Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Azért fölfelé nem fogom lógatni a nyelvem:D
Arra készülök...aki egy FR géppel tanul meg mászni annak a 10.5kg fully már nem lesz nehéz:D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Legalább a szájizmaim, meg a nyelvem erõs lesz:D
meg én fr-ra gyúrok:D
úgy nézek ki a képen,mint egy cc-s?

Thy, csak a nyelverõsségednek MI nem örülhetünk majd. ;)
Egyébként meg a kép alapján akár egy laza cc-s is lehetsz. :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Legalább a szájizmaim, meg a nyelvem erõs lesz:D
meg én fr-ra gyúrok:D
úgy nézek ki a képen,mint egy cc-s?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ilyesmivel úgyse mész semmire ;) És ha minimum ennyit edzenél, mint amennyit mostanság a szádat jártatod, talán még jól is mennél az idén. :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
majd jól szólok valamelyik kékvérûnek oszt úgy lesz closed, hogy csak na:D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Compressor:
A helyek amiket javasolnék:

- Hûvösvölgy klassz ötlet
-ha nincs túl messze hozzátok: menjetek Pilisbe, ott: Pilisborosjenõtõl kezdve kezdõdik egy nagyon kellemes, alig emelkedõ út a csobánkai beton elágig. Ott aztán menjetek vissza, vagy le jobbra Csobánkára (persze ezesetben innentõl már beton lesz) és Pomázon át vissza. Ez egy 50-60km-es túra lesz igy is.
- Budai-hegyekben még könnyû útvonal az, ha Hûvösvölgybõl föltekersz az Ördögárok utcán. Annak a végében kezdõdik a Remete-szurdok. Na az a szakasz kiváló kezdõ montisok számára. Van benne egy kis emelkedés, egy pici technika is (de tényleg nagyon mini). A széles út bal kanyarulatát követve rátértek a K+ jelzésre, mely hamarosan kivisz a fõútra (a fõúttal párhuzamosan megy egy út a házak között mi azon szoktunk menni, és kb. a 2.mellékutcánál kanyarodunk balra és ott térünk rá a fõútra. Betonon igy már csak egy kilcsit kell tekerni és Nagykoviba érünk) és 2,5km múlva elértek a 342m magasan fekvõ Nagykovácsiba, ahonnan aztán ugyanott visszajöhettek, vagy fönt a Sárgán - bár az lehet, hogy már nehéz a kedvesednek. Nagykoviban van egyébként pizzéria, réteses, ábc, vendéglõ, cukrászda, egyszóval jó sok dolog, amit egy kifáradt, netán nyûgös lánynak a kedvére lehet tenni! ;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

off:
Thommey, ha rá vagy még gerjedve a collective-re, akkor csütrtökig tudom odaadni, mert utána elutazok egy idõre.

Thy legyél rágerjedve azt javaslom. És gerjedelõdjön rá a vinyómra is. Meg úgy általában ami nincs rajta és odavaló az is. (Az upload könyvtár nem lejátszható - befejezetlen feltöltései törlõdhetnek.)
Oka?

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
off:
Thommey, ha rá vagy még gerjedve a collective-re, akkor csütrtökig tudom odaadni, mert utána elutazok egy idõre.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy!

Zólyom: február 6. vasárnap.. egyébként BÕVEBB INFÓ a topicjában! ;-)

Mátra TT: Blaiba Úr is megmutatja magát úgy fest, és ha nem lesz nyakig sár, akkor ketten már lóval toljuk a tempót a gyalogosok alá :-)

Spinning: tudjátok mit úúúúútálok a ki......... spinningben is???

MÁÁÁÁÁSZNIIIIIIII!!!

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Széchenyi vasárnap? Hánykor?

Felejtségek el a 30-as telefonszámomat! Az új: 20/533-2481

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Charon precízen írta körbe a színkompozíciót. Igen, egy városi verda, nem volt nagy érték de nagyon hiányzik, mert - majdnem - mindenhova bringával mentem városba, bkv-ra már undorral léptem. Sürgõsen kell vmi más :( Bestiával meg városba esélytelen, egyrészt elég feltûnõ jelenség a zebramintás telóval, másrészt széleskormánnyal nem praktikus ótók közt lavírozni.

Compressor, talán hûvösvölgy, ahol nincs túl sok szintemelkedés, meg közel is van.
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

compressor

compressor

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Hali,

Tavaly sikerült megszerettetnem a barátnömmel a bicajozást.:bananadan
Ösz végéig úgy tekertünk,hogy Ö ment a harci paripával,én meg a fapados városi igáslóval,ami egy old-school versenyparipa,ami ugye nem monti,tehát nem igazán voltunk terepen.
Már épül neki a "régi" montimból egy bicó (ez mellesleg jó ürügy is volt egy új vas építésére;) kellemeset a hasznossal)
Kérdésem/kérésem:
Hová vigyem terepre elöször,ami nincs is messze Bp-töl és nem is fogja kiborítani annyira...

Köszi

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
február 6 :D

:love1:

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Era: ha nincsen kedved ne erõltesd,mert hónapokra elmegy a kedved a tekeréstõl...mikor már éget a vágy,hogy tekerj,akkor kell menni...nekem is voltak ilyen hónapjaim tavaly....
Üdv:Thy
Mikor lesz ez a Zólyom?:D

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Akkor széchenyibe csak mi megyünk? :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
busz:
Györgyi + Péef
MészÁgi + Isti
Thy + Ors
Dawn + Charon

Ótó1:
Pix + Andi + Nati + Zed

Ótó2:
Era + Paul + Konamanó + Skiri

Mátra pedig igen. Link is volt. És mindenki galogol. Kivéve a Para, ha nincs combigérõ sár.

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás
Skiriék még mindigy így gondolják!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Kicsit lemaradtam: a Mátra TT az gyalogtúra lesz?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Zolyom: Paul, Era, Konamanó, Skiri egy autóval - ha Skiriék még mindig így gondolják.

KeX, Lensver: Dehogy akarok én prána evõ lenni. Egyszerûen 4 napig koplaltam a hasmenéses gyomorbajom miatt. Már rendesen eszem, csak nincs erõm és kedvem sem megerõltetni magam. (Paul állandóan duruzsolja a fülembe, hogy Mátra TT, Mátra TT. Na, még meggondolom. A társaság jónak tûnik... ;) )

Lensver: értem, amit írtál a feltöltõdésrõl, én is hiszek benne és eszem is rendesen.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Mit jelent az, hogy F.sbarna váz?

A pont az egy "o" betû. Nekem is komoly fejtörést okozott, mire rájöttem, a híg faecesre gondolt mélyentisztelt aprósütemény barátunk.

Pix: Ha Natiékat viszitek, akkor tényleg van 2 hely, tehát
jelenleg busz:

Dawn+Charon
MészÁgi+Isti
Györgyi+Péef

Ótó1:
Pix2 fõ +Nati+Zed

Beférhet a buszba, ha akar jönni:
Era 2 fõ
vagy
Thy 2 fõ