Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy!

Ne feledjétek, vasárnap KÚLTÚR PROGRAM KERETÉBEN ZÓLYOM! :)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Dawn! Gratula nektek is. A tótól fölfelé valóban egyre gyönyörûbbé vált az út és amikor elõbukkant a nap is, az már maga volt a gyönyör!!! Még most is elõttem van, ahogy a nap ezernyi kis hópehelyben szikrázva hirdette önnön nagyszerûségét, és ahogy a morcos, rideg télbe életet, vidámságot és huncutságot lehelt a fény.

Én is csináltam fotókat, majd fölrakom hamarost.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás
Szülinaposoknak sok boldogságot!

Téli Mátra TT:
Sikerült nekünk is végigmennünk. :)
9:10-kor indultunk és 6:47 alatt mentünk a 26 km-en, meglehetõs gyaloggalopp-tempóban, mert azt hittük, hogy 6 óra a szintidõ. Amikor a Kékesrõl lefele jöttünk, már végig bosszankodtunk, hogy ezt ilyen kevés idõ alatt csak futva lehetne megtenni... Aztán már nem siettünk a szanatóriumtól kezdve, csak sétáltunk. A célban meg jól meglepõdtünk, hogy oklevelet adtak. :clap:
Szóval egyetértünk Pixellel, hogy ennél sokkal gyorsabban túrázás címén nem jó menni, mert helyenként így is futottunk, és sehol sem pihentünk meg.
Fotózni túl sok idõnk nem volt, (holnap jön pár kép) de aki végigment az tudja, hogy milyen gyönyörû (és hideg) volt a Pisztrángos-tótól a Kékes fele vezetõ úton a rengeteg zúzmarás-jeges fa.

Charon meg teljesen jéggé fagyott, pedig rendesen fel volt öltözve. :P A tejkaramelles cukorkákat is alig tudta kibontani a gémberedett ujjaival, a tea meg túl forró volt a fogainak, és így totál kikészült.

Puszi mindenkinek! :snieg:

P.s.: Ha valaki hallott a Mikulás kommandóról, akkor azok mi voltunk, ugyanis mikulás sapkában mentünk végig.

:love:

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
émmeg azt nem értem, hogy amikor a célban levõ számítógépes sráctól kérdeztem, hogy tönköly vezetéknevû indult-e (mert fogalmam sem volt, hogy végül ki-hol-melyik távon indult:-) :-[), asszondta neki a gép, hogy nem :-)

(aztán meg kicsit késõbb találkoztam is Erával, tehát vmi Feltöltött kép)

és minden résztvevõ elõtt: Feltöltött kép
mert sztem mindenki úgy teljesített, ahogy csak bírt.
mert aki futott, azt azért.
aki meg épp beért, azt azért.
:-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ezúttal szeretnék gratulálni Erának, aki a 36-os távon 11. lett 45 nõbõl! Nomeg Bors-nak is, aki lenyomta a 42-õt. Era itt nézd meg
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
A mátrai TT-n is voltak elképesztő emberek. Mi a 26-ot 7 óra alatt toltuk le némi pihenővel, de úgy érezm, sokkal gyorsabban nem tudtam volna menni. Volt, aki 42-t ment 4 óra alatt. Több mint 10-es átlag. Őrület.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Boldog szülinapot minden ma születettnek!!
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hejj!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Üdv Mindenkinek!

Sikerült ép végtagokkal visszatérnünk a sielésbõl, jól letúrtuk a havat a Francia Alpok pár lejtõjérõl. Most már jöhet a TAVASZ! :)

Boldog szülinapot minden szülinaposnak! Már Paulnál kiderült a buli alkalmával, hogy mostanság megszámlálhatatlan van belõlük, úgyhogy vegye ezt magára mindenki, akinek inge :)

--Trifo

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Ne haragudjatok, de nem tudom, hogy kinek pontosan mikor van szülinapja, de hadd kívánjak sok boldogságot így mindenkinek közösen:-)

A Mátra TT iszonyatosan jól sikerült! Most csak röviden, mivel el vannak még fagyva az ujjaim (most jöttünk haza cangázásbóL - déházásból, vazze;) ). Szóval, Pix, Andi, Lajos és Hori +én mentünk rövid távon (26km), Era, Para,Paul és Seprû :D a középen 36km, mig Muciék a 42km-en. Muciékkal a Kékesen találkoztunk és onnan együtt M.füredre, Paráékkal a célban. Isteni volt az út: ahogy feljebb jutottunk egyre mélyebb lett a hó, és jókat vájkáltunk benne. Kékesrõl Pix-szel jókat csúsztunk a nálunk levõ csúszkán, idõnként beverve magunkat a sziklákba. Most csupa kék-lila folt a fenekem.

