Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3562 replies to this topic

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Csatlakozom a jókívánságozókhoz !

Boldog Szülinapot Era!

Éljen a bringázás ezeken a hideg napokon is: vettem egy jó kis esõnadrágot, és most újra bringával járok dolgozni, kb 2 hónap punnyadás után :)

--Trifo

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest
Khalesz én kb 1 hónapja vettem egy Sony DSC P-73-ast, nagyon sokan szidják, de nem bántam meg. Most 50 alatt van, 60 ért meg meg lehet kapni a 93-ast, az már 5,1 megapixeles. Én is egy amatõr vagyok ezen a téren, de nekem tudásra nagyon megfelel. A Canon is nagyon jó, csak abban nem tetszett a 4 akksi, és a nagyobb súly. A Sony-m elvileg 410 képet tud egy feltöltéssel. Ami a Sony mellett szól még, hogy adnak hozzá 2 Sony (2100 mAh-ás) akksit, plusz töltõt, a Canonhoz meg semmit. Manuális módban rengeteg minden állítható ezen is. Ha érdekel írok róla részletesebben.
Én ez a két gép közt gondolkoztam.
Ajánlom figyelmedbe ezt a cikket a Sony-val kapcsolatban: http://index.hu/tech...ek/sony_05_i/!1
Sok érdekes dolog van benne, érdemes elolvasni.

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts

Dehogy semmi pénzért:D
bár egyszer megkérdeték....

Erre itt nem mondhattál mást!
Pedig a tevékkel fel lehetne vitetni a bicajokat a hegytetõkre! :D
Egyébként érdekes, hogy az arabok minden nõt meg akarnak venni :-) Szerintem ez már olyan kötelezõ formaság a túristák felé.

No mindjárt elolvasom Ors mit írt
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
azért ha vissza lehetne menni nem tiltakoznék :D -szép volt jó volt kár hogy vége :(
Mindent összevetve nagyon jól éreztem magam de ez szerintem leginkább a kedvesnek köszönhetõ :love1:
Képek hétfõn Mellonnál...

nemtom miért csak ilyen rövid üzeneteket enged küldeni

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Era: Így utólag is Boldog Szülinapot kívánunk!

Khálesz: Ha nincs használtam más, nyugodt szívvel ajánlom.
Ez a leírás a lényeg:
http://index.hu/tech...kkek/psa85_r/!1

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Ha valamit el akarsz érni igencsak erélyesen kell fellépned különben saját „pató pál” módszerükkel végzik a tennivalókat….ja és erõsen ajánlott a francia nyelvtudás mert angolul és németül nem sok esélyed van :-s

a tenger sajna nagyon hideg volt, mi éppen hogy térdig belemerészkedtünk, de volt olyan fazon aki minden reggel uszott egyett a kb 15 fokos vízben :o

ó el ne feleddjem a vacsorák.... ó istenem azok a vacsorák :D
svédasztalcsodák:D ..... rengeteg féle kajából zabálhatttuk degeszre magunkat ..fagyi és süti minden este..... :D

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Másnap elkezdtünk a környék felderítését és igyekeztünk megszokni a helyiek fura viselkedését... Nagyon észnél kell lenned, ha ép bõrrel és pénztárcával meg akarod úszni a kirándulásokat...

De hogy Tominak is hagyjak valami irnivalót nem részletezem a napokat :D
De jártunk rengeteg múzeumban, láttunk ezernyi mozaikot, széthordott amfiteátrum maradékokat, szemetes romokat, irigykedtünk a kertben nõvõ narancs és citromfákra.... ámultunk a rengeteg macskán...a kaktuszkerítéseken, a helyi tömegközlekedésen -El djembe tartottunk vasárnap nagy merészen autóbusszal....alig vártam hogy megérkezzünk :D - a busz köbö 100al robogott a sáv közepén percenként dudálva mindenkire- ahol gondolt egyet megállt s valakivel leszált édességet venni egy utcai árustól.... furcsa dolgok ezek...
a sima disel vonatok, ami ránézésre is mozgásképtelen, IC-t megszégyenítõ gyorsasággal robog a síneken... ha szines "mezõket" vélsz felfedezni a vonat mentén... az ám mind szemét, de rengeteg ... egyes házak mintha szemétdombra épültek volna...

