Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3562 replies to this topic

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Igen...a pcccc...
A száguldó virágok, az új nõi csapat. Én arra gondoltam, hogy kitekerünk, de sajna korán kellene menni...

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Öööö, kicsit el vagyok maradva mostanában... :(
A "Mi rendezzük" a PCCC-t takarja?
A Száguldozó virágok az micsoda? ???
És akkor a Pilis kupa Visegrádon lesz? Oda mondjuk kitekerni is jó, vagy titeket visznek?
Mert mondjuk szombaton (esetleg nem hajnalban) áttekerni Szentendre-Paprét -Visegrád, vissza meg teker vagy vonat.
Vasárnap meg még bármi lehetne...
Mellon wana ride :D
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

Kutyanyul

Kutyanyul

törzsvendég

• fórumtag
  • 644 posts
Hétvégén elvittem a saját bringás csajomat a hegyre, hogy lásson csodát, meg Szanda várát. 10 méter tekerés után az agyagtól nem forgott a kerék, valahogy, betonon meg tolva megolottuk felfele, ott meg akkora köd volt, hogy orrunkig se.
Viszont lefele egészen remekül jött a fák, meg a kövek között....
Viszont este jót söröztünk - otthon+sonka. :) Másnap 8-tól fél 12-ig pucoltuk a szamarakat........

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Csak fotózni, de a Pilis kupát mi rendezzük, így ott leszek a pályabejáráson
Era: ilyen, hogy kötelezõ nincsen!
Mi valszeg szombaton bejárjuk a pályát...

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Vasárnap Száguldó Virágoknak "kötelezõ" program a Visegrádi verseny pályabejárása. Pedig én is szívesen mennék... Szombaton nem tekerünk egy nagyot?

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Én profin megoldottam a hétvégi programomat, péntek estére belázasodtam, szo-vasárnap pihi. Hétfõn megmásztam (gyalog) a Gellért-hegyet, hogy azért legyen valami... ma meg már jöttem dolgozni...

Thy, Te idén akarsz OX versenyen is indulni, vagy csak nézelõdni mennél?

Én inkább a most elszalaasztott Mátra túrát pótolnám be hétvégén! Para szan, ismétlés beleférne? Amúgy is sok volt a hiányzó... Ha jól értem, akkor már most sem volt túl nagy sár, a Mátra most is gyorsan nyelte a vizet. Kékesen nem voltatok fent?
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Mi beijedtünk az esõtõl, aztán meg jó idõ let...így jártunk:(
De legalább kipihentem a húsvéti roham fáradalmait:D
Na majd a hétvégén...
Akit érdekel most vasárnap 14h-tól lesz az elsõ hivatalos Pilis kupa pálybejárás,bringával, és gyalog!
Üdv:thy

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
hát igen...
1órát sz@rozni egy patak miatt? hmmm...
na igen... ismét hídépítõt, majd tengeralattjáróst játszottunk...

sárosabbak nem, csak vizesebbek lettünk mint bármikor máskor a szén patak vygben...

királyx volt...
végre tekertem...

péef voltam

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Szép volt a Mátrában, tanúsíthatom! ;)

1 óra körül Galyatetõ magasságában kisütött a nap, minden szempontból tutti volt. Kár hogy csak 3-an voltunk, a betegeknek jobbulást kívánok!
Mátra túra Paraferee szervezésével, képek itt: http://pix.bikemag.h...

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
Nem nagyon tudok segíteni , de talán ha az "Osztrák bringásboltok" topicban vagy A tech rovat"érdemes-e külföldre menni bringáért" topicjában teszed fel ezt a kérdést több sikerrel járhatsz ...

sid81

sid81

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Sziasztok!

Ne haragudjatok, tudom, hogy nem témához kapcsolódik a kérdésem, de szeretném megkérdezni, hogy hol tudnék Osztrák, Olasz bicajboltok árait elérni? Tudtok ilyen oldalakat? Ruházat érdekelne...

Köszönöm szépen a segítséget!

baky

baky

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
Eszméletlen szép idõ volt ma, úgyhogy muszály volt kimozdulni itthonról. Ahogy kiértem a Duna-partra, meglepettéssel nyugtáztam, hogy a sok gyalogostól nem tudok a megszokott tempóban menni, ezért 'kinyomtam a turbo gombot' és nagymamis tempóban kerülgettem a járókelõket. Nagyon jó érzés volt hallani a madarak éneklését, szívni a friss tavaszi levegõt, érezni a Nap melegét és látni a sok-sok embert, akiket a tavasz kimozdított otthonról. Jelentem, úgy néz ki, végérvényesem elmúlt a tél :). El sem hiszem, ez olyan szép ... ennél már csak az a szebb, ha valaki ezt a Mátrában éli meg;)

:mypage:

Tíz féle ember létezik a világon: egyik ismeri a kettes számrendszert, a másik nem.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts

én speciel sajnálom õket nagyon.

itthon jön a tavasz, most bújnak elõ a madarak, az elsõ virágok, õk pedig lemaradnak errõl, és inkább aszalódnak a poros, uv veszélyes terepen.

:-P

Szegények...:cry: ;)
Egy jó nagy kalappal!!!
Péter
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

A ma délután Dél Afrikába repülõknek nagyon jó idõt, sok szerencsét, és jó eredményeket kívánunk!
Ors&Thy

én speciel sajnálom õket nagyon.

itthon jön a tavasz, most bújnak elõ a madarak, az elsõ virágok, õk pedig lemaradnak errõl, és inkább aszalódnak a poros, uv veszélyes terepen.

:-P

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
A ma délután Dél Afrikába repülõknek nagyon jó idõt, sok szerencsét, és jó eredményeket kívánunk!
Ors&Thy

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
azoknak, akik szeretik az erdõket:
http://www.forests-forever.com
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Kahlesz köszönjük a vendéglátást, a kajcsit a rengeteg piát meg a láblocsolót :D

Mi 1 elött már itthon is voltunk....hihetetlenül jó idõ volt este :) ...és kissé mámoros :D

baky

baky

vendég

• fórumtag
  • 117 posts

Baky nagyon sajnálom, de ne reménykedj! Én is úgy vigyázok a bringámra, mint a szemem fényére, mindig csak látótávolságon belül hagyom.

áááá, nem bízom én már semmiben sem ...
pedig pont azért vettem egy jófajta lakatot, hogy a suliban ott merjem hagyni; aztán úgy iktatták ki a lakatot, hogy annak semmi nyoma nem maradt ...

kellemes húsvétot kívánok nektek!

:mypage:

Tíz féle ember létezik a világon: egyik ismeri a kettes számrendszert, a másik nem.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Baky nagyon sajnálom, de ne reménykedj! Én is úgy vigyázok a bringámra, mint a szemem fényére, mindig csak látótávolságon belül hagyom.

Kahlesz: Nagyon jó volt a tegnapi parti, jól éreztük megunkat. Fincsi volt a kaja is. :)
Viszont ma nagyon nehezen tudtam csak kimászni az ágyból. Jó hosszúra sikeredett. :)
Bringások: Mikorra értetek haza?

Kellemes húsvéti ünnepet és sok locsolkodást kívánok mindenkinek. :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
azt a qurrrv...!!

épp kérdeztem is pár napja, hogy hogy is van, hol tartod, mikor bringával jössz, nem félsz-e...... :-\

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"