Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3562 replies to this topic

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Én is ott leszek Melonnál,és viszem a tunéziai képeket...na csak egy kis válogatást, nem azt az 1200 db-ot:D
Álljon el ez a tetves hó:(

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
Ne jöjjön má' még! Szeretnék még párszor sífutni idén, különben is, a bringám darabokban hever 1elõre:)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
Volt osztálytársaim ketten kinn vannak Ausztráliában és mondják nekem hogy rossz az idõ már megint olyan 15° van, meg hogy esik az esõ!! Én mit nem adnék egy nyári meleg záporért!! MInthogy most itt köpöm nyelem ezt a sok szitáló pópihét mármegint!!
Jó volt, szép volt ennyi, jöhet a tavasz!! :)
join your life, join your bike

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

:D
...Most mikor már kezdeném megszokni, jön a tavasz :D

Azért az még odébb van, legalábbis ez a mostani havazás nem viccel:)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
De utálunk:D
Én már meg is fáztam...nem bírom ezt a 20 fok alatti idõt....
Hozz egy bödön meleget...

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Pixel: én is nagyon irigyellek. Viszont a jelenlegi állapotomban teljesen járóképtelen vagyok. Lensver: már tegnap este izomlázam volt és ez azóta csak fokozódott. :) Ez a sífutás nagyon alattomosan szívta ki minden erõmet, egész végig (másfél órán át) élveztem és lelkesen nyomtam, estem-keltem. :) Aztán meg alig tudtam egyben tartanom az emberi formámat, a kocsiban végig azon erõlködtem, hogy ne follyon szét a testem...

Thommey: örülök, hogy épségben hazaértetek. Azért nagyon szép helyen lehettetek.

Mellon: Mi Paullal megyünk este a partira, de mikorra érkezzünk?

Ronin: Majdnem szívrohamot kaptam.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Deeee, én nagyon utállak, hogy Cipruson liheghetsz éppen! :D:D Waó, tök jó nektek. Remélem kitart nálatok a jóidõ, s mikor visszajössz, elhozod nekünk a tavaszt. Aztán tekerj jó sokat!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
Itt már tavasz van :)
Isteni az idő, tegnap tekertünk 110 kilcsit, most nemsokára indulunk egy újabb túrára, kicsit több tereppel. 23 fok, napsütés, tengeri levegő :) remélem nem utáltok azért nagyon :)

themo

themo

vendég

• fórumtag
  • 34 posts
Jaja :D

már várom mint a messiást!

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 posts

Most mikor már kezdeném megszokni, jön a tavasz :D

Az legyen a legnagyobb problémánk, hogy jön a tavasz! :-)

themo

themo

vendég

• fórumtag
  • 34 posts

Bringázz pár órán át jég hátán és olyan zimbes-zombis leszel, hogy nem lehet majd ilyesmivel rád hozni a frászt ;D

:D

Nemrég pont jég hátán alakítottam buliból hazafele (úgy ahogy)részegen...csúnya volt. 10 másodperc alatt 2x estem el. Most mikor már kezdeném megszokni, jön a tavasz :D

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
Négyen autóztunk le, ketten sífutóléccel, ketten pedig bringával. A popsitepsit bedugtuk a hátizsák esõkabátja alá.

(Asszem az autóban volt még tollasütõ is, de ki tudja, ha jobban körülnéztünk volna talán még gumimatracot is találunk. Nehogy valaki azt mondja, hogy nem készülünk minden eshetõségre :-) )

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Kex: szerintem a bringázás a parsztbicaj szinten kívül nem létezik...még a fõvárosban sem láttunk normális bringaboltot...sem bicajosokat...bár ahogy vezetnek...nem is csodálom:(

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hát ez jó! :D

Kocsi, nagyon jók a fotók, fõleg a tavalyiak. De hogy is volt ez? Egyszerre vittetek magatokkal csúszkát, futósít meg bringát is? Vagy a sílécet csak akkor szedtétek elõ, amikor visszaértetek a bicajjal??
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 posts

szívroham! Pár perc múlva megint megnéztem, megint szívroham ;D

Bringázz pár órán át jég hátán és olyan zimbes-zombis leszel, hogy nem lehet majd ilyesmivel rád hozni a frászt ;D

themo

themo

vendég

• fórumtag
  • 34 posts
Én pontosan tudtam, hogy ilyen lesz, de még így is rámjött a szívroham. Ezekre szerintem lehetetlen felkészülni. Van valami brutális német kávé, azt reklámozzák hasonlóan. Kár, hogy nem tudom hova feltölteni.
Gyönyörû hegyi táj, család autókázik, gyönyörû, nyugodt zene, és egy hulla beleordít a kamerába közvetlen közelrõl --> szívroham! Pár perc múlva megint megnéztem, megint szívroham ;D

üdv:

**themo**

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
Én sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz :-)
(És amúgy is könnyû dolgom volt, mert csak most látom, hogy ki van kapcsolva a gépemen a hang :-) )

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
off:anno volt egy kis eszmecsere a kollektív tudatról. volt egy eset, amire nem találtak még magyarázatot, azaz pont a kollektív tudat a magyarázat. http://www.gmfreesco...net/legend.html

on: Thy, bringakult hogy áll náluk? tudják egyáltalán mi az a kerékpár?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Ronin, ez nagyon kemény volt! Teljesen beszartam. Feltöltött kép

Lens,hát mit ne mondjak...betojtam én is rendesen! Feltöltött kép

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
Egyébként tavaly is nagyjából hasonló kürölmények között tekertünk télen a Vértesben. Amíg a ma készült képeket feltöltöm, addig ízelítõnek itt vannak a tavalyiak: http://kocsi.organic.hu/040111.htm

és még egy adag hóbringa, szintén azon a környéken:
http://kocsi.organic.hu/030302.htm