Jelentkezz be Regisztrálj

Linkelõ - 2. rész
Írta 2005. augusztus 30. - 15:23

egy csomoan masok is budosek a buszon, ok is dogoljenek meg...
penzkerdes, de attol meg karositja a szervezetem...
Írta 2005. augusztus 30. - 15:23

meg azért lássuk azt a különbséget is, hogy nem hajolok oda egy autó kipufogójához sem a pirosnál, hogy mélyebbre tudjam szívni azt a füstöt.. szóval 5-10 méterre tõlem egy alapjáraton járó motor talán nem zavar annyira, mint hogy 1 méterrõl pofámba.. szal érted.De az mar csak gusztustalan. Viszont ha az autos kerdesemre nem az a valasza valakinek, hogy ritkan vagy soha, euro4-es, mindig leallitom a pirosnal a motort, akkor az engem nem vonhat felelosegre barmennyi cigit is szivok el. Es ez nem azt jelenti, hogy nem vagyok tekintettel masokra, mert pont leirtam, hogy igenis vagyok. Viszont az utcan dohanyzas kerdesre az autos valaszom van.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. augusztus 30. - 15:22

kocsmákban pedig egyértelmû hogy füst van, hiszen erre vannak kitalálva a csehók

Ja egen, szorakozohelyen, ha szabad dohanyozni, akkor miert ne gyujtson ra aki akar? Mert zavar Teged? Es? Atlag szorakozohelyen a fele dohanyos. Ha pedig fele-fele az arany miert kellene barkire is tenkintettel lenni?

de a lényeget Te is leírtad:
1. "Miért zavar Teged? Es?" - ez a szokásos elintézési módja. Én meg az orrod alá fingok

2. "Ha pedig fele-fele az arany miert kellene barkire is tenkintettel lenni?"
mondjuk pont azért.
vagy azért mert a nem dohányos nem zavarja a dohányzót azzal, hogy nem dohányzik, a dohányzó viszont igen.
"Természetesen" ez egy szórakozóhelyen nem megoldható, az egy más helyzet. De egy jelenségre mindenképpen rámutat.
Régebben volt kultúrája a dohányzásnak, pl:
a nagyapám még megkérdezte az asztalnál ülõket, hogy rágyújthat e, sõt gyerekek (mint akkor én) és nõk társaságában szigorúan nem dohányzott egy férfi sem. (kivéve a sutyerákok- akkor még õk voltak kevesebben, ma meg...)
Régen kirívó eset volt, ha valaki az utcán bagózott, talán még ciki is, ma meg...
Szóval az a lényeg, hogy ha én ma elkezdek meggyõzõen non-stop ordenáré módon fingani az utcán és elég követõm akad, elõbb utóbb az lesz a normális.
lásd. buzik, akik ma már házasodhatnak, vagy a graffiti-sek, akik már falat követelnek maguknak.

Írta 2005. augusztus 30. - 15:21

A dohanyosok nagyresze utalja, hogy budos, utalja a cigi szagat, stb. Viszont nagyreszuk kenyszeres potcselekvo, mint en is. Egyszeruen egy nyomorult filmet nemtok vegignezni anelkul, hogy babralnek valamit. Eddig a cigi volt, most meg mar lassan a falat kaparom. Na ez a kemeny a leszokasban. Nem a nikotin hiany...
Az auto minosege penzkerdes. Van aki egesz egyszeruen nem teheti meg, hogy uj kocsit vegyen, ami teljesiti az euro 4 -es szabvanyt. Hiaba akar Jozsi bacsi Hibrid autot venni es kimelni a kornyezetet, ha nincs ra penze.
Amugy sosem ertettem a dohanyzo embereket. Miert jo a cigi???? Ha unalomuzo, akkor egyel ropit...
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 30. - 15:20

nem vagyok vidéki. az ország nem úgy néz ki, hogy van budapest meg vidék (szerintem).te légnyomást kaptál, vagy mibaj?
zavar hogy vidéki vagy? költözz FEL pestre...
miért költöznék le bp.re? hogy szívjak szart, csak egy sétától is? meg más taperoljanak a metron? meg oda, ahol olyan köcsög is él, mint te?
al: szoktam; havonta párszor; nem tudom, benzines 4 éves, tehát gondolom nem euro2; nem.
szar lehet nektek, hogy ez a legnagyobb bajotok ott LENT, hogy miért nem állítja le az autót a pirosnál..

