Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész
Started by
zOrg
, 2004. November 16. 09:55
Posted 2004. November 30. - 09:00

Hú, nagyon szépek voltak a hegyi felvételek! Én is szeretnék most ott mászni.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Posted 2004. November 30. - 01:43

vendég_Charon_*
Posted 2004. November 29. - 14:56

Posted 2004. November 29. - 14:34

Végül én is eljutottam a Trifó által szervezett korizásra pénteken. Jó volt, bár felszínre kerültek a pedofil hajlamaim :wtf: . Kb 12 éves csajokra buktam. Szerencsére csak egyszer (pedig többször is próbálkoztak), de akkor igen látványosan. De azért alakul molekula, csak a kezdeteket megkönnyítõ síelés tudományom, most kezd hátránnyá válni, mert mindig külsõ lábon fordulok.
Szombat este megtekintettük a az ifjú pár, Pixel és Thy új otthonát. Egészen jól sikerült berendezkedniük, a konyhát pedig nagyon profin kezelik :-)
Köszönet még 1x a vendéglátásért! :clap:
Jó lenne egy Mátrás kiruccanás, de már tervbe lett véve a Bakonyi Mikulás TT szombatra, és örülök ha oda eljutok majd. Ide esetleg valaki? Rás a TTs topicban már írta, hogy megy.
Azt hiszem az én bicóm márciusig téli álomra vonulhat. :spioch:
Szombat este megtekintettük a az ifjú pár, Pixel és Thy új otthonát. Egészen jól sikerült berendezkedniük, a konyhát pedig nagyon profin kezelik :-)
Köszönet még 1x a vendéglátásért! :clap:
Jó lenne egy Mátrás kiruccanás, de már tervbe lett véve a Bakonyi Mikulás TT szombatra, és örülök ha oda eljutok majd. Ide esetleg valaki? Rás a TTs topicban már írta, hogy megy.
Azt hiszem az én bicóm márciusig téli álomra vonulhat. :spioch:
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi
Posted 2004. November 29. - 11:27

Para: én és Zed jelentkezünk a Mátra-körre! Csekk privi!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Posted 2004. November 29. - 11:27

Na, abszolút ûbekirályság volt az egész hétvége, jó cimborákkal, korizással, úszással, bulizással, és még inkább egy kellemes bringázással
Óóóójeee! Most már csak pár nap kell, hogy megszabaduljak a tegnap begyûjtött torokfájásomtól 
--Trifo

--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2004. November 29. - 08:54

AHoy Mindenkinek!
Meggyöttem a desznótrancsírból, MészÁgi jóvoltából fotók is vannak :-P blööö...
Most vasárnapra egy Mátra-kör?
Útvonalat nézek majd este... lámpát, meleg ruhát, plussz kaját mindenféleképp ;-) téli para-túra lesz... ::-)
Meggyöttem a desznótrancsírból, MészÁgi jóvoltából fotók is vannak :-P blööö...
Most vasárnapra egy Mátra-kör?
Útvonalat nézek majd este... lámpát, meleg ruhát, plussz kaját mindenféleképp ;-) téli para-túra lesz... ::-)
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Posted 2004. November 26. - 16:54

Ja, mellesleg megtaláltam, hogy Mellon tegnap volt korizni... Eltartott egy ideig, amíg megtaláltam, hogy hova írja a fórum az üzenetek feladási idejét.
Káposztásmegyeren viszont ma lesz korizás! PÉNTEKEN!
--Trifo
Káposztásmegyeren viszont ma lesz korizás! PÉNTEKEN!
--Trifo
Posted 2004. November 26. - 16:33

Hali!
Bár Mellon elõbb írta, én viszont elõbb telefonáltam... Merthogy én meg a káposztásmegyeri jegesbe szerveztem korcsolyás találkozót. Eddigi jelentkezõk:
Kahlesz + 1
Thommey
Pixel
AsztA (?)
Még valaki errefelé? Este 8-tól 21:30-ig van a második menet korizás, és közel nincs akkora tömeg, mint a mûjégen. Igaz, akkora pálya sincs, mert ez csak 1 hokipálya.
--Trifo
Bár Mellon elõbb írta, én viszont elõbb telefonáltam... Merthogy én meg a káposztásmegyeri jegesbe szerveztem korcsolyás találkozót. Eddigi jelentkezõk:
Kahlesz + 1
Thommey
Pixel
AsztA (?)
Még valaki errefelé? Este 8-tól 21:30-ig van a második menet korizás, és közel nincs akkora tömeg, mint a mûjégen. Igaz, akkora pálya sincs, mert ez csak 1 hokipálya.
--Trifo
Posted 2004. November 26. - 01:16

Szerintem csak az nem sétált be, aki nem akart. Legalábbis én úgy vettem észre!

Posted 2004. November 25. - 19:44

Hát igen....regisztráció kellett...tehát ha nem voltál a lapon,akkor nem jöhettél be...meg ez a boltosoknak...médiának volt tartva.
Hostessek???Hol?
De azzé jó volt:D leginkább az új Ultegrás karbon Merida tetszett...szép festés..szép cucc...a Dura Ace-es sem volt rossz:D de a festése nem tetszett...
Aki sokat dolgozik...keveset él:D
Üdv:Thy
Hostessek???Hol?

