Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész
Posted 2005. September 13. - 14:38

egy gyors kérdés: akkor lesz szerda/péntek mászósütés?
legyen, legyen.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2005. September 13. - 13:24

Posted 2005. September 13. - 11:16

Posted 2005. September 13. - 10:21

Posted 2005. September 13. - 08:19

Posted 2005. September 13. - 08:10

Transalp a Bikemag-os cikk szerint egyre keményebb lesz. Most már a lefelék is olyanok, hogy alig lehet egyiken-másikon lemenni.transalp meg nagyon vonzó, de edzettség és a khm.... "kedv" kérdésénél elbukok...
Mi jövõ nyáron megyünk egy kisebb csapattal a Gardára sátorral kb.2 hétre. Ott pont ilyesmirõl lesz szó, lehet hozzánk csatlakozni.de még mindig mondom, hogy nem lehetetlen az, hogy egy két kocsinyi ember összefog, összedobja a benzinpénzt és kimegy egy kempingbe, és nagyon szép helyen nagyon sokat túrázik és jól érzi magát......

Kolim, akkor legyen, szept.24, szombaton!
Pixel, megértem undorod, és végülis miért ne mehetnénk a Börzsönybe? Tudok egy nagyszerû útvonalat. A Pilist csak azért gondoltam, mert oda ingyen jut el az embert, nem kell fizetni a vonatért, nem kell azért küzdeni (esetleg), hogy felkerülj rá, és nem kell visszafelé abban reménykedni, hogy lesz szabad helyed.
Börzsönyt én is imádom, mindig is jobban ismertem, mint a Pilist, úgyhogy ha mások is jónak látják, menjünk oda!
Dante, fantasztikusak ezek a képek. Eszembe jut viszont, hogy a csoda egyben a poklot is magában hordozza. 3000m vagy afölött: a kilátás fantasztikus, feledhetetlen, de lehet, hogy meghalsz pár óra alatt, ha nem vigyázol. :chin:
Emlékszem, mikor én voltam 2500-on, épp tél volt, és csákánnyal meg hágóvassal másztunk fölfele egy jeges csúcsra. Hát nem volt semmi élmény. Nagyon hideg és erõs szél volt. Minden nehézség ellenére azonban úgy éreztem magam, mintha álomban lennék, olyan panoráma nyílt elém. Ezeket a túrákat azóta se tudom elfelejteni, tudom, hogy életem döntõ élményei. Kellenek az ilyen emlékek!!! :tiaaa:
Posted 2005. September 12. - 23:31

Nem ide való téma, de ha már szóba került...
ki volt közületek 3000-nél magasabban már?
Én már voltam 11 000-ren is!

Egyébként már 2000-ren is lehet érezni a hatást, csak még alig észrevehgetõen. Jó példa az Altissimo Gardán. A tekerõs oldalról sosem tûnt fel, de ha a tó felõl mész 1800 felett már sokat kell tolni a köves talaj miatt. Mindíg furcsáltam, hogy milyen gyenge vagyok, gyakran meg kellett állni tolás közben az egyébként nem is túl meredek emelkedõn, pedig nem sokkal lejjebb még kirobbantam az erõtõl.
Pix, boldog Pixel napot!
Posted 2005. September 12. - 21:20

http://heartofwinter...ok/blizzard.AVI
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Posted 2005. September 12. - 20:59

Posted 2005. September 12. - 20:30

Posted 2005. September 12. - 20:20

Thommey: tátrát hogy gondoltátok? mármint mászás mint szikla, vagy hegy?
hogy én is túléljem

:love1:
Posted 2005. September 12. - 20:19

ki volt közületek 3000-nél magasabban már? Én sajna 2500-nél még nem jutottam feljebb, de 2000-2500 között még semmi jelét nem éreztem a magasságnak. Utána 1000 méterrel már ekkora a különbség? Jó lenne jövőre elmenni 3000 fölé...
Nati, bringáslányok túra nagyon jó lenne, de mondtam már, mennyire nagyon unom azt a szokásos pilisi utat

