Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Linkelõ - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
6298 hozzászólás a témában

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Na innentol kezd vicces lenni a dolog. Bazi mod nincs igazad. A legtobb ember aki pl. a belvarosban dolgozik kurvara mehetne BKV-val es 1 bkv busz nem fustol 50 autonyi fustot, marpedig annyian minimum tudnak benne utazni.
Es ha en budaorsre ki tudok jonni kocsi nelkul akkor masoknak is sikeruljon meloba jarni az autoja nelkul.
Szoval az emberek nagyresze azert autozik mert kenyelmes es en is csak akkor jarok kocsival melozni, ha kenyelmeskedem. Errol ennyit. Es egyetlen auto feler minimum 10 dohanyossal.

Es be lehet fejezni a dohanyosok szapulasat de baromi gyorsan. Ugyanis vizet predikal bort iszom stilusban kulditek es ez az onironia es mostanra mar szanalmas is. Mindjart megsiratom szegeny kocsival muszajbol kozlekedo embertarsaim.

Jajj már...ez már... ne viccelj

aki egyedül ül az autóban az nem mehet dolgozni? amikor Szilvi csepelre megy a tesztelendõ cuccokért egyedül egy Corsában, akkor õ kedvtel?

egyébként meg az aztán végképp nem igaz (pláne nem m.o.-ra), hogy az emberek kedvtelésbõl vennének autót.
aki meg így tesz, az megteheti -> minimum euro 3-as motor
aki meg 4-6-8l-est vesz az az abszolut kisebbség.

szóval maradjunk annyiban, hogy legalább 80%-ban munkaeszköz egy motoros jármû. egy nélkülözhetetlen, de rossz eszköz ahhoz, hogy mi egyáltalán létezhessünk.

a bagósok meg vannak 5 millióan. melyik a feleslegesebb?

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

de mi - legalabbis en - nem azokrol beszeltunk, akik kocsival dolgoznak, mert massal nem megy...hanem azokrol , akik reggel, este ott allnak pl a rakparton, minden kocsiban 1 ember...meg azokrol, akik kedvtelesbol vesznek 4-6-8l ityos motoru autokat, hogy aztan kedvtelesbol meg lustasagbol autokazzanak vele....

Jajj már...ez már... ne viccelj

aki egyedül ül az autóban az nem mehet dolgozni? amikor Szilvi csepelre megy a tesztelendõ cuccokért egyedül egy Corsában, akkor õ kedvtel?

egyébként meg az aztán végképp nem igaz (pláne nem m.o.-ra), hogy az emberek kedvtelésbõl vennének autót.
aki meg így tesz, az megteheti -> minimum euro 3-as motor
aki meg 4-6-8l-est vesz az az abszolut kisebbség.

szóval maradjunk annyiban, hogy legalább 80%-ban munkaeszköz egy motoros jármû. egy nélkülözhetetlen, de rossz eszköz ahhoz, hogy mi egyáltalán létezhessünk.

a bagósok meg vannak 5 millióan. melyik a feleslegesebb?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
OFF
by the way: Kamaz rulez - télen a kipufogót a plató alá vezetik, hogy fûtse. no comment
ON

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

pótcselekvõk:
menjetek el egy füstös helyre biliárdozni

az agyon kefélt autós hasonlatra:
van egy alapvetõ különbség. a motorizáció az életünket SZOLGÁLJA. közvetve amiatt van ez a fórum, annak köszönhetõ, hogy kapható vidéken is a Bikemag, meg az is hogy van mit szívnod (bagó), van mit zabálnod és, hogy a mozgástered nem akkora, mint egy fenyõfáé.
ezzel szemben egy dohányos kinek az érdekeit szolgálja? kutyaszar ügy dettó.......már csak a valamit valamiért elv alapján.

zolle: a vidékfóbiád még a gyermekkorodból visszamaradt rossz emlékeidbõl fakad? :D

de mi - legalabbis en - nem azokrol beszeltunk, akik kocsival dolgoznak, mert massal nem megy...hanem azokrol , akik reggel, este ott allnak pl a rakparton, minden kocsiban 1 ember...meg azokrol, akik kedvtelesbol vesznek 4-6-8l ityos motoru autokat, hogy aztan kedvtelesbol meg lustasagbol autokazzanak vele....
Van állásom...:bananadan

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Szerintem peldaul nem a szemelyautokkal van baj, hanem a buszokkal, kamionokkal, teherautokkal, regi tragacsokkal meg a gyarakkal.

