mindíg van nálam tarcsiba
igaz bowdenes, de fog mint az istennyila. Monnyuk a vonatjegyért cserébe

"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Posted 2005. May 11. - 13:39

Ahááá, ilyened van neked is! 
Köszi - most már nem lyukad ki az oldalam.
Charon: az össztelóshoz minek ilyen?

Köszi - most már nem lyukad ki az oldalam.

Charon: az össztelóshoz minek ilyen?
Posted 2005. May 11. - 13:23

Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Posted 2005. May 11. - 13:22

Kocsi: köszönöm - leesett.
És a thudb.. micsoda?
És a thudb.. micsoda?
Posted 2005. May 11. - 13:20

Trifó: igen, Charonnak lett hozatva Usából egy jó adag takony.
De nem ám akármilyen, hanem ilyen gyógytakony-féleség.
Na jó, szóval õ is beszerez egy thudbuster-t, igen.
Pixel, akkor te a Cape Epicen ezért nem mostad a bringádat! Alaposan tele volt retekkel!

Na jó, szóval õ is beszerez egy thudbuster-t, igen.
Pixel, akkor te a Cape Epicen ezért nem mostad a bringádat! Alaposan tele volt retekkel!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Posted 2005. May 11. - 13:16

Lensver: a "cuccos" az a takony, vagy a ThudBuster?
...bocsi

Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2005. May 11. - 13:10

Posted 2005. May 11. - 13:06

Charon! Nagyon jó a 2., azt hiszem ezt fogom csinálni, ettõl tutira gyorsan meggyógyulok.
:D Nagyon guszta!
Egyébként cuccos itt van, csak egyelõre a hotelben, és nem tudom, hogy a sok rohangászás mellett oda tudom-e adni ezen a héten, de meglátjuk, hátha csüt vagy pénteken lesz rá idõ.

Egyébként cuccos itt van, csak egyelõre a hotelben, és nem tudom, hogy a sok rohangászás mellett oda tudom-e adni ezen a héten, de meglátjuk, hátha csüt vagy pénteken lesz rá idõ.
Posted 2005. May 11. - 13:04

Pixel: most nem értelek. 
Trifo: FEKETE retek!

Trifo: FEKETE retek!
Posted 2005. May 11. - 12:57

Posted 2005. May 11. - 12:49

kocsi: a retek is jó köhögés ellen? Mert ha igen, akkor remek: napok renszeres része a vacsorámnak mostanság.
--Trifo
--Trifo
Posted 2005. May 11. - 12:12

Mindenki köhécsel? :-((mondom ezt én, aki hónapok óta köhögök minden reggel.)
Én néha már azt sem tudom, hogy tényleg kaparja-e valami a torkomat vagy már pavlovi reflex lett nálam a köhögés.
Na, megyek veszek retket, citromot, mézet.
vendég_Charon_*
Posted 2005. May 11. - 11:59

Lens: Köhögésre a lándzsás utifû szirup a tökéletes. Iszonyatos rossz íze van szerintem, de használ az ilyen hurutos köhögésre. Ez nem homeopátiás szer, mert én nem hiszek az ilyesmiben, de tutira jó, ha nem tüdõgyuszid van.
A másik hasonló jó dolog az, ha taknyodat egyszerûen lenyeled. Elõször nem fog ízleni, másodszorra mégsem, így gyorsan meggyógyulsz, hogy ne kelljen sokáig nyelned.
A másik hasonló jó dolog az, ha taknyodat egyszerûen lenyeled. Elõször nem fog ízleni, másodszorra mégsem, így gyorsan meggyógyulsz, hogy ne kelljen sokáig nyelned.

Posted 2005. May 11. - 11:45

Holnap is megyek tekerni a zöld hídtól olyan 6:20 körül, ha valaki gondolja...ma is jó volt...tele van ismerõssel a hegy...pl Szammer 1 fékkel:D
egész tûrhetõ egy fékkel is a keró...a hét végéig bizti csak egy fékem lesz mivel fúróval próbálom majd valahogy megmûteni a fékkaromat
fúró pedig csak az õseimnél van...
teljes szettet tud csak a MALI 16 eFt-ért rendelni vazze...így ezt az lehetõséget kilõttem.
Posted 2005. May 11. - 11:42

Sniper, köszi szépen!
Posted 2005. May 11. - 11:42

Nati: Jenõ épp ma reggel mondta, hogy azt olvasta, hogy a kefír mindenre jó. Csak meg kell belõle inni napi 1 litert 
Komolyra fordítva a szót: lehet, hogy nem volna baj felkeresni egy tüdõszûrõt/tüdõdokit...
(mondom ezt én, aki hónapok óta köhögök minden reggel.)
--Trifo

Komolyra fordítva a szót: lehet, hogy nem volna baj felkeresni egy tüdõszûrõt/tüdõdokit...
(mondom ezt én, aki hónapok óta köhögök minden reggel.)
--Trifo
Posted 2005. May 11. - 11:37

Sziasztok!
SSS: jól hangzik
, már én is régóta gondolkozom rajta, csak legyen még melegebb
Lens: Nekem eléggé influenzának hangzik, az szokott visszatérni akár hetek múlva is. Elég makacs fajta. Szvsz abszolút kímélned kellene egészen addig, amíg TELJESEN el nem múlik. Ellenkezõ esetben visszajön, még akkor is ha már csak picit érezted.
A pénteki tekerés jól hangzik, vmi hasonló light-osra vágyom én is, csak az a kár, hogy nem szombat du lesz.
Érezzétek jól magatokat!
SSS: jól hangzik

Lens: Nekem eléggé influenzának hangzik, az szokott visszatérni akár hetek múlva is. Elég makacs fajta. Szvsz abszolút kímélned kellene egészen addig, amíg TELJESEN el nem múlik. Ellenkezõ esetben visszajön, még akkor is ha már csak picit érezted.
A pénteki tekerés jól hangzik, vmi hasonló light-osra vágyom én is, csak az a kár, hogy nem szombat du lesz.
Érezzétek jól magatokat!