Jelentkezz be Regisztrálj

Linkelõ - 2. rész
Posted 2005. August 30. - 14:53

engem rohadtul zavar, hogy ejelente kiesek az agyambol, mert ll batyja(vicc)ezerrel vezeti a kamionjat a melletunk levo uton, zavar, hogy rakos leszek, mert reggel este dugo vana lakhelyemen, zavar, hogy stb,stb...
ehhez kepes elenyeszo, ha valaki cigizik az utcan..
mondjuk az mar mas, ha esik az eso, es hering modjara vagyunk a buszmegalloba, es a parszt odajon cigivel...azt utalom, met az bunkosag...
de azt akarom mondani, hogy sokkal kisebb vetseg a masik ellen, mint jaratnia motort a dugoban a hazam elott...
edit:a dizelrol jut eszembe..a multkor lattam egy uj bmw-t minden nagyobb gazadasnal kilott egy rohadt nagy fekete felhot..ilyet alt a regi kocsik szoktak nem? vadi uj "capa" bomos volt...
Posted 2005. August 30. - 14:50

étteremben kocsmában mittomén nem
azér
és ha a dohányost az zavarja hogy vkit zavar az amit csinál?
mindenki kapja be
engem zavar ha valakinek dízel autója van, mert csörög
akkor ne legyen többé dízel?
Posted 2005. August 30. - 14:49

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. August 30. - 14:47

na ezt utálom...Ja egen, szorakozohelyen, ha szabad dohanyozni, akkor miert ne gyujtson ra aki akar? Mert zavar Teged? Es?
"zavar? és?" geccc....
És Kislust: utcán miért ne zavarhatna? Ugyanúgy zavar, mint evés közben, mint a kocsmában, mint a buszmegállóban, mint bárhol máshol, mert ugyanazt a szart, és ráadásul más szarát kell szívnom!
utálom!
hihetetlenül felb.sz... felbosszant.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2005. August 30. - 14:37

bar az erkely sem a legjobb megoldas, mert nyaron mindig tudom, hogy a szomszed mikor megy ki dohanyozni...
nehez ugy a cigizes, de szvsz azert oda lehet figyelni, hogy ne nagyon zavard az embertarsadat.....
de mondjuk ha azzal jon valaki, hogy az utcan is zavarja a fust, az menjen a picsbe, engem meg az autoja, a kutyaja, a macskaja, az arca, stb legalabb annyira zavarhat....
de azert orulok, hogy leszoktam...
Posted 2005. August 30. - 14:36

Posted 2005. August 30. - 14:35

Posted 2005. August 30. - 14:32

aztán ha átóbégatok neki, én vagyok a fasz
és a motort amúgyis be kell melegíteni, errõl neki papírja van
felgyújtanám az ilyet
kala, én a csikket sose mertem bedobni kukába csak úgy
eloltottam aztán megnéztem, aztán eloltottam 8-adszorra is, aztán úgy dobtam csak ki
Posted 2005. August 30. - 14:31

de csikktõl még sosem gyulladt ki 1 kuka sem,hacsak nem vki elötte benzinnel és papírzsepivel töltötte fel:D
Posted 2005. August 30. - 14:30

A bicot meg nemtom, 15:00-kor kell hivnom oket, hogy zarasra jo vagyok-e vagy sem.
"Egyebkent pedig mindjart elsirom magam :-)"
mér nem lesz kéc a bicó estére ?
Let the people speak
Posted 2005. August 30. - 14:24

mér nem lesz kéc a bicó estére ?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. August 30. - 14:21

autóban nem dohányzom
étteremben nem dohányzom
utcán igyekszem oda pöckölni a csikket ahol tudom hogy összetakarítja a reggeli narancssárga front, vagy csatornalefolyóba, stb
kocsmákban pedig egyértelmû hogy füst van, hiszen erre vannak kitalálva a csehók - ott nem zavar
de ha vki az irodánk ablaka alatt gyújt rá, az halálosan idegesít...
hallode al
te egyre szimpibb vagy nekem:D
Posted 2005. August 30. - 14:18