nincs kutyám/macskám
mûanyag szemet kénytelen vagy termelni, mert csak így kapsz meg bizonyos termékeket, de ezt ugye lehet kukába is dobni (nem úgy mint a CSIKKet).
nem fújok lufit, és csukott szájjal eszem. és ha még ezekkel ellenkezõen cselekednék, akkor sem ártanék másnak, legfeljebb idegesíteném, ezt értsétek már meg, ez a legnagyobb különbség.
ja, és hegyen/erdõben összeszedem más után is a szemetet...
és akkor mi van.
öniróniák vagytok.
Írta 2005. augusztus 30. - 15:19

mert ha csóró a józsibácsi, szálljon fel a kibombázott buszra, metróra, villamosra (BMW:D)
és kevésbé szennyezi a környezetet
de ha inkább ladával mászkál, akkor én dohányzom
Írta 2005. augusztus 30. - 15:16

En nem akarok veszekedni, mindenkinek van igaza. Viszont szeretnem ha ezekre valaszolnal:
- szoktal kozlekedni autoval?
- milyen gyakran?
- euro hanyas szabvanyt teljesit az autod?
- hanyszor allitod le pirosnal a motort?
Az auto minosege penzkerdes. Van aki egesz egyszeruen nem teheti meg, hogy uj kocsit vegyen, ami teljesiti az euro 4 -es szabvanyt. Hiaba akar Jozsi bacsi Hibrid autot venni es kimelni a kornyezetet, ha nincs ra penze.
A bagosoknak viszont nem kerul semmibe, hogy fuja masra a fustot. En is nagyon utalom, hogy nem, lehet elmenni sehova szorakozni, mert 1-2 ora mulva szetmegy a szemem, es olyan szagom van hogy hanyni tudnek tole.
A dohanyosok a tomegkozlekedesben a legzavarobbak, mert hiaba nem szivja epp azt a szart, olyan budos hogy vagy leszallok, vagy ha tudok atmegyek a jarmu masik felebe.
Amugy sosem ertettem a dohanyzo embereket. Miert jo a cigi???? Ha unalomuzo, akkor egyel ropit...
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. augusztus 30. - 15:16

Let the people speak
Írta 2005. augusztus 30. - 15:11

van kutyad/macskad
mennyi muanyag szemetet termelsz egy honapban
stb...
Írta 2005. augusztus 30. - 15:10

fújsz rágóból lufit?
nyitott szájjal eszel?
ezek is gusztustalan dolgok
Írta 2005. augusztus 30. - 15:07

En nem akarok veszekedni, mindenkinek van igaza. Viszont szeretnem ha ezekre valaszolnal:
- szoktal kozlekedni autoval?
- milyen gyakran?
- euro hanyas szabvanyt teljesit az autod?
- hanyszor allitod le pirosnal a motort?
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 30. - 15:06

zavar hogy vidéki vagy? költözz FEL pestre...
Írta 2005. augusztus 30. - 15:06

pedig ebben eddig kételkedtem.
Írta 2005. augusztus 30. - 15:04

majdnem azt mondtam, hogy elmész ANYÁDba. de nem.ez pipikus VIDÉKI mentalitás
meg mondjátok már el, hogy miért kell mindig mással példálózni? mondom, hogy zavar a füst, erre meg mondod, hogy piros a cipõd és kék az ég?
Írta 2005. augusztus 30. - 15:01

vagy pl mikor a barkas kékes fekete füstöt okád, és meghalok tõle, annyira büdös
akkor had szívjak már el egy szál Luckyt, mert éppen az esik jól..
Írta 2005. augusztus 30. - 14:58

Let the people speak
Írta 2005. augusztus 30. - 14:57

zolle: vegre egyetertunk..

Írta 2005. augusztus 30. - 14:57

majd egyszer menj át az alagúton a lánchíd után (tudod ahova betolják esõben)
na az károsít
vagy egy szép pesti nap a körúton sétálva
az károsít
egy szál cigi passzív elszívása, amibõl a fele lerakódott vmi barom torkán
az NEM
Írta 2005. augusztus 30. - 14:54

hogy csörög a dízel, az viszont nem tudom, hogy miért zavarna téged, zolle.
dohányfüst beszívás az nem csak annyi, hogy zavar, hanem KÁROSÍT, egészségtelen, és hogy jön õ ahhoz, hogy ezt tegye velem? (tudjátok, nem dohányzónak még károsabb a passzív dohányzás)
Írta 2005. augusztus 30. - 14:54

na ezt utálom...
"zavar? és?" geccc....
És Kislust: utcán miért ne zavarhatna? Ugyanúgy zavar, mint evés közben, mint a kocsmában, mint a buszmegállóban, mint bárhol máshol, mert ugyanazt a szart, és ráadásul más szarát kell szívnom!
utálom!
hihetetlenül felb.sz... felbosszant.
Let the people speak