Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3562 replies to this topic

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Remélhetõleg mi is, de még nem 100%

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 posts
Én viszont megyek!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Én mennék szivesen, de már megint ügyeletes vagyok. Nem jön össze a Paratúrán részvétel nekem. EGyszer már majdnem sikerült, de akkor meg az autóm makacsolta meg magát.

--Trifo

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Nagy volt a dilemma, szombati tájbringa verseny, vasárnapi Para túra, de végülis eltávozom barátnõmmel a Balatonra a hétvégén - szegényt már nagyon hanyagolom.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
:( szombat nekem nem gyó :(

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Mi nem. Szóri. Szomb esetleg az lett vón', de mostan mán az se nem van.

Mellon: Szállásfoglalás sikerült?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
ahoy!

akkor vasárnapi túrára csatlakozni kívánok vannak-é?
:-P

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Hejj!

A messze utazóknak jó utat!

Amúgy a hegyre felérõs mosolyt tegnap a Tour befutójában is bemutatta az az Alejandro nemtomkicsoda aki Armstronggal együtt ment végig. Olyan vicsorban mászott hegyet, hogy azt hittem leharapja a saját fejét. Aztán mikor már a dobogón kellett állni, szépen visszanyerte a feje az eredeti alakját :)

Esõben bringázás... szerintem kifejezetten kiváltságos érzés, hogy ilyenkor csak azé a kevés elvetemültté a bringaút, aki tudja, hogyan kell kezelni a vizet. Na meg a miénk az a marék együttérzõ/hülyének-nézõ pillantás is a közlekedés többi résztvevõjétõl. (Na meg persze a miénk az autók által felcsapott félkilós sárcsomag is idõnként). De azért élvezetges.

Thy: amúgy jó lesz az új meló?

--Trifo

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts

Ors: ha itthon leszek, benne vagyok. :) (Úgye a te forró ölelésedrõl beszélt Thy? ;) )

nosss...reményeim szerint :o

:love1:

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Thommey: otthon forró ölelés - ha jól tudom pixellel laksz együtt. Hmmm-hmmm. :)

Lensver: nagyon jó utat, és majd élménybeszámolót kívánok. Kár, hogy elmosta az esõ a sütögetésünk, de ha visszajöttök, még csinálunk.

Ors: ha itthon leszek, benne vagyok. :) (Úgye a te forró ölelésedrõl beszélt Thy? ;) )

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Nati csak nem egyedül mégy?

Era pénteken ha jó lesz az idõ van kedved valami enyhe biciklizõs programhoz?

:love1:

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Köszönöm a jókívánságokat, igyekezni fogok.

Booci, nem neked segítettem Szilvásvárad marcin a Katonasíroknál? A verseny uccsó ötödében összeakadtam egy trekkes csajszival. Ha te voltál az, akkor:

- meggyógyultak már a fájó dolgok?
- istenien mész lefelé, csak így tovább!!! :):)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Lens: Jó utat, jó szórakozást!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Yó utat Nati
tejet ne igyatok a nagy vizen túl
és sok szép ösvényt és hozzá Turnereket

Bruce: vhogy úgy
http://www.pix.bikem...28/cel.jpg.html

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Szia Lens, jó utat és rólad se halljunk jót! ;)

Booci & kala: ha most jól értem akkor Booci = Panna? Mert róla(d) már hallottam, és három fényképet láttam (avatar, Lens képe, plusz egy mátra maratonos, Lorka mellett ücsörgõs), és annyira nem hasonló az a három, hogy csuda :-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
A CC-s az most Cindy Crawford-ra vonatkozott még:)
De gondolom van "XC-s" mosoly:)
Mikor már sav folyik az ereidben és felérsz vhova yó magas pontra,és eleresztesz 1 elégedett mosolyt az addig megtett útra gondolva,ami lassan vigyorrá szélesedik ahogy konstatálod,h az úticélod látohatáron belül van és már csak 1 finom lejtõ választ L tõle:D

boooci

boooci

vendég

• fórumtag
  • 88 posts

Panna mosolya nem is olyan CC-s:) Sokkal inkább Pannás.Ami ha le7,még szebb:)
Eredetileg úgy akartam írni,h "Boooci mosolya..."Csak akkor hüjjjén vette volna ki magát a 2. mondat:)

Van CC-s mosoly is??? :) Az milyen???

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Sziasztok arcok, én leléptem a kéklõ messzeségen túlra. Mindenkinek további kellemes nyaralást meg mindent kivánok! Remélem ha hazajövök lehet majd részem egy jó kis SSS-ben! Annyira jó votl tavaly is az az egyetlen, idén már nehogy kihagyjuk!

Hiába, a Sikárosi rétnek sajátos varázsa van!

Puszillak titeket, jót ne halljak senkirõl! ;)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Trifo:én is bringázom melóba az esõben, és kezdem megszeretni...elázok rendesen, de bent meleg zuhany,és indul a nap. Hazafelé ugyanez, csak forró öleléssel tarkítva:D
És csend van az utakon.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
dit: Bp elég jelentõs része szintén töklapos, és sok sok embernek semmi útja nem vezet emelkedõre szinte soha. Azok mind járhatnának úgy, mint a hollandok.

Amúg a zörgõssárhányós életérzés nem olyan rossz dolog, mint amilyennek a többszázezres montik és országútik nyergébõl tûnik. Nemrég volt alkalmam megtapasztalni, hogy milyen is az, amikor az ember felül egy ilyenre, és valahogy nem húz a bringa, hogy tekerj gyorsabban. Csak tekerészel kényelmesen 15-18-as tempóval, lazán, egyenes felsõtesttel ülsz, kényelmes pozícióban, nincs más dolgod, mint nézelõdni és élveni a "gyors sétát". Nagyonjó!

És a családban is van már 3 ilyen zörgõssárhányós. Egy Jenõnek, egy Anyunak és egy a sógornõmnek. És alkalomadtán nagy élvezettel hajtják õket. Anyu pl a HÉV felújítás miatt indult neki a bringával dolgozni járásnak és annyira megszerette, hogy valszeg úgy is fog maradni. 30km bringával naponta...

--Trifo