Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3562 replies to this topic

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
A sütögetés pontos helye: ahogy megyünk a P jelen az Üröm és Budakalász közti autóútról (ott ahol "utcalányok" szoktak állni) van elõször egy hosszú emelkedõ széles úton. Ez beletorkollik egy kõbányába. Ott a P jobbra fordul, majd meredeken balra föl. Na miután fölmásztunk balra, annak a tetején, pont ott ahol a P jelzés ismét jobbra fordul, van egy kicsi ösvény balra, ami felvezet a bánya tetejére. Ott a mi helyünk!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Ahoj!

Na, ha mégse mászósütés meg franciabánya, akkor ez nekünk sajna kimarad :( Jenõ egyébként se nagyon mobil már a növekvõ pocakja miatt, én meg tegnap sikeresen beléptem a KTT-be, úgyhogy most pár napig tuti nem ülök bringára.

Kár, mert már teljesen rákészültem a társaságra.

--Trifo

zitinha

zitinha

vendég

• fórumtag
  • 94 posts
Jó reggelt mindenkinek!

Köszönöm a sok jókívánságot! :)

Sajna tényleg Belgiumban kellett lennem munkaügyileg, elég uncsi volt, ellenben láttam sok-sok rozoga biciklit, többezret egyrakáson. Lauveinben egész megdöbbentõen csak úgy otthagyják az utcán õket. No persze olyan gázosak, hogy valszeg nem kellenek senkinek :)

Sütögetés tök jó lenne, de szerintem mi sajnos kihagyjuk, a szombati utazásig még nagyon sok a tennivaló, no meg ugye az a fránya Achillesz...:(

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
KeX: nem találkozunk vhol pl az UVHnál? :)

...Oszoly ugye ott van amúgy vhol Csobánkánál, bár ott leginkább úgytom kötéllel másznak, és felfelé, amit mi nem tudunk, mert nincs kötelünk... vagy d.u. menjünk inkább franciabányához, és aztán onnan átbringázunk (ez gondolom 1, másfél óra alatt csak megvan...) és akkor mondjuk 7-8ra a Kevélyhez megyünk, az nem jó? Akkor volt benne bringázás, mászás, és a végén jöhet a szalonna :) ...és én világosodásig alszom, mert nincs elsõlámpám :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

nati egy noszoly navigálást le tudnál így fórumon vezetni?

Ha elmondod, hol a Noszoly, elnavigállak. :D
A Noszoly ugye a Kevély Csobánka felé esõ része?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
nati egy noszoly navigálást le tudnál így fórumon vezetni?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ok, akkor csináljuk azt,hogy elõtte másztok az Oszolyon, s onnan jöttök föl a Kevélyhez, végülis közel van!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Nem, én kezdtem kérdezni, hogy ki mit szólna hozzá: http://forum.bikemag...&postcount=2601

De nekem is nagyon klassz lenne egy kombó!

:cool2:

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Lensver, volt egy mászós sütésrõl is szerdán. Akkor kombináljuk a kettõt?

ÖÖöö, errõl Era beszélt volna korábban? Mert én már nagyon rég pedzegetem a kintalvós bulit.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
a kombó zsír lenne! csobánkánál állítólag van valami jó kis mászófal, akkor oda késõ délután kimehetnénk, osztán öste meg pótolni az enerdzsit szigorúan zsírszalonnával meg... izé, viszek majd májvacukrot :) gitár, tábortûz, kumbájjá. már csak azt kéne tudni, hogy hol van az a bizonyos fal. Era?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Lensver, volt egy mászós sütésrõl is szerdán. Akkor kombináljuk a kettõt?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Charon, gratula! :D

Ted: nem semmi, mennyi mindent be akarsz vállalni egyetem mellett,sok sikert hozzá!

