Yoci, szerintem pattanik egy kettõt, hogy kvittek legyenek
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #1)
Indította
b
, 2002. február 15. 11:47
Írta 2002. július 13. - 14:56

Írta 2002. július 12. - 10:01

;D
Szerintem a macsek repülés közben gyorsan átköti a talpára a kenyeret, mert õ sem mer dacolni a "fizika" törvényeivel...vagy érkezés után egybõl továbbpattog a másik oldalra...bár az már csalás lenne...
ny.
Szerintem a macsek repülés közben gyorsan átköti a talpára a kenyeret, mert õ sem mer dacolni a "fizika" törvényeivel...vagy érkezés után egybõl továbbpattog a másik oldalra...bár az már csalás lenne...
ny.
Írta 2002. július 12. - 08:24

Csak 1 kérdés: Ha a macska a talpára esik, a vajaskenyér meg a vajas felére, akkor 1 vajas kenyér a macsek hátára kötve?????
Írta 2002. július 01. - 00:48

barki akinek hianyzik ilyesmi: irni be nekem hany es milyen kulccsal, hatha valakinek szerencseje lesz. (tok vetelkedo feelingje van, nem?)
nagyon orvendenek ha megkerulne a gazdaja, nekem csak foglalja itt a helyet ;D
nagyon orvendenek ha megkerulne a gazdaja, nekem csak foglalja itt a helyet ;D
Írta 2002. július 01. - 00:27

én pont most hagytam el a kulccsomom.... >
>
>:(az a legsz..abb hogy a kegóm 3db lakattal lakatoltam ki a tárolóba mondván hogy tiz perc múlva úgyis felviszem.... >
>
>
???

Írta 2002. június 30. - 23:19

tegnap este normafanal, a sinek melleti aszfalton talaltam egy kulcscsomot (igy kell ezt irni egyaltalan? ??? ). Ha valakinek hianyzik, szoljon mielott kidobja a zarat vagy akarmit!

Írta 2002. június 23. - 17:47

Elmész ide:
www.funpic.hu és szólj, ha az összes képet leszetted ! OK ?
Utána meg menj ide: www.pinkbike.com és tedd ugyanazt.
www.funpic.hu és szólj, ha az összes képet leszetted ! OK ?
Utána meg menj ide: www.pinkbike.com és tedd ugyanazt.
vendég__*
Írta 2002. június 23. - 00:16

Ha tudtok, légyszi küldjetek nekem sok kerékpározással kapcsolatos képet!!! vagy lehet más téma is, minden jó kép érdekel.
Köszi!
tbertalan@mailbox.hu
Köszi!
tbertalan@mailbox.hu
Írta 2002. június 22. - 23:43

[glow=blue,12,300]Ne törõdjél semmivel;egyél zsömlét kiflivel[/glow]
" A gyanusitott arcán egy 5 ft-osnál nagyobb, 10 ft-osnál kisebb, kb. 7 ft-os méretû heg látható"
by Anonym Hungarian Police Man
Ja és menny be egy kerékpárboltba, és kérj egy Biker's Guide-ot, abban van a jó...
Opa
" A gyanusitott arcán egy 5 ft-osnál nagyobb, 10 ft-osnál kisebb, kb. 7 ft-os méretû heg látható"
by Anonym Hungarian Police Man
Ja és menny be egy kerékpárboltba, és kérj egy Biker's Guide-ot, abban van a jó...
Opa
Írta 2002. június 21. - 09:35

Hahó!!!!
S.O.S. légyszi akinek van képe az új [glow=red,2,300]MALI[/glow] vázak vmelyikérõl, az küldje el az emilemre, nagyon fontos lenne!!!!!mailto:mezi@revai.hu
Ma kellene megrendelnem, de még mindig nem tom melyik hogy néz ki, a régibõl meg má nincs 15"-os
S.O.S. légyszi akinek van képe az új [glow=red,2,300]MALI[/glow] vázak vmelyikérõl, az küldje el az emilemre, nagyon fontos lenne!!!!!mailto:mezi@revai.hu
Ma kellene megrendelnem, de még mindig nem tom melyik hogy néz ki, a régibõl meg má nincs 15"-os
Írta 2002. június 20. - 18:51

vendég_Charon_*
Írta 2002. június 20. - 09:42

Írta 2002. június 20. - 09:15

Specialized kapcsám levlistára jött:
"Magyarorszagi forgalmazo VAN !
A ceg neve Intest Bt es a Vahot utca 6-ban talalhato a szekhelyuk...
A nagy beharangozo es a specialized aradat azert maradt el mert az elso szallitmany megserult a hajon, es visszakuldtek. En is varok a sajatomra
)
A honlap ami a http://www.specialized.hu-n LESZ elerheto. Shoprendszerrel es bovebb infoval szolgal a nyar vegetol... mert addigra keszulok el vele.
Bovebb Infoert a 06309489827-es szamon erdeklodjetek
)
Ui: A Specialized.com-on meg Januar ota nem volt frissites ezert nincs kirakva a magyar importor "
A mintabolt pedig a Csarnok tér 3-4 szám környékén található, elég eldugott hely
"Magyarorszagi forgalmazo VAN !
A ceg neve Intest Bt es a Vahot utca 6-ban talalhato a szekhelyuk...
A nagy beharangozo es a specialized aradat azert maradt el mert az elso szallitmany megserult a hajon, es visszakuldtek. En is varok a sajatomra

A honlap ami a http://www.specialized.hu-n LESZ elerheto. Shoprendszerrel es bovebb infoval szolgal a nyar vegetol... mert addigra keszulok el vele.
Bovebb Infoert a 06309489827-es szamon erdeklodjetek

Ui: A Specialized.com-on meg Januar ota nem volt frissites ezert nincs kirakva a magyar importor "
A mintabolt pedig a Csarnok tér 3-4 szám környékén található, elég eldugott hely
Írta 2002. június 14. - 17:28

Írta 2002. június 14. - 11:13

Lehetõleg olyan strandra menj, ahol nincsenek jet ski - k , meg egyéb õrültségek, ajtók, sátrak ( a kempingeket is kerüld !!!), Jorusok, és biciklijik, stb ...

