--Trifo
Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész
Posted 2005. July 11. - 11:44
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
vendég_Charon_*
Posted 2005. July 11. - 11:25
vendég_Charon_*
Posted 2005. July 11. - 11:18
Eredetileg úgy akartam írni,h "Boooci mosolya..."Csak akkor hüjjjén vette volna ki magát a 2. mondat:)
Trifo:fogkrémmel a szádban alszol? :-)
vendég_Charon_*
Posted 2005. July 11. - 11:08
vendég_Charon_*
Amúgy ma reggel indulás elõtt gyönyörû csíkot sikerült alkotni a pólómra fogkrémes nyálból
Ennek örömére a Lánchíd tövében leintegetett a bringáról egy kamerás riporteres stáb, hogy ugyan már nyilatkozzak a budapesti bicikliutak állapotáról.
LOL!!!! Szólj, ha tvben leszel! Remélem "Boborján" hangon nyilatkoztál.
És ne szekálj a PVC-vel, mert majd elfelejtem, hogy hosszú vagyok, és jól rádhúzom a kormányt.
Posted 2005. July 11. - 11:06
Megázni nem voltam, csak este aszfalton mentem egy 30-40km-t, de azt már szárazon. Azért volt bosszantó a terepezés meghiusulása, mert legalább egy hónapja ez lett volna az elsõ alkalom, hogy el tudok menni egész napra bringázni. De a szép piros GT monti ezen a hétvégén is a falon maradt lógva.
Amúgy ma reggel indulás elõtt gyönyörû csíkot sikerült alkotni a pólómra fogkrémes nyálból... Lesz@rom, gondoltam, ahogy beérek a melóhelyre, ugyis lecserélem, menet közben a bringán meg kit érdekel. Ennek örömére a Lánchíd tövében leintegetett a bringáról egy kamerás riporteres stáb, hogy ugyan már nyilatkozzak a budapesti bicikliutak állapotáról.
--Trifo
Posted 2005. July 11. - 10:13
Para, aug végén én is szívesen megjelennék a lillafüredi kempingben, hogy mikor, mennyi idõre azt nem tudom, ezek idõ és pénztárcafüggõek, de kedv az van!
Charon: ez klassz, még annyit szeretnék, hogy olyanok legyen a vonóhorgok, hogy ha nincs mit húzni, akkor levehetõek!
Wannaride: én is épp ezt akartam írni, megelõztél (pedig jól láttam, hogy nem indexeltél? :-))
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2005. July 11. - 10:03
Hja, Tomcat-et is lazán lerasszistázták: http://index.hu/poli...var/gtmc050710/
A buzik az nem egy rassz. Szerintem.
:-)
"rasszista, homofób blogger" - A rasszista jelzõt nem ennek kapcsán kapta.
Posted 2005. July 11. - 09:42
köszi,de azért megjegyzem,rég mulattam ilyen jól korán reggel...nagy az Isten állatkertjeAkkor én értettem félre, téma lezárva.
Ezennel vissza is adnám a szót a topik õslakosainak, a csinos, bájos, kedves keróslányoknak és a szép szál legényeknek, mert ugye ez a sport mindenkié.
www.szaguldoviragok.hu
vendég_Charon_*
Posted 2005. July 11. - 09:39
vendég_Charon_*
Meg az index is írt egy aranyosat. Legalább foglalkoznak velünk.
http://index.hu/kult...etmod/bicoduna/
vendég_Charon_*
Posted 2005. July 11. - 09:35
vendég_Charon_*
tudod,tolerancia
Hja, Tomcat-et is lazán lerasszistázták: http://index.hu/poli...var/gtmc050710/
A buzik az nem egy rassz. Szerintem.
:-)
A hétvége nálunk az esõ jegyében telt. Még pénteken négy óra fele az esõben jól bõrig áztam, mire feltekertem a Pusztaszeri útra, aztán onnan igazi sikítós lejtmenet a Margit-hídig, lent ettünk az üvegkalitkánál egy-egy hamburgert, közben bringás csírák figyelték, hogy mi ez a hosszú bringa. Apuci rakhatta alájuk a sztinkit, meg a sztabot gondolom, mert ennyi idõsen ennyi lét kicsengetni nem lehet. Sisak persze sehol.
