Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3562 replies to this topic

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Thommey: ilyenkor milyen sokat szoktál menni, és mennyire gyorsan? :-)

Lens: én nagyon szeretnék eseseselni, akár hidegben is (hála Era :-))

És apropó: holnap d.u. franciabányához nincs kedvetek? (Kex: most jóidõt is rendeztem :-))

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Én lehet, arra leszek...
Tegnap lekéshettem a cukit, vagy megijedtetek az esõtõl, de 18.45kor már nem volt senki Hûvösvölgyben.
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Na akkor ma senki? Fél hét elõtt zöldhíd?

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
szammer, ha gondolod tudok kölcsön adni Neked egy tárcsaféket, tudod mindíg van nálam tarcsiba ;) igaz bowdenes, de fog mint az istennyila. Monnyuk a vonatjegyért cserébe ;)
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Ahááá, ilyened van neked is! :)
Köszi - most már nem lyukad ki az oldalam. :)

Charon: az össztelóshoz minek ilyen?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Era, a Thudbuster az ez: http://www.pricepoin...3G-Seatpost.htm
Rugódzós nyeregcsõ :P
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Kocsi: köszönöm - leesett.

És a thudb.. micsoda?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Trifó: igen, Charonnak lett hozatva Usából egy jó adag takony. :D De nem ám akármilyen, hanem ilyen gyógytakony-féleség.
Na jó, szóval õ is beszerez egy thudbuster-t, igen.

Pixel, akkor te a Cape Epicen ezért nem mostad a bringádat! Alaposan tele volt retekkel!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Lensver: a "cuccos" az a takony, vagy a ThudBuster? :) ...bocsi

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 posts

Pixel: most nem értelek. :(

Ezek szerint neked mindig tiszta a bringád? :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Charon! Nagyon jó a 2., azt hiszem ezt fogom csinálni, ettõl tutira gyorsan meggyógyulok. :D:D Nagyon guszta!
Egyébként cuccos itt van, csak egyelõre a hotelben, és nem tudom, hogy a sok rohangászás mellett oda tudom-e adni ezen a héten, de meglátjuk, hátha csüt vagy pénteken lesz rá idõ.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Pixel: most nem értelek. :(

Trifo: FEKETE retek!

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
Ennek fényében már értem, miért nem köhögnek a bringáim soha.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
kocsi: a retek is jó köhögés ellen? Mert ha igen, akkor remek: napok renszeres része a vacsorámnak mostanság.

--Trifo

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 posts

(mondom ezt én, aki hónapok óta köhögök minden reggel.)

Mindenki köhécsel? :-(

Én néha már azt sem tudom, hogy tényleg kaparja-e valami a torkomat vagy már pavlovi reflex lett nálam a köhögés.

Na, megyek veszek retket, citromot, mézet.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Lens: Köhögésre a lándzsás utifû szirup a tökéletes. Iszonyatos rossz íze van szerintem, de használ az ilyen hurutos köhögésre. Ez nem homeopátiás szer, mert én nem hiszek az ilyesmiben, de tutira jó, ha nem tüdõgyuszid van.

A másik hasonló jó dolog az, ha taknyodat egyszerûen lenyeled. Elõször nem fog ízleni, másodszorra mégsem, így gyorsan meggyógyulsz, hogy ne kelljen sokáig nyelned. ;)

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts

Holnap is megyek tekerni a zöld hídtól olyan 6:20 körül, ha valaki gondolja...ma is jó volt...tele van ismerõssel a hegy...pl Szammer 1 fékkel:D

egész tûrhetõ egy fékkel is a keró...a hét végéig bizti csak egy fékem lesz mivel fúróval próbálom majd valahogy megmûteni a fékkaromat
fúró pedig csak az õseimnél van...
teljes szettet tud csak a MALI 16 eFt-ért rendelni vazze...így ezt az lehetõséget kilõttem.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Sniper, köszi szépen!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Nati: Jenõ épp ma reggel mondta, hogy azt olvasta, hogy a kefír mindenre jó. Csak meg kell belõle inni napi 1 litert :)

Komolyra fordítva a szót: lehet, hogy nem volna baj felkeresni egy tüdõszûrõt/tüdõdokit...

(mondom ezt én, aki hónapok óta köhögök minden reggel.)

--Trifo

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts
Sziasztok!

SSS: jól hangzik :) , már én is régóta gondolkozom rajta, csak legyen még melegebb

Lens: Nekem eléggé influenzának hangzik, az szokott visszatérni akár hetek múlva is. Elég makacs fajta. Szvsz abszolút kímélned kellene egészen addig, amíg TELJESEN el nem múlik. Ellenkezõ esetben visszajön, még akkor is ha már csak picit érezted.

A pénteki tekerés jól hangzik, vmi hasonló light-osra vágyom én is, csak az a kár, hogy nem szombat du lesz.
Érezzétek jól magatokat! :)