De azzé jó volt:D leginkább az új Ultegrás karbon Merida tetszett...szép festés..szép cucc...a Dura Ace-es sem volt rossz:D de a festése nem tetszett...
Aki sokat dolgozik...keveset él:D
Üdv:Thy
Posted 2004. November 25. - 16:40

Ma megyünk korizni a mûjégre, ha valaki csatlakozna esetleg, 5 után megtalál odakint valahol a jégen
Egy érdekes adalék a Tátrához:
A WWF szerint a tátrai erdõk pusztulása nem volt váratlan
2004. november 24. Figyelõnet
A WWF a rendkívül erõs szél miatt bekövetkezett kárt egyáltalán nem tartja váratlannak. A lucfenyõvel monokultúrában telepített erdõk ugyanis kevésbé ellenállóak a természeti viszontagságokkal, mint a természetes vagy természetszerû erdõk - figyelmeztet a közlemény.
A természetre bízná a WWF Magyarország a Tátrában a hétvégén több ezer hektáron elpusztult erdõk megújítását ahelyett, hogy azt üzemszerû erdõgazdálkodási szempontok szerint újra fajszegényen telepítenék be - derül ki a zöld szervezetnek az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményébõl.
A természetvédõ szervezet szerint ha a felújítás újra lucfenyõ csemetékkel történik, az újabb monokultúrák létrehozásához vezet, ami pedig a biológiai sokféleség további csökkentését, esetleg újabb viharkárokat idézhet elõ.
"Bizonyított tény, hogy a természetes vagy természetszerû erdõk jóval ellenállóbbak az említett faktorokkal szemben és jóval hamarabb regenerálódnak" - áll a közleményben.
A WWF javaslata szerint az erdészeknek a természetes folyamatokon alapuló felújításban kellene elsõsorban gondolkozniuk.
"Ez azt jelenti, hogy a területen kidõlt fákat nem takarítják el, hanem ésszerû telepítéssel párhuzamosan hagyják az erdõt természetes úton is megújulni" - áll a WWF közleményében.

Egy érdekes adalék a Tátrához:
A WWF szerint a tátrai erdõk pusztulása nem volt váratlan
2004. november 24. Figyelõnet
A WWF a rendkívül erõs szél miatt bekövetkezett kárt egyáltalán nem tartja váratlannak. A lucfenyõvel monokultúrában telepített erdõk ugyanis kevésbé ellenállóak a természeti viszontagságokkal, mint a természetes vagy természetszerû erdõk - figyelmeztet a közlemény.
A természetre bízná a WWF Magyarország a Tátrában a hétvégén több ezer hektáron elpusztult erdõk megújítását ahelyett, hogy azt üzemszerû erdõgazdálkodási szempontok szerint újra fajszegényen telepítenék be - derül ki a zöld szervezetnek az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményébõl.
A természetvédõ szervezet szerint ha a felújítás újra lucfenyõ csemetékkel történik, az újabb monokultúrák létrehozásához vezet, ami pedig a biológiai sokféleség további csökkentését, esetleg újabb viharkárokat idézhet elõ.
"Bizonyított tény, hogy a természetes vagy természetszerû erdõk jóval ellenállóbbak az említett faktorokkal szemben és jóval hamarabb regenerálódnak" - áll a közleményben.
A WWF javaslata szerint az erdészeknek a természetes folyamatokon alapuló felújításban kellene elsõsorban gondolkozniuk.
"Ez azt jelenti, hogy a területen kidõlt fákat nem takarítják el, hanem ésszerû telepítéssel párhuzamosan hagyják az erdõt természetes úton is megújulni" - áll a WWF közleményében.
Képeim
Posted 2004. November 25. - 15:11

Igen, nézegetem õket szép lassan. Bár a nagyját a téli görgõzésekre hagyom :cool:
Mégegyszer köszi!!!!
Mégegyszer köszi!!!!
vendég_Charon_*
Posted 2004. November 25. - 13:47

Posted 2004. November 25. - 13:41

Múlt 7 csütörtükön volt bemutatva a teljes hazai Speckó termékpaletta. Brinyók és kiegészítõk (ruha, cipõ, gumik,stb) Amit nem hoznak be (mert rengeteg a kiegészítõ) az is rendelhetõ!!!
Nekem is ott kéne lennem a shimano-n, csak hát meló.......
Nekem is ott kéne lennem a shimano-n, csak hát meló.......

Posted 2004. November 25. - 13:30

Vajon Specialized "van már bemutatva"?
Úgy tudom igen.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
vendég_Charon_*
Posted 2004. November 25. - 12:27

Posted 2004. November 25. - 12:19

De Thy NÕS
úgyhogy neki a hosstesek tabunak számítanak... Jó, egye fene, azért a cuccok sem rosszak biztos...
(Vajon Specialized "van már bemutatva"?

When the day is through, all I want to do is slow down...
vendég_Charon_*
Posted 2004. November 25. - 12:16

Hail,
nem tudja valaki, hogy milyen Shimano buli van az ELTE Lágymányoson levõ épületében? A hostess csajok igen szemrevalók... Be kéne jutni valahogy oda (legyen valami elõnye is már, hogy ott tanulok... ;D )...
Nem juthatsz be!!!! Regisztráció kellett volna. Velotrade éves termékbemutató. Thy bent van. :afro: Mázlista.
Posted 2004. November 25. - 12:11

Hail,
nem tudja valaki, hogy milyen Shimano buli van az ELTE Lágymányoson levõ épületében? A hostess csajok igen szemrevalók... Be kéne jutni valahogy oda (legyen valami elõnye is már, hogy ott tanulok... ;D )...
When the day is through, all I want to do is slow down...