Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3562 replies to this topic

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Nem szeretne valaki magának egy új XT Dual Control hidraulikus fékváltókart mondjuk kb. féláron?

Nem, de XT, vagy XTR trágyaféket nem Dual Control karral negyedáron igen. :)

Thy, teccik, majd jól összecsorgatom a nyálammal. A matt fényezésrõl úgysem lehet rendesen levakarni a foltokat. :D
Ausztria, Kenguruk földje!

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Nem mondod, hogy máris meghajlítottad a nyeregcsövet ?! :D
Olyan rosszúl mondjuk nem néz ki...
Alkatrészek gondolom még nem véglegesek :-) (bár van Nálad egyátalán végleges alkatrész???)
Gardára most már nem fogadunk el technikai kifogást ;)
Mindenesetre gratula!

Holnap havas túra a Börzsönybe, találka nyugati parkolója, 8.15 kor Királyrétrõl indul a gyaloglás.
4 körülre visszajövünk.
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
A bringám:
http://www.kep.tar.h...mmey/50026743#2
Adatok a grammániában

sigi

sigi

vendég

• fórumtag
  • 97 posts

A dolgozathoz ,Sigi, meg sok sikert!

A honlapot megnéztem, véleményt nem nyílvánítok!
Kösz a jókínváságokat!
Egyébként a tanárom teljesen pozítivan fogadta a bringa-barát 5letet! Véleménye szerint Magyarországon nem fordítanak megfelelõ figyelmet a kerékpáros turizmusra.
"Amint elindul a verseny, már nincs gond. Azt csináljuk, amihez értünk, tekerünk. Nem esik ugyan jól az izmoknak, de fejben azért könnyebb, mint a rajt elõtt." (Julien Absalon, a hegyikerékpáros)

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
Nem szeretne valaki magának egy új XT Dual Control hidraulikus fékváltókart mondjuk kb. féláron?

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
Mellon, mi mennénk vasárnap túrázni egyet, szívesen becéloznám a Börzsönyt, bár 4-re vissza kell mennem a BNV-re.

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Majd megszakértjük, használható-e! :D
Én szerintem el fogok dölni ha ismét biciklire ülök, már több mint 3 hónapja csak spinning bicajon ültem.
Kíváncsi vagyok használ-t (mondjuk ha rendszeresen eljártam volna akkor biztos)

Vasárnap valaki havas túrához nem érez kedvet?
Vagy esetleg szombati korizáshoz? (nyitva lesz a mûjég, 350 a beugró)
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
Gratula Thy!
Kíváncsian várom mikor fogod lecserélni egy újabb cangára!:)

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts

Végre tegnap összeállt az álombringám:D
Igazi Epicverõ killermachine:D
Fotók..ma

hmm hmmm majd integetek visszafelé :wyjezdzam

:D

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Gyors voltál! Kedd este még csak a vázat szorongattad!!!:scared:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Bent van veled? Mer' ma megyek egyébként. Már kászálódok.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Végre tegnap összeállt az álombringám:D
Igazi Epicverõ killermachine:D
Fotók..ma

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
Véletlenül láttam ma egy montis filmet az extrémen. Egy kis idő eltelt, mire leesett, mi az a négykereszt verseny :) Hozzáértő fordítás rulez. De legalább a freeride nem volt ingyenes lovaglás.

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
Hi Sigi!

szóval van itt a közelünkben Szentétken a Bükkben egy "aktív" pihenõknek kialakított kemping panzióféleség. Nem hotel de olyasmi amire te gondoltál http://www.turistapark.hu/
ÉS szerintem BMFT talinak is jó lenne!!!
vagyis ajánlom figyelmetekbe :D
a bükk közepén egy hangulatos hely, nyáron húzták fel. Az árakat az oldalon megtaláljátok. Miskolcról simán fel lehet tekerni úgyhogy a vonatosoknak is kedvezõ:D
Egerbõl meg kicsit jobb túra:D
szerintem gondolkodjatok rajta:)!
A dolgozathoz ,Sigi, meg sok sikert!

kolim

kolim

vendég

• fórumtag
  • 18 posts

Egy kis segítséget kérnék tõletek!
Tanulmnyaim keretében egy szállodát kell terveznünk. A leadott tervünk szerint egy Sport és Wellness hotelt tervezünk a Mátrába, Galyatetõmellé. Mivel a hotel épít a bringásokra, túrázókra, sielõkre, teniszezõkre stb., ezért az a kérdésem, hogy a bringás társadalom mekkora pénzt hajlandó rászánni egy éjszakás tartózkodásra, reggelivel, sportpályahasználattal, õrzött, fûtött kerékpártárolóval, szervízhelyiséggel, és gépkocsi parkolóhasználattal egybekötve.

