Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3562 replies to this topic

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hú, nagyon szépek voltak a hegyi felvételek! Én is szeretnék most ott mászni.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
Piszok jó képek! Jó lenne most ott lenni ... :-)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Sittesünk linkelt egy jó kis képsorozatot, gondoltam bedobom ide is, mert nagyon szép. (Ortler megmászása)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Végül én is eljutottam a Trifó által szervezett korizásra pénteken. Jó volt, bár felszínre kerültek a pedofil hajlamaim :wtf: . Kb 12 éves csajokra buktam. Szerencsére csak egyszer (pedig többször is próbálkoztak), de akkor igen látványosan. De azért alakul molekula, csak a kezdeteket megkönnyítõ síelés tudományom, most kezd hátránnyá válni, mert mindig külsõ lábon fordulok.
Szombat este megtekintettük a az ifjú pár, Pixel és Thy új otthonát. Egészen jól sikerült berendezkedniük, a konyhát pedig nagyon profin kezelik :-)
Köszönet még 1x a vendéglátásért! :clap:

Jó lenne egy Mátrás kiruccanás, de már tervbe lett véve a Bakonyi Mikulás TT szombatra, és örülök ha oda eljutok majd. Ide esetleg valaki? Rás a TTs topicban már írta, hogy megy.
Azt hiszem az én bicóm márciusig téli álomra vonulhat. :spioch:
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Para: én és Zed jelentkezünk a Mátra-körre! Csekk privi!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Na, abszolút ûbekirályság volt az egész hétvége, jó cimborákkal, korizással, úszással, bulizással, és még inkább egy kellemes bringázással :) Óóóójeee! Most már csak pár nap kell, hogy megszabaduljak a tegnap begyûjtött torokfájásomtól :)

--Trifo

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
AHoy Mindenkinek!

Meggyöttem a desznótrancsírból, MészÁgi jóvoltából fotók is vannak :-P blööö...

Most vasárnapra egy Mátra-kör?
Útvonalat nézek majd este... lámpát, meleg ruhát, plussz kaját mindenféleképp ;-) téli para-túra lesz... ::-)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Ja, mellesleg megtaláltam, hogy Mellon tegnap volt korizni... Eltartott egy ideig, amíg megtaláltam, hogy hova írja a fórum az üzenetek feladási idejét.

Káposztásmegyeren viszont ma lesz korizás! PÉNTEKEN!

--Trifo

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Hali!

Bár Mellon elõbb írta, én viszont elõbb telefonáltam... Merthogy én meg a káposztásmegyeri jegesbe szerveztem korcsolyás találkozót. Eddigi jelentkezõk:

Kahlesz + 1
Thommey
Pixel
AsztA (?)

Még valaki errefelé? Este 8-tól 21:30-ig van a második menet korizás, és közel nincs akkora tömeg, mint a mûjégen. Igaz, akkora pálya sincs, mert ez csak 1 hokipálya.

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Szerintem csak az nem sétált be, aki nem akart. Legalábbis én úgy vettem észre! ;)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Hát igen....regisztráció kellett...tehát ha nem voltál a lapon,akkor nem jöhettél be...meg ez a boltosoknak...médiának volt tartva.
Hostessek???Hol?:D
De azzé jó volt:D leginkább az új Ultegrás karbon Merida tetszett...szép festés..szép cucc...a Dura Ace-es sem volt rossz:D de a festése nem tetszett...

Aki sokat dolgozik...keveset él:D
Üdv:Thy

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Ma megyünk korizni a mûjégre, ha valaki csatlakozna esetleg, 5 után megtalál odakint valahol a jégen :)

Egy érdekes adalék a Tátrához:

A WWF szerint a tátrai erdõk pusztulása nem volt váratlan

2004. november 24. Figyelõnet
A WWF a rendkívül erõs szél miatt bekövetkezett kárt egyáltalán nem tartja váratlannak. A lucfenyõvel monokultúrában telepített erdõk ugyanis kevésbé ellenállóak a természeti viszontagságokkal, mint a természetes vagy természetszerû erdõk - figyelmeztet a közlemény.

A természetre bízná a WWF Magyarország a Tátrában a hétvégén több ezer hektáron elpusztult erdõk megújítását ahelyett, hogy azt üzemszerû erdõgazdálkodási szempontok szerint újra fajszegényen telepítenék be - derül ki a zöld szervezetnek az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményébõl.

A természetvédõ szervezet szerint ha a felújítás újra lucfenyõ csemetékkel történik, az újabb monokultúrák létrehozásához vezet, ami pedig a biológiai sokféleség további csökkentését, esetleg újabb viharkárokat idézhet elõ.

"Bizonyított tény, hogy a természetes vagy természetszerû erdõk jóval ellenállóbbak az említett faktorokkal szemben és jóval hamarabb regenerálódnak" - áll a közleményben.

A WWF javaslata szerint az erdészeknek a természetes folyamatokon alapuló felújításban kellene elsõsorban gondolkozniuk.

"Ez azt jelenti, hogy a területen kidõlt fákat nem takarítják el, hanem ésszerû telepítéssel párhuzamosan hagyják az erdõt természetes úton is megújulni" - áll a WWF közleményében.
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Igen, nézegetem õket szép lassan. Bár a nagyját a téli görgõzésekre hagyom :cool:
Mégegyszer köszi!!!!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Jut eszembe - volt már idõd belenézni a filmekbe?

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Múlt 7 csütörtükön volt bemutatva a teljes hazai Speckó termékpaletta. Brinyók és kiegészítõk (ruha, cipõ, gumik,stb) Amit nem hoznak be (mert rengeteg a kiegészítõ) az is rendelhetõ!!!

Nekem is ott kéne lennem a shimano-n, csak hát meló.......:(

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Vajon Specialized "van már bemutatva"?

Úgy tudom igen.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nõs-nõs, de szeme van! ;)

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
De Thy NÕS :) úgyhogy neki a hosstesek tabunak számítanak... Jó, egye fene, azért a cuccok sem rosszak biztos... ;) (Vajon Specialized "van már bemutatva"?
When the day is through, all I want to do is slow down...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Hail,

nem tudja valaki, hogy milyen Shimano buli van az ELTE Lágymányoson levõ épületében? A hostess csajok igen szemrevalók... Be kéne jutni valahogy oda (legyen valami elõnye is már, hogy ott tanulok... ;D )...

Nem juthatsz be!!!! Regisztráció kellett volna. Velotrade éves termékbemutató. Thy bent van. :afro: Mázlista.

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Hail,

nem tudja valaki, hogy milyen Shimano buli van az ELTE Lágymányoson levõ épületében? A hostess csajok igen szemrevalók... Be kéne jutni valahogy oda (legyen valami elõnye is már, hogy ott tanulok... ;D )...
When the day is through, all I want to do is slow down...