Posted 2005. September 12. - 20:05

Posted 2005. September 12. - 20:01

a tájbringa az egy olyan egyenkénti indításos verseny, ahol meg kell keresned pár pontot (térképet adnak ;-)), majd visszabringázni a célba. és általában úgy vannak kirakva a pontok, hogy végig tekerhetõ a pálya. bár én még nem voltam ilyen versenyen, de ideológiailag képzett vagyok

Posted 2005. September 12. - 19:55

Tényleg röhelyesen szoktak kinézni, mikor 10 lépés után nagy fújtatás, aztán megint 10 lépés... Szóvel szerintem jó lesz nekem itt még 3000 alatt bringázni. Jövõre már megcélozok magasabb hegyeket is a Mátránál.
Lensver: Tényleg jó lenne már egy jót tekerni, az idén alig mentem pár km-t.
Sütögetés a héten? Péntek, vagy inkább szerda?
Csütörtökön 4 után tájbringás edzés lesz a Normafánál! Itt az alkalom, hogy megnézzétek ti is, mi ez. Kapunk térképet a hegyrõl és az ösvényekre el lesznek szorva pontok, amiket meg kell keresni. Szerintem tök jó játék. Persze, ahogy Paulék csinálják, azt jelenti, hogy sprintelnek egyik ponttól a másikig. Az egész táv max 10 km lesz most az edzésen.
3-4000 felett még vicces, amikor nem tudsz aludni, s már x napja csak félálomban forgolódsz éjszakánként. Ehhez még jön a gyomorfájás, hányinger stb. Szóval valahol 3000 alatt van a tekerhetõ magasság, európai testtel - bár biztos Mexikóvárosban is bicajoznak, nomeg gondolom Katmanduban is ismerik a kerékpárt, csak hát...
Ez a tájbringa mi is? Engem érdekelne...csak miért mindig minden hétköznap van? Sajnos nekem H-P a fõnök az "atyaúristen"...

Posted 2005. September 12. - 18:24

nagyon jó lenne nekem szerda is, péntek is, döntetek! akkor nem kintalvódás lesz, ugye? (szerda ~fél5 tudok leghamarabb ~kolosy lenni)
Thommey: tátrát hogy gondoltátok? mármint mászás mint szikla, vagy hegy?
Era: gratula!! neked is és Paulnak is szintúgy! (...most már végre megizzadt? láttad izzadni? fotód is van róla?

transalp meg nagyon vonzó, de edzettség és a khm.... "kedv" kérdésénél elbukok...
de még mindig mondom, hogy nem lehetetlen az, hogy egy két kocsinyi ember összefog, összedobja a benzinpénzt és kimegy egy kempingbe, és nagyon szép helyen nagyon sokat túrázik és jól érzi magát......
most ennyi :-)
további szép napot,
b
(ha jól számolom 24-25 két hét múlva lesz, nekem az nem jó, de most szombaton mindenképpen (szakadó esõben azért nem) megyek bringázni... meg úgytom Baki is jön :-))
Posted 2005. September 12. - 17:55

Posted 2005. September 12. - 17:47

Ez olyan mint a tájfutás csak bicóval.Tényleg röhelyesen szoktak kinézni, mikor 10 lépés után nagy fújtatás, aztán megint 10 lépés... Szóvel szerintem jó lesz nekem itt még 3000 alatt bringázni. Jövõre már megcélozok magasabb hegyeket is a Mátránál.
Csütörtökön 4 után tájbringás edzés lesz a Normafánál! Itt az alkalom, hogy megnézzétek ti is, mi ez. Kapunk térképet a hegyrõl és az ösvényekre el lesznek szorva pontok, amiket meg kell keresni. Szerintem tök jó játék. Persze, ahogy Paulék csinálják, azt jelenti, hogy sprintelnek egyik ponttól a másikig. Az egész táv max 10 km lesz most az edzésen.
Ha szavazhatok, akkor péntek legyen! (még pici vagyok és suli idõ nem olyan jó)
a jávorszarvas a legjobbfej állat!
Posted 2005. September 12. - 15:50

Posted 2005. September 12. - 15:06