Fontos lenne, mert lassan meg kell határoznunk az árakat, és ti sokat tudnátok segteni!

Köszi!

Ha túl off a téma, akkor sorry!

Hello! Én is ugyanebbe a suliba, és uerre a szakra járok. Én már túl vagyok ezeken a feladatokon, úgyhogy ha bármi kérdésed adódik, akkor csak szólj! Ha jól emlékszem az évfolyamunkon mások is építettek oda szállodát, hasonló jellegût.
Egy kis segítség: nem jó oldalról akarod megközelíteni ezt a kérdést, szerintem itt nem igazán tudnak neked ilyen infóban segíteni, mert itt mindenki a biciklizés élményéért megy el egy bizonyos helyre és foglal szállást, ha szükség van rá. Neked nem arra az infóra van szükséged, hogy mennyi pénzt adnak ki a biciklisek egy éjszakára, ha pl. elmennek egy maratonra egy hétvégére. Neked úgy kell nézned, hogy van egy célközönséged, de nem feltétlenül "komoly" bringásokat vársz. Ti egy olyan szállodát "építetek", amelynek vendégei mindenképp hosszú távon laknak a szállodában, hiszen üdülésrõl van szó. A szállodai program magában foglalhatja azt, hogy a vendég elmegy kirándulni a hegyekbe, sportolgat, biciklizget, de semmiképp sem azt kell nézni, hogy a vendégek mennyi pénzt adnak ki az ilyesmire. Keresgéljetek a neten más ilyen profilú szállodákat (õk lesznek a konkurencia, mert, hogy konkurencia elemzés is lesz) és nézzetek árakat! Ez így mûködik. Kemény meló az egész, sokat kell keresgélni, de addig örüljetek, amíg a fantáziáról szól a feladat, mert késõbb átcsap az egész komoly számolásokba, és ott már nincs bla-bla, mint most az elején.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
:)))))
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

sigi

sigi

vendég

• fórumtag
  • 97 posts

naigen, bringás bringás, de szerintem a hardcore arcok (mi?) valahogy az emberközelibb dolgokat részesítik elõnyben (panzió etc.) a személytelen hotelekkel szemben. Nehéz megfogalmazni. ez az egész outdoor cucc errõl szól kicsit, az igazi érték keresése. aki képes sárban, hóban, 40 fokban csapatni az erdõben bogarak közt, az nem igényli igazán, hogy egy steril hotelben szálljon meg a sok kocaturista közt.

De ezt a tanárom nem tudja, és mi meg nem mondjuk meg neki!
"Amint elindul a verseny, már nincs gond. Azt csináljuk, amihez értünk, tekerünk. Nem esik ugyan jól az izmoknak, de fejben azért könnyebb, mint a rajt elõtt." (Julien Absalon, a hegyikerékpáros)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
naigen, bringás bringás, de szerintem a hardcore arcok (mi?) valahogy az emberközelibb dolgokat részesítik elõnyben (panzió etc.) a személytelen hotelekkel szemben. Nehéz megfogalmazni. ez az egész outdoor cucc errõl szól kicsit, az igazi érték keresése. aki képes sárban, hóban, 40 fokban csapatni az erdõben bogarak közt, az nem igényli igazán, hogy egy steril hotelben szálljon meg a sok kocaturista közt.
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

sigi

sigi

vendég

• fórumtag
  • 97 posts
Köszönöm a válaszokat
EGy kicsit sok mindenre kell válaszolnom!
A bringások igen is egy társadalom! Mind efgyéniségek, de egy olyan közösség, ahol mindenki ott segít a másiknak, ahol tud.

A KVIF-re járok vendéglátó és szálloda szakra. It kell ilyen projekteket gyártani. És minden hétre valamivel bõvül.
A poén az, hogy egységesen 150 szobás szállodákat kell terveznünk, miközben inkább hajlunk a 10-25 szobások felé.
A szauna meg minden egyéb extra azért kell, mert nem lehet csak kerékpárosokra építeni. A mai szállodaipar több lábon áll. Ezért vannak olyan hangzatos nevek, hogy thermal & conference, bio sport és a többi.
Ami árak elhangzottak, az 10-18 Euró köté tehetõ, ami 1 két ágyas szobánál 36 Eurót jelent. Ez teljesen reálisan hangzik!
Igazából azért jött az 5let, hogy bringabarát hotelt tervezünk, mert az ilyen még ritka Magyarországon.
Majd beszámolok a dolgozat sikerérõl! Még1x kösz!

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest
Egy jó hír, ez már a tavasz közeledtének a jele: http://www.origo.hu/...egerkezett.html .