ez azér nem feltétlen jó, mert a zomszédasszzony életébe ne mdohányolt, azt mégis tüdõrákban halt meg...igaz 30 évig volt kocsmárosszerintem meg a TB ne támogassa a tüdõrákosok gyógyítását, rehabilitációját.
Engem mindig leb@sztak hogy ugye-ugye, minek kell ész nélkül biciklizni??
õket meg mindenki sajnálja jól..
"biztos csernobil, meg valami va' a levegõbbe is má' öregapám 100 évig pipázott, akkko' ez hovva'??
Jelentkezz be Regisztrálj

Linkelõ - 2. rész
Írta 2005. augusztus 30. - 20:20

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. augusztus 30. - 20:20

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 30. - 20:14

Engem mindig leb@sztak hogy ugye-ugye, minek kell ész nélkül biciklizni??
õket meg mindenki sajnálja jól..
"biztos csernobil, meg valami va' a levegõbbe is má' öregapám 100 évig pipázott, akkko' ez hovva'??
Írta 2005. augusztus 30. - 19:45

En pont olyan dohanyos voltam aki tiszteletben tartotta a nemdohanyzokat. Pl. csak dohanyos tarsasagban sem gyujtottam ra ha mas mondjuk meg evett. Meg akkor sem ha kozolte, hogy nyugodtan mert nem zavarja. Engem zavart volna ugyanis ha az arcaba fujom mikozben etkezik.
Es akkor zarjuk le jol ezt a temat :-)
és al, én nem fikázni akarom a dohányosokat, csak arra kérni, hogy ha megvette már azt a kátrányt, akkor tartson meg abból mindent magának, és ne adja nekem a többi részét...
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 30. - 19:42

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. augusztus 30. - 19:13

I`m as fast as nobody!
Írta 2005. augusztus 30. - 19:10

Nalatok kozos WC -van?
Nem.
Valaki ott szívja és valahogy felmegy a csövek között.
Aki dohányzik az nem veszi észre de mi nem dohányzunk és észrevesszük.
De ez olyan dolog, hogy valaki a kisszobában tart valimit amit nekinyom a radiátornak.
És annak a valaminek nagyon búgó hangja van és ezt még a radiátor fel is erõsíti.
Írta 2005. augusztus 30. - 19:05

A másik meg az , hogy valaki a WC-ben dohányzik igy naponta 20 szor kell befújni a WC-be , hogy ne legyen büdös.
Nalatok kozos WC -van?
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. augusztus 30. - 19:03

Engem nemzavar ha othon vagy az erkélyen dohányzik valaki az az õ dolga.
Da az , hogy a lépcsõházban csinálja az nagyon.
Ahogy belépek magcsapja az orromat az a szag.
A másik meg az , hogy valaki a WC-ben dohányzik igy naponta 20 szor kell befújni a WC-be , hogy ne legyen büdös.
Kocsiba szerintem nem szabad dohányozni mert bármit kiégethet.
Da az útra kipöckölni szarintem bunkóság.
Meg bármit a földre dobni is az.A cigi csikk is szemét.
Pl meg lehet nézni 1 búszmegállót.
Írta 2005. augusztus 30. - 18:24

annyira nem ugyanaz az autó füstölése és a cigi, hogy az nagyon durva.
pl az autófüstöt tudod, hogy ott lesz az úton. tudod, hogy ha odamész, akkor szívni fogod. mondjuk csak ott lent olyan zavaró ez, itt fent nem úgy megy, hogy állnak a kocsik a körúton, és csak mellettük van járda, ergo én itthon még nem szívtam kocsifüstöt úgy, hogy észrevettem volna, hogy zavar és erõs.. (kivéve amikor bringázok a kocsik között...)
ezzel szemben állok pl a buszmegállóban, és egyszer csak jön füst. remélem látjátok, hogy itt teljesen másról van szó.
és al, én nem fikázni akarom a dohányosokat, csak arra kérni, hogy ha megvette már azt a kátrányt, akkor tartson meg abból mindent magának, és ne adja nekem a többi részét...
..na jól kiveséztük ezt a témát

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. augusztus 30. - 18:00

"arra még mindeg nem született válasz, hogy azon túl, hogy másokat zavar, mi HASZNA van a dohányzásnak."al: nyugi, még rosszul leszel
"Es egyetlen auto feler minimum 10 dohanyossal."
az én apukám meg erõsebb
arra még mindeg nem született válasz, hogy azon túl, hogy másokat zavar, mi HASZNA van a dohányzásnak.
nem sok dohányos tudja kihúzni a fejét a seggébõl.... hát itt se nagyon akadt ilyen
pedig de...a dohánygyáraknak, az államnak és a csempészeknek brutálisan nagy haszna van belõle.....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. augusztus 30. - 17:30

Írta 2005. augusztus 30. - 17:25

A fenykepes berlet mar tiszta, tegnap lattam batyam eves MAV berletet is, nem maradt tobb titok

I`m as fast as nobody!
Írta 2005. augusztus 30. - 17:18

lcs: annyi elonye van a ciginek, mint ha valaki kenyelembol kocsival megy dolgozni, pedig mehetnek bkvvel....egyszeruen neki jo, masnak nem...
áhh, a belátás tökéletes hiánya, mindegy hagyjuk... legyen ugyanaz a kettõ

Írta 2005. augusztus 30. - 17:17

vegyen egy berletet
Te meg majd jól ellenõrzöd mi?

Ja és tudod már hogy néz ki egy FÉNYKÉPES bérlet?

kispoc

Írta 2005. augusztus 30. - 16:52

vole: az egyiket mar ravettem, hogy jarjon bringaval, vet is egy giant simple-t, meg most valami uj keroja van, eleg tuti(full xt, magura hs33, stb)..
Majd akkor szolj ha valamelyiket ravetted hogy vegyen egy berletet es kozlekedjen busszal. Na akkor meghivlak egy sorre az biztos.
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. augusztus 30. - 16:50

vole: az egyiket mar ravettem, hogy jarjon bringaval, vet is egy giant simple-t, meg most valami uj keroja van, eleg tuti(full xt, magura hs33, stb)..
Írta 2005. augusztus 30. - 16:39

I`m as fast as nobody!
Írta 2005. augusztus 30. - 16:26

de pl az osszes fonokom, meg meg egy rakat ember ide a belvarosba kocsival jar, tele az irodahaz parkoloja...gyalog pontosan annyi ido alatt erek be, mint kocsival...szepvolgyi ut - ferenciek tere...
es ezek mind egyedul ulnek a nagy mercijukben, meg volvojukban, stb....
Írta 2005. augusztus 30. - 16:25

"Es egyetlen auto feler minimum 10 dohanyossal."
az én apukám meg erõsebb
arra még mindeg nem született válasz, hogy azon túl, hogy másokat zavar, mi HASZNA van a dohányzásnak.
nem sok dohányos tudja kihúzni a fejét a seggébõl.... hát itt se nagyon akadt ilyen