A legfontosabb:

Most már tényleg megyünk sütögetni, aki bújt, aki nem. Szerdán este lesz a fölmenetel a Kevély oldalába, ott letáborozunk és hálózsákos alvás lesz. Lehet jelentkezni.
Tali kb.6kor Csillaghegyen.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
ahoy evribádi!

visszaértünk mi is... mi a juróbájkról... :)

jó volt, messze volt...

idén is rengeteg hülyeséget láttunk, no meg sok szépet is mellette...

ja igen, és izomlázzal jöttem haza! :) no nem a sétától, hanem attól, hogy péntek-szombat vhogy mindig sikerült 1 órákra reggel és d.u. a fekvõbiciklis teszt pályára tévednünk, és toltuk nekiiiiiiiiiiii :) húúúúúúkellegy3kerekûdög... ááááá... ahogy azt lehetett csúsztatni...hmmmmm

fotókat tolok fel hamarosan...

csákkkómákkkó...

ps: burce: köszi a viccet, majd átadom... :)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Hali evribodri!

Megjöttünk a BEAC maxiról a tandemmel. Dobogókõnél késõ éjjel 3000 méter szinttel és 90 km tereppel a lábunkban abbahagytuk mindannyian, majd hazagurultunk Lensver szuperlámpásának fénye mellett P.szent, Pomáz fele végig 60 felett. Az autósok tompítottra váltotak, amikor meglátták, hogy jövünk. ;-)
Egyébként marha nagy élmény volt, ahol szimpla bringávbal tekerhetõ volt, ot nekünk is as tandemmel. Kisinóci vágás jííííííííííííííííháááááááááááááááá.

Hétfõn bõvebb beszámoló +kpek.

Susnyás Ted

Susnyás Ted

vendég

• fórumtag
  • 162 posts
Sziasztok!

Véget ért a nyaralás... :( Jó volt, szép volt, kicsit keveset tekertem ezen a nyáron de nem baj, ilyen is kell néha.
Jövõ héttõl a Budapesti Corvinus Egyetemen (közgáz) közgazdász-gazdálkodási szakos hallgatója leszek! :)
Már most úgy érzem h el leszek havazva... Elkezdenék készülni a Salzkammergut-ra, mellette úgy néz ki lesz egy zenekarom, vmi pénzkeresés sem ártana, meg néha parti, lazítás...nemtom menni fog-e minden egyszerre egyetem mellett.
Jövõ7 végére kialakul az órarendem, utána tudok nyilatkozni edzés ügyben. Remélem akad köztetek vállalkozó szellem egy Salzkammergut csapatversenyre!
/Szammer, neked 1 hely már fenntartva! :) /
"Take my hand and walk down the path of forgiveness..."

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts

Jé, szia Fityisz, rég láttalak

..ez a cucc akkor nem valami hashajtó? Amúgy ha baráti ára van, és nem minõsül illegális szernek, akkor kipróbálnám

akkor viszem holnap ;) .... nem drága, nem illegális és nem hashajtó :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Jé, szia Fityisz, rég láttalak :)

..ez a cucc akkor nem valami hashajtó? :) Amúgy ha baráti ára van, és nem minõsül illegális szernek, akkor kipróbálnám :)

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts

MátraMaraton: ha valaki jön, és tudna hozni pár powerbar/gélt vagy bármi más márkájú energiacsodakaját, a helyszínen szívesen vennék tõle... (mind1 milyen, még sosem ettem semmilyet....)

Van olyanunk, hogy Penco Energy Gel....nekem nem vált be...igaz borzasztó gyors lettem tõle a Bükk maratonon...meg se álltam a kexi fantázianevû mobil illemhelyig..... kipróbálod? :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Sok boldog tortát Zita!

Mellon: azért örültünk, hogy jöttél velünk!

MátraMaraton: ha valaki jön, és tudna hozni pár powerbar/gélt vagy bármi más márkájú energiacsodakaját, a helyszínen szívesen vennék tõle... (mind1 milyen, még sosem ettem semmilyet....)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Mellonbá, ja, vicces ez a diagramm dolog! Mindent lát rajta a dokinõ! :D