Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Linkelõ - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
6298 hozzászólás a témában

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
ha ne probald ki, de ha egyszer kiprobalnad, rajonnel...(de csak miutan raszoktal)

egy csomoan masok is budosek a buszon, ok is dogoljenek meg...

penzkerdes, de attol meg karositja a szervezetem...
Van állásom...:bananadan

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

De az mar csak gusztustalan. Viszont ha az autos kerdesemre nem az a valasza valakinek, hogy ritkan vagy soha, euro4-es, mindig leallitom a pirosnal a motort, akkor az engem nem vonhat felelosegre barmennyi cigit is szivok el. Es ez nem azt jelenti, hogy nem vagyok tekintettel masokra, mert pont leirtam, hogy igenis vagyok. Viszont az utcan dohanyzas kerdesre az autos valaszom van.

meg azért lássuk azt a különbséget is, hogy nem hajolok oda egy autó kipufogójához sem a pirosnál, hogy mélyebbre tudjam szívni azt a füstöt.. szóval 5-10 méterre tõlem egy alapjáraton járó motor talán nem zavar annyira, mint hogy 1 méterrõl pofámba.. szal érted.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

kocsmákban pedig egyértelmû hogy füst van, hiszen erre vannak kitalálva a csehók

:D ezt komolyan gondolod? újabb ideológia született. Nemdohányzók meg menjenek a sunyiba!

Ja egen, szorakozohelyen, ha szabad dohanyozni, akkor miert ne gyujtson ra aki akar? Mert zavar Teged? Es? Atlag szorakozohelyen a fele dohanyos. Ha pedig fele-fele az arany miert kellene barkire is tenkintettel lenni?

:D ez egy tökéletesen kiszámítható reakció volt.
de a lényeget Te is leírtad:
1. "Miért zavar Teged? Es?" - ez a szokásos elintézési módja. Én meg az orrod alá fingok ;) miért zavar Téged? És?
2. "Ha pedig fele-fele az arany miert kellene barkire is tenkintettel lenni?"
mondjuk pont azért.
vagy azért mert a nem dohányos nem zavarja a dohányzót azzal, hogy nem dohányzik, a dohányzó viszont igen.

"Természetesen" ez egy szórakozóhelyen nem megoldható, az egy más helyzet. De egy jelenségre mindenképpen rámutat.
Régebben volt kultúrája a dohányzásnak, pl:
a nagyapám még megkérdezte az asztalnál ülõket, hogy rágyújthat e, sõt gyerekek (mint akkor én) és nõk társaságában szigorúan nem dohányzott egy férfi sem. (kivéve a sutyerákok- akkor még õk voltak kevesebben, ma meg...)
Régen kirívó eset volt, ha valaki az utcán bagózott, talán még ciki is, ma meg...

Szóval az a lényeg, hogy ha én ma elkezdek meggyõzõen non-stop ordenáré módon fingani az utcán és elég követõm akad, elõbb utóbb az lesz a normális.
lásd. buzik, akik ma már házasodhatnak, vagy a graffiti-sek, akik már falat követelnek maguknak. :D

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ugy van. Es akkor mi a megoldas? A wartburgnak nyomni, hagy dogojjon meg a masik. Lehet menni BKV-val, buszokkal, villamosokkal, stb. Kenyelmetlen? Es? Legyel ram tekintettel.

A dohanyosok nagyresze utalja, hogy budos, utalja a cigi szagat, stb. Viszont nagyreszuk kenyszeres potcselekvo, mint en is. Egyszeruen egy nyomorult filmet nemtok vegignezni anelkul, hogy babralnek valamit. Eddig a cigi volt, most meg mar lassan a falat kaparom. Na ez a kemeny a leszokasban. Nem a nikotin hiany...

Az auto minosege penzkerdes. Van aki egesz egyszeruen nem teheti meg, hogy uj kocsit vegyen, ami teljesiti az euro 4 -es szabvanyt. Hiaba akar Jozsi bacsi Hibrid autot venni es kimelni a kornyezetet, ha nincs ra penze.

Amugy sosem ertettem a dohanyzo embereket. Miert jo a cigi???? Ha unalomuzo, akkor egyel ropit...

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

te légnyomást kaptál, vagy mibaj?
zavar hogy vidéki vagy? költözz FEL pestre...

nem vagyok vidéki. az ország nem úgy néz ki, hogy van budapest meg vidék (szerintem).

miért költöznék le bp.re? hogy szívjak szart, csak egy sétától is? meg más taperoljanak a metron? meg oda, ahol olyan köcsög is él, mint te?

al: szoktam; havonta párszor; nem tudom, benzines 4 éves, tehát gondolom nem euro2; nem.

szar lehet nektek, hogy ez a legnagyobb bajotok ott LENT, hogy miért nem állítja le az autót a pirosnál.. :rolleyes:

nincs kutyám/macskám
mûanyag szemet kénytelen vagy termelni, mert csak így kapsz meg bizonyos termékeket, de ezt ugye lehet kukába is dobni (nem úgy mint a CSIKKet).

nem fújok lufit, és csukott szájjal eszem. és ha még ezekkel ellenkezõen cselekednék, akkor sem ártanék másnak, legfeljebb idegesíteném, ezt értsétek már meg, ez a legnagyobb különbség.

ja, és hegyen/erdõben összeszedem más után is a szemetet...

és akkor mi van.

öniróniák vagytok.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Vole viszont ezzel SINCS igazad
mert ha csóró a józsibácsi, szálljon fel a kibombázott buszra, metróra, villamosra (BMW:D)
és kevésbé szennyezi a környezetet
de ha inkább ladával mászkál, akkor én dohányzom

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

En nem akarok veszekedni, mindenkinek van igaza. Viszont szeretnem ha ezekre valaszolnal:
- szoktal kozlekedni autoval?
- milyen gyakran?
- euro hanyas szabvanyt teljesit az autod?
- hanyszor allitod le pirosnal a motort?

Az auto minosege penzkerdes. Van aki egesz egyszeruen nem teheti meg, hogy uj kocsit vegyen, ami teljesiti az euro 4 -es szabvanyt. Hiaba akar Jozsi bacsi Hibrid autot venni es kimelni a kornyezetet, ha nincs ra penze.
A bagosoknak viszont nem kerul semmibe, hogy fuja masra a fustot. En is nagyon utalom, hogy nem, lehet elmenni sehova szorakozni, mert 1-2 ora mulva szetmegy a szemem, es olyan szagom van hogy hanyni tudnek tole.
A dohanyosok a tomegkozlekedesben a legzavarobbak, mert hiaba nem szivja epp azt a szart, olyan budos hogy vagy leszallok, vagy ha tudok atmegyek a jarmu masik felebe.

Amugy sosem ertettem a dohanyzo embereket. Miert jo a cigi???? Ha unalomuzo, akkor egyel ropit...
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
De az mar csak gusztustalan. Viszont ha az autos kerdesemre nem az a valasza valakinek, hogy ritkan vagy soha, euro4-es, mindig leallitom a pirosnal a motort, akkor az engem nem vonhat felelosegre barmennyi cigit is szivok el. Es ez nem azt jelenti, hogy nem vagyok tekintettel masokra, mert pont leirtam, hogy igenis vagyok. Viszont az utcan dohanyzas kerdesre az autos valaszom van.

Enyim Paripa

Let the people speak

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
valamint tovabb lehet fuzni a dolgot...

van kutyad/macskad
mennyi muanyag szemetet termelsz egy honapban
stb...

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
valamint:
fújsz rágóból lufit?
nyitott szájjal eszel?

ezek is gusztustalan dolgok

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
burce

En nem akarok veszekedni, mindenkinek van igaza. Viszont szeretnem ha ezekre valaszolnal:
- szoktal kozlekedni autoval?
- milyen gyakran?
- euro hanyas szabvanyt teljesit az autod?
- hanyszor allitod le pirosnal a motort?

Enyim Paripa

Let the people speak

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
te légnyomást kaptál, vagy mibaj?
zavar hogy vidéki vagy? költözz FEL pestre...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
nem, a dohányosok tényleg képtelenek megérteni, hogy undorítóak.

pedig ebben eddig kételkedtem.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

ez pipikus VIDÉKI mentalitás

majdnem azt mondtam, hogy elmész ANYÁDba. de nem.

meg mondjátok már el, hogy miért kell mindig mással példálózni? mondom, hogy zavar a füst, erre meg mondod, hogy piros a cipõd és kék az ég?

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
hát pl össze lehet számolni, de akár vidéken is hogy hány kotvány wartburg van, és hány euro4esnek megfelelõ S8as :D megdöbbentõ lesz az eredmény
vagy pl mikor a barkas kékes fekete füstöt okád, és meghalok tõle, annyira büdös
akkor had szívjak már el egy szál Luckyt, mert éppen az esik jól..

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Es hogy jon ahhoz napi tobb tizezer autos, hogy a tudomet ganyolja mert nem euro negyes autoja van? Es nem allitja le a motort pirosnal. Na amig pl. Te is az arcomba kipuffogsz, addig nem erdekel, hogy en meg rad fujok egy slukkot. A tudodet pedig az autok jobban rongaljak, mint a dohanyosok, ezt hidd el.

Enyim Paripa

Let the people speak

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
akkor kernem az osszes autotulajt, hogy ezentul ne hasznalja a kocsijat, mert karosit...

zolle: vegre egyetertunk..:D:D

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
ez pipikus VIDÉKI mentalitás
majd egyszer menj át az alagúton a lánchíd után (tudod ahova betolják esõben)
na az károsít
vagy egy szép pesti nap a körúton sétálva
az károsít
egy szál cigi passzív elszívása, amibõl a fele lerakódott vmi barom torkán
az NEM

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
al példája jobb, mint a tied zolle, mert az a parkolóba, utcára szarós is nagyon bunkó dolog.

hogy csörög a dízel, az viszont nem tudom, hogy miért zavarna téged, zolle.

dohányfüst beszívás az nem csak annyi, hogy zavar, hanem KÁROSÍT, egészségtelen, és hogy jön õ ahhoz, hogy ezt tegye velem? (tudjátok, nem dohányzónak még károsabb a passzív dohányzás)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Engem meg zavar barmely kutya az utcan. Mer nekem kell kikerulni? Hulye gazdaja fel kilometeres porazon vagy anelkul engedi el. Utalom oket es kurvara ne ugorjon ram, ne nyalazzon le, stb. Es mer szarik/hugyozik az utcara? Mer van hangos kipussrendszer a kocsijan? Mer engednek dizelt kozlekedni, amely okadja a fustot? Mer szmogolnak az orrom ala? Mer van egy halom kemeny ami okadja a fustot? S Meg egy csomo minden mas zavar es erre szarik mindenki. Akkor most nekem tulkepp mer kellene rosszul ereznem magam ha elszivok egy szal cigit az utcan?

na ezt utálom...
"zavar? és?" geccc....

És Kislust: utcán miért ne zavarhatna? Ugyanúgy zavar, mint evés közben, mint a kocsmában, mint a buszmegállóban, mint bárhol máshol, mert ugyanazt a szart, és ráadásul más szarát kell szívnom!

utálom!

hihetetlenül felb.sz... felbosszant.

Enyim Paripa

Let the people speak