Itt az igazság...IFA,Ikarusz,Borsodchem rulez:(

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
pótcselekvõk:
menjetek el egy füstös helyre biliárdozni

az agyon kefélt autós hasonlatra:
van egy alapvetõ különbség. a motorizáció az életünket SZOLGÁLJA. közvetve amiatt van ez a fórum, annak köszönhetõ, hogy kapható vidéken is a Bikemag, meg az is hogy van mit szívnod (bagó), van mit zabálnod és, hogy a mozgástered nem akkora, mint egy fenyõfáé.
ezzel szemben egy dohányos kinek az érdekeit szolgálja? kutyaszar ügy dettó.......már csak a valamit valamiért elv alapján.

zolle: a vidékfóbiád még a gyermekkorodból visszamaradt rossz emlékeidbõl fakad? :D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Mondtam mar, egyel ropit/perecet/mogyorot/pisztaciat/chipset/kukoricat vagy kinek mi izlik. Vagy ha nagyon unatkozol menj el tekerni egyet, az majd lekot.

vole: csak oszd el a fustot a rajta levo emberekkel, maris kornyezetbaratabb lesz, mint a te keszulo tuningkocsid.....gondolom nem egy 1 literes varosi kocsit veszel majd, es allsz vele a dugoban..

Valoban nem lesz kicsi, ha lesz :) De kap egy szep kornyezetkimelo es hangtompitos dobot is a teljesimeny noveles melle ;) Az autokat pedig nem en hoztam fel, hanem ti. Szerintem peldaul nem a szemelyautokkal van baj, hanem a buszokkal, kamionokkal, teherautokkal, regi tragacsokkal meg a gyarakkal.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Mivel nem vagy kenyszeres potcselekvo, igy inkabb ne :-) Mint a kleptomania vagy mint a heroinista. Nehez am. Az nem ugy megy, hogy akkor en siman most nem csinalok semmit.

pótcselekvés: cukorka, ropi, rubik kocka, malmozás, és akartaerõ. meg gondold át, hogy fontos-e egyáltalán, hogy bármit is csinálj, miért ne lenne elég csak a filmre figyelni.

Kislust

Rago, cukor lofaxt sem er, ahhoz nem kell a kezem. Az evessel meg az a baj, hogy a dohanyzasrol leszoko emberek alapbol meghiznak. A cigitol ugyanis etvagytalanabb az ember es maskepp mukodik a szervezet is. A masik, hogy ha most ennek cigizes helyett, akkor plane elhiznek.

Enyim Paripa

Let the people speak

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
zolle: mert nehez leszokni..:D

vole: csak oszd el a fustot a rajta levo emberekkel, maris kornyezetbaratabb lesz, mint a te keszulo tuningkocsid.....gondolom nem egy 1 literes varosi kocsit veszel majd, es allsz vele a dugoban..

SZiporka laza...:D

al, egyel...vgy rago...cukorka, stb..

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
pótcselekvés: cukorka, ropi, rubik kocka, malmozás, és akartaerõ. meg gondold át, hogy fontos-e egyáltalán, hogy bármit is csinálj, miért ne lenne elég csak a filmre figyelni.

hú, hát nem kicsit offoltunk.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
ha vki kitalálja hogy mit lehet csinálni pótcselekvés gyanánt, ossza már meg velem, legyen oly kedves
addigis elindulok, az örsön veszek egy doboz cigit és elszívom vasárnapig
és az jó

a dízel elvileg kevesebbet is szennyez mint a benyás, nem?

saláék elõtt a 4es golf.. hú izé deszép, beinditja csörög mint egy szvaccsóra
és kormol.. böe

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Az a gáz, hogy a vadiúj Dízelt is beállítják teljesítménycentrikusan, és akkor már nem környezetbarát...de ugyanez a benzinesre is igaz...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Sziget ota csak 1 szalat szivtam el a plakaton :-) Amugy ocsem 2 honapja, anyam 5 honapja. Kitartas, csak nemtom mit csinaljak a potcselekves ugyben. Az a nagy budos problema.