Ja egen, szorakozohelyen, ha szabad dohanyozni, akkor miert ne gyujtson ra aki akar? Mert zavar Teged? Es? Atlag szorakozohelyen a fele dohanyos. Ha pedig fele-fele az arany miert kellene barkire is tenkintettel lenni?
Egyebkent pedig mindjart elsirom magam :-)
Let the people speak
Posted 2005. August 30. - 14:14

tudom, hogy nem ide tartozik, de kikívánkozik belõlem.
az a baj a bagósokkal, hogy nem tudják / akarják / nem lehet teljesen tahóság mentesen ûzni szenvedélyüket. ha akad olyan bagós, akire az alábbiak közül egyik sem igaz jelentkezzen, mert annak az empátia szintje emberfeletti:
otthon:
- a lakásban úgy, hogy él ott egy nem dohányzó és/vagy egy gyerek is
- az erkélyen, nehogy már a lakás büdös legyen a hülye szokása miatt, aztán csikk elegánsan elpöcköl.
- a lépcsõházban, nehogy már a lakás büdös legyen a hülye szokása miatt, aztán csikk elegánsan eltapos a linóleumon - gondolván közös helyiség - minek vigyázzon rá?
- liftben bagózik, mert nem bírja ki, aki utána megy meg fulladjon meg. én meg ha telefingom a liftet, fel van háborodva - nekem meg ez a szokásom, ami nélkül nem tudok élni

kocsiban:
- hát már eleve okádmány lesz tõle a kocsi szaga, kiégett kárpit lukak stb.
- úgy, hogy mellette ül egy nemdohányzó, vagy még durvább: a gyerek hátul.
- a cigi végére érve, több évi pöckölés gyakorlás után csikket elegánsan kipöcköl az ablakon, ki tudja kit talál el
- ha olyan kivételes személyiség, hogy a kocsi hamutartójába gyûjti, akkor piros lámpánál hamutartót elegánsan autó alá ürít.
utcán, közterületen - ez a csúcs:
- bárhol, bármikor több évi pöckölés gyakorlás után csikket elegánsan elpöcköl
- buszmegállóban bagóval a búrába áll és oda gyûjti a füstöt a többi pofájába
- ha megjött a busz, pánikszerûen és szánalmas látvánnyal, horpadó homlokkal 10mp alatt végigszívja, felszáll és a jármûben fújja ki.
- meg lehet nézni, hogy a megállók kik miatt és mennyire szemetesek...
- szembe jövet a másikra fújja a füstöt
- gyaloglás közben úgy tartja, hogy kiégeti a másik ruháját
- erdõben, kirándulás közben, mert nyilván azt is ki kell próbálni, hogy ott milyen bagózni, és itt is csikk eldobál.
- égõ csikket a szemetesbe dob -> évente mittudomén 300 elolvadt szemetes
étteremben:
- még ha szabad is, szerintem kurva nagy tahóság rágyújtani, amig a másik eszik. étteremben nem is értem minek bagózni - az még a bagósokat is zavarja, amíg õk esznek
De a leggyönyörûbb állatfaj:
- kutyát tart mert az kötelezõ - már már társadalmi elvárás.
nyûg neki, de leszenvedi punnyadt seggét a mutyulival, de csak a ház kapuja elé jut el.
itt jól rágyújt, odaszarat/hugyoztat a saját panelja elé, és a végén a jól begyakorolt mozdulattal, szintén a saját háza elé pöcköli a csikket.
aztán fanyalog, hogy milyen egy világ ez...

Szóval tahó egy szokás a bagózás. Aki nem így ûzi, az egy kivételes ember. Gondolom nagyon nehéz odafigyelni ezekre, a többség nem is tesz így. Meg is van az eredménye: a nem dohányzók szenvednek miatta és ez már így elfogadott sajnos.
A leggázabb, hogy sokan, mint én is, azért nem megyek el már egy "jó kis helyre", mert 1,5 óránál tovább nem lehet kibírni a füstöt és nem vágyom arra sem, hogy hányásszagú legyek a sok önzõ bagós miatt.
Posted 2005. August 30. - 13:59

Let the people speak
Posted 2005. August 30. - 13:50

de mindenképpen!

Posted 2005. August 30. - 13:48

Let the people speak
Posted 2005. August 30. - 13:42

csúszás
nem ugyanaz...
a gumival sz*patás télleg olyan, most hogy belegondoltam
nem jó, de mégis csinálják, és még ízesített is van:)
Posted 2005. August 30. - 13:42

Let the people speak
Posted 2005. August 30. - 13:41

elsõkerekesekkel meg mész, vissza kettõ, kézifék, amig akarod hogy csússzon, amikor már elég akkor visszaengeded és rálépsz a gázra, visszahúzza a kocsit egyenesbe
felivel csúsztunk a népligetben párat mult télen
móka