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
dehát én mégis csak egy hasznosabb állat vagyok :D :D

hát az országot illetõen tele vagyok ambivalens érzésekkel, mert egy hihetetlenül szép hangulatos hely lehetne ha nem azon kultúra egyedei élnének a térségben... -de a negítavumokat hagyjuk a végére ;)

Hozzá tartozik, hogy életemben elõször repültem, és a beszállás elötti 15 percben legszivesebben elájultam volna hogy érzéketlenül essek át az elsõ tapasztaláson :D de mihelyt beléptünk a gép belsejébe és elfoglaltam piciny helyem az ablak mellett, megfelelõ mennyiségû dedalon tabletta elfogyasztása után kezdtem jól érezni magam ... és rájöttem ha tehetném rengeteget repülnék mert minden pillanata csodálatos :)

Szal megérkeztünk... napsütés pálmák meleg -nagykabát le...irány Sousse és a szállás...
rossz fekvésû szobánkat a jótékony pénz tengeri kilátásúra változtatta ...

elsõ megdöbbentõ élményünk a londlínernek nevezett képzõdmény, aki 15 percnyi váratás után bevonszolta -szó szerint - a hátizsákjainkat a szobába és szemmel láthatóan rosszul esett neki, hogy semmit nem kapott viszonzásul eme szinvonalas szolgáltatásért :D
Egyéb forumon informálódva tudtuk meg hogy ajánlatos kis csokikat hagyni a szobalánynak, mert nem takarít rendesen esetleg még wc-papírt sem rak ki.... ezen felbuzdulva volt nálunk néhány darab, dehát minden készlet kifogy egyszer , s valóban....a hét végére már éppen hogy az ágyat megigzították :-\ ....

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Dehogy semmi pénzért:D
bár egyszer megkérdeték....
olyan hideg van itthon:D

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 posts
Csat Thy jött haza.
A leányzót elcserélte tevékre. :D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
azon gondolkoztam viszem mellonhoz cd-n....csak ki kell válogatni a 2200 kép közül a jókat...

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Szia Thommey!
Megjöttetek? Már attól féltem kint maradtok a tavaszban. Alig várom az élménybeszámolót!

Cykebona

Cykebona

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
lensver! egyelõre gyalogos túra érdekel. Egyszer voltam már egy Diósjenõ-Csóványos-Foltán kereszt-Királyrét felé vezetõ túrán. Ezek jó helyek. Ezeken kívül mit érdemes még megnézni? Szerintem márciusban mennénk, vagy áprilisban. Köszönöm.

Nézzétek meg a www.tulelotura.hu -t, ha érdekel valakit egy ilyen rendezvény,annak tudok információval szolgálni. A túlélõtúra név kicsit megtévesztõ, ez egy tájékozódási csapatverseny különbözõ feladatokkal, évente 2x, más helyeken (Mátra, Bükk, Õrség, Pilis, Bakony, Alföld, Zselic...) Én már voltam párszor, és emlékezetes kaland.
Kerékaláteszlekvárosmajorrsövénynélküliliputcaseprõzsehordóanyókalács:lick:

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Hát hazaértünk a melegbõl,a hidegbe:(
Bõvebb beszámoló este:D
Kahlesz.az enyém eladó jó áron...ha érdekel

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 posts
Ár-érték arányban jó választás lehet és a tudása is elegendõnek tûnik: tudja, amit tudnia kell. További infót az alábbi site-okon lelsz: http://www.dpreview....n/canon_a85.asp,
http://www.imaging-r...DS/A85/A85A.HTM,
http://www.steves-di...eviews/a85.html,
http://index.hu/tech...t_mc?formid=616
WaNNaRiDE

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
Szevasztok!
Elhatároztam, hogy veszek egy digitális gépet, de nem igazán értek hozzá.
Ezért szeretném kérni a véleményeteket, hogy mit érdemes venni.
Értékhatár bruttó 60e ft. Most akcióznak CANON A85-öst 55e-ért, ezzel szemezek. Tud valaki valami tapasztalati infót róla?
Nem akarok nagyon fullos gépet venni többszáz ezerért, mint Thommey, csak egy kis masinát, hogy megörökíthessem közös kalandjainkat.:)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Cykebona! Gyalogos vagy bringás érdekelne?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Isten éltessen Era!
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Lensver: Nagggyon köszönöm. :)
Azt hiszem még csak a sodródó felhõ szintjén vagyok, de igyekszem magasabbra, hátha sikerül megértenem az okokat és nem csak az úszkálást fogom akkor élvezni.
Köszönöm, szép kívánság. Bár megkapnám...

Cykebona

Cykebona

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Üdv!

Lensver: Tudsz ajánlani jó helyeket, gyalogtúra útvonalat a Börzsönyben? Köszi. Majd én is megyek valamikor egy fotós haverral.
Kerékaláteszlekvárosmajorrsövénynélküliliputcaseprõzsehordóanyókalács:lick: