Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3562 replies to this topic

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Visszadátumozva: Isten éltessen Findlány! :clap:

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
A szombati mátrai gyalogos TT-re van nálunk egy (pici ember esetén kettő) hely. Ha valakinek van kedve, szeretettel várjuk. 26 km-es távra megyünk, 8 előtti indulás Pestről.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
isten éltessen Findli!
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Lens! Köszi,hogy fáradtál miattam,hosszas fejtörés után megtaláltam a rejtély kulcsát! :wallbange

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Findli!

Szeretnék sok kismakit kívánni! :D ;)

(persze csak ha ti is úgy gondoljátok :-))

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Köszi mindenkinek, és minden JANUÁR-i születésünek én is kívánok sok-sok boldogságot, és hosszú életet, és a többi, babla-babla...

Findli

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ronin! Valamiért sajna nem tudok belépni a képtárba, igy nem tudom pontosan se elmondani, de van ott egy legördülõ menû és abban van a kiút is. Talán van ott olyan opció is, hogy belsõ album létrehozása. Ha nem ott van, akkor egy másik opción belül lesz, de emlékszem rá, hogy láttam! Nézd át még egyszer még alaposabban! Aztán ha nem megy, talán valaki más belép és megnézi neked!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Findli! Mi is nagyon nagyon boldog Szülinapot kivánunk neked, s ezen belül: boldog családi életet, igaz szerelmet, nagy jövedelmet, sok-sok csodás utazást és hosszú, egészséges életet!!!

Thy, úgy néz ki vasárnap mi is csatlakozunk! ;)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Findli: Nagyon Sok Boldog Születésnapot!!!
:hehe:
:szampan:
:raczka:
:tort:

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
esetleg ma síelni normafán?

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Légyszi segítsetek! Hogyan lehet az itteni fotóalbumomban új belsõ albumokat létrehozni?Nem tudok rájönni,bárhogy is töröm a fejem. :gazeta:

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
:cheers:
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Era csak egy kicsit olvass vissza:D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Itt a hó, nincs kedvetek holnap, vagy holnapután felmenni a Normafához szánkózni, csúszkálni?

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 posts
Reggel beleolvastam a topicba, majd elmentem fehérvárra ... most jöttem vissza és 4-5 lappal duzzadt a topic ... olvashatok megint vissza mint a gép :o)))))))
"A dzsungelben minden ehetõ. Te is." (graffiti)

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts

Dagi: az Excelsior név mond neked valamit?

Nocsak, nocsak...kicsi a világ.
Péter
Ui:Lensver (által említett) 70 kiló feleslegérõl jutott eszembe az avatarom...állítólag manapság szexi, ha valakinek kint van a köldöke...
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
Dagi: az Excelsior név mond neked valamit?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
De hogy monjak valami nem önzõ dolgot:D
Vasárnap hórájd a Janihegyen,ha valakinek van kedve, mi (Ors+én) ott leszünk:D

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
Nem szedtem fel egy grammot sem...úgy látszik, a 60 kiló nálam konstans marad.:gwizd:
De szinte minden haverom így hív, itt meg úgy is eltünt a régi nevem..vagy a jelszó? Végülis mindegy.
Péter

Molnár "kancso" Dániel

Molnár "kancso" Dániel

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Sziasztok!
Aki szeretne ugrani a Downtown high Budapest (DHBP-n) Biciklivel hivja a következö telefon számot 0670-603-38-17
Idén valamivel nagyobb lesz a sánc mint az elmult 4 évben!
Mindenki csak sajátfelelöségére indulhat el,és bukosisak használata KÖTELEZÖ!!!!!
Hivjatok,kevés hely van!!!!!!!
Üdvözlettel Molnár "kancso" Dániel.