hogy a macska rúgja meg, direkt ott vadásztam az ismerõsöket, ténferegtem fel-le, de "egyedül csak" Erával, Parával, meg talán Paullal (?) találkoztam.

nekem ami nagyon tetszett, az a táj!! csillagvizsgáló-galyatetõ: ~30 cm a földön, plusz az ágakra fagyott hó, nagyon szép volt, mesebeli táj :-) látni lehetett az alacsony- és magas-tátrát is.

(sajnos az idén is sikerült vadásznom (rókára) :-) Feltöltött kép reggel nem nagyon kívántam az ételt, csak pár falat szendvicset + pár korty lötyit ittam. aztán m.szentimrén nagyon fincsi tea volt, ittam is belõle egy pohárral, elkezdtem müzlit enni, majd a második pohár felénél éreztem, h. vmi nincs rendben - eredmény a ház mellett....:P :-[ Nemtom mitõl lehet, nem egyszeri eset (pedig most még nagyon ideges sem voltam))

egyébként 6.36ot mentem, ami ilyenkor télen szerintem klassz, én legalábbis örülök neki :-) (de bõven van hova javulni :-))

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

sigi

sigi

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás
Minden 30.-án születettnek Boldog Születésnapot, és a szokásos jókívánságokat!
"Amint elindul a verseny, már nincs gond. Azt csináljuk, amihez értünk, tekerünk. Nem esik ugyan jól az izmoknak, de fejben azért könnyebb, mint a rajt elõtt." (Julien Absalon, a hegyikerékpáros)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
zOrg, Orsi, Kahlesz! Nagyon köszönöm, hogy gondoltatok rám és köszönet a jókivánságokért is!

A Mátra TT iszonyatosan jól sikerült! Most csak röviden, mivel el vannak még fagyva az ujjaim (most jöttünk haza cangázásbóL - déházásból, vazze;) ). Szóval, Pix, Andi, Lajos és Hori +én mentünk rövid távon (26km), Era, Para,Paul és Seprû :D a középen 36km, mig Muciék a 42km-en. Muciékkal a Kékesen találkoztunk és onnan együtt M.füredre, Paráékkal a célban. Isteni volt az út: ahogy feljebb jutottunk egyre mélyebb lett a hó, és jókat vájkáltunk benne. Kékesrõl Pix-szel jókat csúsztunk a nálunk levõ csúszkán, idõnként beverve magunkat a sziklákba. Most csupa kék-lila folt a fenekem.

Na, megyek, mindenkinek további nagyon klassz hétvégét, és

KAHLESZ: neked egy kalappal, meg hosszú boldog életet és tökéletes egészséget kivánok! Boldog szülinapot!!!

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
de vak vagyok ... :no_tak:

Kahlesz neked is Boldog Szülinapot :matahara:

:love1:

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
NA! Ismét öregebbek lettünk egy évvel!:)
Bár én most úgy érzem, mintha vagy 10-el öregedtem volna. Tiszta Para vagyok a jövõ hét miatt. Drukkoljatok nekem! Nem szeretnék még fél évig ezzel a xarral foglakozni, és kivettem már így is majdnem minden szabim.
Boldog Szülinapocskát kívánok neked Nati.
ui: A 12.-ei hétvége nekem is jól hangzik afterszülinapi partinak.

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
:impreziar

Nati ! Mi is sok Boldog születésnapot Neked :tort:

:love1:

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
:birth: Lensver! :circle:
"In idem flumen bis non descendimus"

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

sziasztok!

még új vok itt, de én is bike-os csaj vok. trialos 1hete :)

1 nagy szatyornyi elismerés részemrõl is postázva neked.

Mi az a Mátra TT-n mindenkit megevett a jegesmedve v. a yeti?

a girl for trial

a girl for trial

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Köccee!!! :P

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
WoW!!! Üdvözöllek a klubban!
Triálos lány Feltöltött kép !!?? Ezt nevezem!!!!Feltöltött kép

a girl for trial

a girl for trial

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
sziasztok!

még új vok itt, de én is bike-os csaj vok. trialos 1hete :)