al, kitartas..miota nyomod? en mar 13 honapja....

bar egyszezr mar visszaszoktam 14 honap utan!!! de most erosebb vagyok szerintem

Enyim Paripa

Let the people speak

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

lásd. buzik, akik ma már házasodhatnak, vagy a graffiti-sek, akik már falat követelnek maguknak. :D

na a buziság az nagyon vicces.
régen volt nõi hirdetések, meg férfi hirdetések rovat.
most meg: nõ keres férfit, nõ keres nõt, párt, kutyát, lovat, meg férfi keres nõt, férfit.. .stb :)

amúgy egy kívülálló a városi kerékpározást is ilyennek gondolhatja, hogy elõször csak vonaton is vihetik, aztán egy kis csíkot is kapnak az utakon, hát mi jön még?! egy bolond százat csinál? :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

hallode al
te egyre szimpibb vagy nekem:D

vigyázz al, az ánuszt csípi a bagólé! :D (by Sziporka)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

Vole viszont ezzel SINCS igazad
mert ha csóró a józsibácsi, szálljon fel a kibombázott buszra, metróra, villamosra (BMW)
és kevésbé szennyezi a környezetet
de ha inkább ladával mászkál, akkor én dohányzom

Nem azokrol beszeltem akik a nyugatinal laknak es az Oktogonra is kocsival mennek. Igen sok olyan ember el Mo -on, akiknek nagyobb tavolsagokat kell megtenniuk, bkv -val szinte lehetetlen helyekre is el kell jutniuk. Peremkeruletek, kornyezo telepulesek es meg sorolhatnam.
A bkv jelenlegi allapota pedig eleg kiabrandito, legtobbszor mar alig varom hogy leszalljak, mert egesz egyszeruen undorito. Amint lesz kocsim biztos hogy soha tobbet fel nem szallok egyik bkv-s jarmure sem mert mar undorodom mindegyiktol. A kocsival kapcsolatban en soha nem mondtam hogy az milyen kellemes a kornyezetnek meg nekem. Sokszor kivancsi lennek en is egy-ket autos zoldkartyajara. De ha mar a tomegkozlekedesnel tartunk, nezz meg egy buszt hogy mit hagy maga utan.
A dohanyzasra nem kenyszerit senki. A kozlekedesre igen.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
14 hónap után??? akkor már minek? :) az tökjó
én eccer 3-4 hónapra abbahagytam

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
al, kitartas..miota nyomod? en mar 13 honapja....

bar egyszezr mar visszaszoktam 14 honap utan!!! de most erosebb vagyok szerintem

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Azzal a par karikaval tobbet fujsz oda masoknak, mint egy komoly dohanyos. De itt nem ez a lenyeg. Hanem az, hogy a dohanyosokat konnyu baxtatni, de az autok buzet valahogy mindenki jobban viseli.

Onironia? Mar, miert? Mert engem az auto buz zavar? Mellesleg epp leszokoban vagyok es igen stabilan tartom magam. Szoval ha lehet pont ne baxtass a dohanyzas miatt. Ha pedig az a gond, hogy bennem van empatia a dohanyosok irant, na ja. Szerintem attol meg ember valaki, hogy dohanyzik.

Reszemrol itt a pont, nem kivanok tovabb beszelni errol.

al: szoktam; havonta párszor; nem tudom, benzines 4 éves, tehát gondolom nem euro2; nem.

öniróniák vagytok.

Enyim Paripa

Let the people speak

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
énis pótcselekvõ vagyok, tök érdekel:)
meg aztán jól is esik

az ország úgy néz ki hogy van a fõváros, és ami nem az az vidék.
parasztországnak meg van a fõd, meg a vidék, jelen esetben ez pest is, mer hogy nem a fõd.

ja télleg. más is büdös
mi van a csövikkel? büdösek, tele vannak bacikkal. károsítják a szervezetet ezek a bacik, mégse mondja senki hogy szokjunk le a csövesekrõl.
külön szervezetek vannak rá.