Írta 2002. június 14. - 08:21

Rave: lehet, hogy jobban jársz, ha a 7végén inkább strandra mész inkább ;D ;D Aztán majd jõvõhéten újra próbálkozhatsz a bringázással, de elõbb nézd meg, hogy fölötted van-e még az a csúnya fekete felhõ ;D ;D
Írta 2002. június 14. - 04:33

Rave Ace: kez es labtorest! aze` vigyazz magadra!
Ja amugy Jaguar XJ220-as is van Mo.-n , meghozza Szarvason
??? hogy az hogy kerult oda?
Ja amugy Jaguar XJ220-as is van Mo.-n , meghozza Szarvason

Írta 2002. június 13. - 23:42

Na mesélek egy kicsit!
Mostanában annyi minden történik velem muszáj kiirnom magamból!Szóval az egész a sport szigeten kezdõdött vasárnap délután!
Kipróbáltam Jorus barátunk fullszuszpenzátoros gépszörnyét és annyira örültem, hogy milyen szépen mozog, hogy nem vettem észre a nyakam magaságában kifeszitett kötelelet amivel egy sátrat kötöttek ki!Így hirtelen megáltam majd a sátor felborult én pedig nyertem a nyakamra egy kb 15 cm hosszú vágásszerû sebhelyet.
a hét elején még egy kicsit megijedtem mert a gigám elkezdett dagadni és egyre nehezebb lett a nyelés de mára már kezd normalizálódni a helyzet!
Más.
Kedd este tekerünk findlivel hazafele amikor a parkolóban egy nõ rámnyitotta az ajtaját!
Még elötte észleltem mit akar és félrerántottam a kormányt így az ajtó éle pont a jó kis kormány szarvamba ért bele ami jól kivágott az út közepére pont findli elé!
Fékeztünk de nem estünk el csak egy kicsit összeakadtunk!
A csaj meg persze értetletlenkedve nézett aztán próbálta arra keni,hogy nem vagyunk kivilágitva de amikor megmutattam neki a villogóm egybõl bocsánatot kért!
Az jutott eszembe ha nincs a szarvam, akkor tutira a jobb kézfejem találja el az ajtó éle és töri darabokra!
Ez most nagyon jól esett volna így nekem!
Aztán másnap reggel egy autós úgy átment elöttem a piroson, hogy öröm volt nézni még jó, hogy benéztem elöre a kereztezõdésbe és láttam, hogy túl gyorsan jön és nem mentem elé!
Nem tudom mi van mostanában velem, de eddig nem történt ennyi izgalmas dolog amióta bringázom!
Ez a hét nagyon belehúzott!
Remélem túlélem ez e nehéz idõszakot!! ;D
Mostanában annyi minden történik velem muszáj kiirnom magamból!Szóval az egész a sport szigeten kezdõdött vasárnap délután!
Kipróbáltam Jorus barátunk fullszuszpenzátoros gépszörnyét és annyira örültem, hogy milyen szépen mozog, hogy nem vettem észre a nyakam magaságában kifeszitett kötelelet amivel egy sátrat kötöttek ki!Így hirtelen megáltam majd a sátor felborult én pedig nyertem a nyakamra egy kb 15 cm hosszú vágásszerû sebhelyet.
a hét elején még egy kicsit megijedtem mert a gigám elkezdett dagadni és egyre nehezebb lett a nyelés de mára már kezd normalizálódni a helyzet!
Más.
Kedd este tekerünk findlivel hazafele amikor a parkolóban egy nõ rámnyitotta az ajtaját!
Még elötte észleltem mit akar és félrerántottam a kormányt így az ajtó éle pont a jó kis kormány szarvamba ért bele ami jól kivágott az út közepére pont findli elé!
Fékeztünk de nem estünk el csak egy kicsit összeakadtunk!
A csaj meg persze értetletlenkedve nézett aztán próbálta arra keni,hogy nem vagyunk kivilágitva de amikor megmutattam neki a villogóm egybõl bocsánatot kért!
Az jutott eszembe ha nincs a szarvam, akkor tutira a jobb kézfejem találja el az ajtó éle és töri darabokra!
Ez most nagyon jól esett volna így nekem!
Aztán másnap reggel egy autós úgy átment elöttem a piroson, hogy öröm volt nézni még jó, hogy benéztem elöre a kereztezõdésbe és láttam, hogy túl gyorsan jön és nem mentem elé!
Nem tudom mi van mostanában velem, de eddig nem történt ennyi izgalmas dolog amióta bringázom!
Ez a hét nagyon belehúzott!
Remélem túlélem ez e nehéz idõszakot!! ;D
Írta 2002. június 12. - 13:24

Gyári állapotú, karcmentes hófehér A4-es lapomat hasonló Audira cserélném. ;D
Írta 2002. június 12. - 13:17

ZSIROSMACSKA: a ferrari gyárt bringákat is, csak nem egy olyannal tekersz ;D ;D ;D