Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész
Posted 2005. September 05. - 09:22

Posted 2005. September 05. - 09:14

Na, ha mégse mászósütés meg franciabánya, akkor ez nekünk sajna kimarad

Kár, mert már teljesen rákészültem a társaságra.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2005. September 05. - 09:12

Köszönöm a sok jókívánságot!

Sajna tényleg Belgiumban kellett lennem munkaügyileg, elég uncsi volt, ellenben láttam sok-sok rozoga biciklit, többezret egyrakáson. Lauveinben egész megdöbbentõen csak úgy otthagyják az utcán õket. No persze olyan gázosak, hogy valszeg nem kellenek senkinek

Sütögetés tök jó lenne, de szerintem mi sajnos kihagyjuk, a szombati utazásig még nagyon sok a tennivaló, no meg ugye az a fránya Achillesz...

Posted 2005. September 05. - 09:04

...Oszoly ugye ott van amúgy vhol Csobánkánál, bár ott leginkább úgytom kötéllel másznak, és felfelé, amit mi nem tudunk, mert nincs kötelünk... vagy d.u. menjünk inkább franciabányához, és aztán onnan átbringázunk (ez gondolom 1, másfél óra alatt csak megvan...) és akkor mondjuk 7-8ra a Kevélyhez megyünk, az nem jó? Akkor volt benne bringázás, mászás, és a végén jöhet a szalonna

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2005. September 05. - 07:08

Ha elmondod, hol a Noszoly, elnavigállak.nati egy noszoly navigálást le tudnál így fórumon vezetni?

A Noszoly ugye a Kevély Csobánka felé esõ része?
Posted 2005. September 05. - 00:43

Posted 2005. September 04. - 23:29

Posted 2005. September 04. - 22:29

De nekem is nagyon klassz lenne egy kombó!
:cool2:
Posted 2005. September 04. - 22:23

Lensver, volt egy mászós sütésrõl is szerdán. Akkor kombináljuk a kettõt?
ÖÖöö, errõl Era beszélt volna korábban? Mert én már nagyon rég pedzegetem a kintalvós bulit.
Posted 2005. September 04. - 22:13

Posted 2005. September 04. - 21:51

Posted 2005. September 04. - 21:47

Ted: nem semmi, mennyi mindent be akarsz vállalni egyetem mellett,sok sikert hozzá!
A legfontosabb:
Most már tényleg megyünk sütögetni, aki bújt, aki nem. Szerdán este lesz a fölmenetel a Kevély oldalába, ott letáborozunk és hálózsákos alvás lesz. Lehet jelentkezni.
Tali kb.6kor Csillaghegyen.
Posted 2005. September 04. - 16:47

visszaértünk mi is... mi a juróbájkról...

jó volt, messze volt...
idén is rengeteg hülyeséget láttunk, no meg sok szépet is mellette...
ja igen, és izomlázzal jöttem haza!

fotókat tolok fel hamarosan...
csákkkómákkkó...
ps: burce: köszi a viccet, majd átadom...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
vendég_Charon_*
Posted 2005. September 04. - 08:26

Megjöttünk a BEAC maxiról a tandemmel. Dobogókõnél késõ éjjel 3000 méter szinttel és 90 km tereppel a lábunkban abbahagytuk mindannyian, majd hazagurultunk Lensver szuperlámpásának fénye mellett P.szent, Pomáz fele végig 60 felett. Az autósok tompítottra váltotak, amikor meglátták, hogy jövünk. ;-)
Egyébként marha nagy élmény volt, ahol szimpla bringávbal tekerhetõ volt, ot nekünk is as tandemmel. Kisinóci vágás jííííííííííííííííháááááááááááááááá.
Hétfõn bõvebb beszámoló +kpek.
Posted 2005. September 03. - 20:35

Véget ért a nyaralás...

Jövõ héttõl a Budapesti Corvinus Egyetemen (közgáz) közgazdász-gazdálkodási szakos hallgatója leszek!

Már most úgy érzem h el leszek havazva... Elkezdenék készülni a Salzkammergut-ra, mellette úgy néz ki lesz egy zenekarom, vmi pénzkeresés sem ártana, meg néha parti, lazítás...nemtom menni fog-e minden egyszerre egyetem mellett.
Jövõ7 végére kialakul az órarendem, utána tudok nyilatkozni edzés ügyben. Remélem akad köztetek vállalkozó szellem egy Salzkammergut csapatversenyre!
/Szammer, neked 1 hely már fenntartva!

Posted 2005. September 03. - 19:32

Jé, szia Fityisz, rég láttalak
..ez a cucc akkor nem valami hashajtó? Amúgy ha baráti ára van, és nem minõsül illegális szernek, akkor kipróbálnám
akkor viszem holnap

Posted 2005. September 03. - 18:31

..ez a cucc akkor nem valami hashajtó?

Posted 2005. September 03. - 15:49

MátraMaraton: ha valaki jön, és tudna hozni pár powerbar/gélt vagy bármi más márkájú energiacsodakaját, a helyszínen szívesen vennék tõle... (mind1 milyen, még sosem ettem semmilyet....)
Van olyanunk, hogy Penco Energy Gel....nekem nem vált be...igaz borzasztó gyors lettem tõle a Bükk maratonon...meg se álltam a kexi fantázianevû mobil illemhelyig..... kipróbálod?

Posted 2005. September 03. - 15:09

Mellon: azért örültünk, hogy jöttél velünk!
MátraMaraton: ha valaki jön, és tudna hozni pár powerbar/gélt vagy bármi más márkájú energiacsodakaját, a helyszínen szívesen vennék tõle... (mind1 milyen, még sosem ettem semmilyet....)
Posted 2005. September 02. - 21:18