én is így gondolom....csak olyan szép lenne ha egyszer ennyien bringáznának napi rendszerességgel autó helyett hogy a bringaúton dugó legyen...persze nem a +szokott közlekedési morállal... na tényleg belelóg a kezem a bilibe...Biketigger: és akkor kinyitod a szemed, és egybõl elszáll belõle az álom, mert meglátod a balról nagy sebességgel érkezõ, fékezni eszébe se jutó kisteherautót... Ugyanmár!
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
de akkor meg nem lesz autó és elfoglaljuk az autóutat... az autós kissebség meg majd szépen fegyelmezetten meghúzodik a külsõ sávban..Nem baj. Biciklivel munkába menni még megfelel az idõ. Igaz, hogy napok óta nem száradt meg a cipõm és érkezéskor csavarni lehet a vizet a ruhámból, de legalább nincsenek tumultuózus jelenetek a bringaúton.
Tényleg, arra gondoltatok már, hogy mi lesz, ha nekiáll egyszer sok ember biciklivel közlekedni végre a városban és dugó lesz a bringaúton??? Az lesz a szép, az lesz a jó.
--Trifo
Épphogy havazott, láttunk olyan képeket, amin emberek szakadó hóesésben csonttá fagyva várják a hegyimentőketPIXEL : Képeket+beszámolót ! Lécci-lécci-lécci !!!
Megjegyzem, a tavalyi Dolomitin épphogy nem havazott, le is fújták a 25-ik kilóméternél. :-(((
úgyhogy még viszonylag jól jártatok !
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"