Újabb okoságokkal bõvült a szóljunk be a tandemeseknek listám: Hé, elhagytad a hátsót!, és a kedvencem: letörést ugrottatok már vele?
Majd meglesz
Trifo végül elmentél megázni? Nálunk az egész környéket elmosta az esõzés, Csömör reggelre még a hírekbe is bekerült.
Para: Nekünk vasárnapra fix programunk van, de szombaton tudnánk csatlakozni a tandemmel. Hogyan utaznátok?
edit: Trifo az nem pévécé!!!! Nem mi voltunk, Annamariékra tippelek.
Posted 2005. July 11. - 09:34
A kékjelzéses tandemes páros nem mi voltunk. Sajnos és nem sajnos. Milyen szinü volt az a gép?
Szürke ( PVC
Nyers alu (Alkonyfény) = Zakiék
Sárga = Trifóék
Meg még van, de a többi színt nem tudom.
--Trifo
Posted 2005. July 11. - 09:31
Tudom, azért írtam; nem leugatni akartalak, hanem dícsérni
Akkor én értettem félre, téma lezárva.
Ezennel vissza is adnám a szót a topik õslakosainak, a csinos, bájos, kedves keróslányoknak és a szép szál legényeknek, mert ugye ez a sport mindenkié.
Posted 2005. July 11. - 09:18
Ha nem vetted volna észre, szándékosan válaszoltam hozzá
hasonló módon... hátha így megérti...
(ezért a béna mondatszerkesztés és a sok felkiáltójel)
Tudom, azért írtam; nem leugatni akartalak, hanem dícsérni
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Posted 2005. July 11. - 09:16
LOL
Te nyertél
Ha nem vetted volna észre, szándékosan válaszoltam hozzá
hasonló módon... hátha így megérti...
(ezért a béna mondatszerkesztés és a sok felkiáltójel)
Posted 2005. July 11. - 08:53
Sokat foglalkoztok a sráccal. Szerintem egyszerûen nem kell reagálni az okosságokra, így nem sértõdik meg õ sem, (remélhetõleg nem sért meg tõlünk sem senkit) és nem kell oldalakat olvasnom errõl a nem kívánatos hozzászólásról.
Szerintem itt a Bringás lányok-nál az a klasz, hogy csupa toleráns, barátságos bringás van és jól érezzük megunkat egymás társaságában, akár bicajozunk, akár mást csinálunk.
Szóval szerintem sértegetések nélkül is mûködik itt a természetes kiválasztódás, a végén úgyis csak a jó fejek maradnak.
Egész hétvégén otthon ültem a tévé elõtt, nyaldostam a sebeimet és úgy találtam, hogy a héten már tekerhetõ állapotba került a térdem.
Trifo tegnap este végül elmentél tekerni?
Kisfish: A tandemes pár talán Trifo-Jenõ, vagy Charon-Dawn lehetett, ha tõlünk voltak.
Posted 2005. July 11. - 08:23
Szeritem nincs jó hely neked itt, mert ez a fórum az értelmesebbeké!!!!!!
LOL
Te nyertél
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Posted 2005. July 11. - 08:17
Vasárnap délelõtt szembejött velem egy tandemes vegyespáros a budai hegyekben, a kék jelzésen valahol az Árpád-kilátó és az Oroszlán szikla között ... esetleg nem innen volt valamelyik párocska ?
fish
Posted 2005. July 10. - 20:59
Megvan!
Azon töprengtem kire hasonlítasz, a mosolyod Cindy Crawford.
Nem rossz vonal...
Köszönöm
Tudom, Donald volt a tettes....
Posted 2005. July 10. - 17:30
Posted 2005. July 10. - 17:26
hagyd
tudod,tolerancia
a végén még azt hallanánk vissza,h ezen a fórumon nem tûrik a másságot:D

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top