Vasárnap voltam a KEROSZ közgyûlésén. Ami számomra érdekes és fontos volt...
mankamtb válasz erre | adatok | e-mail 2003-03-25 00:05:54 (59004)
Tehát töredelmesen be kell vallanom, hogy elrontottam a dolgot, de rendesen. Ugyanis én következetesen KEROSZ-ról beszéltem, miközben a "Magyar Kerékpárosklub (MK)" számára próbáltalak megnyerni titeket. Éppen ezért kaptam is a fejemre, jogosan. Mentségemre legyen mondva, hogy:
a., számomra Balogh Gábor neve teljesen eggyé olvadt a KEROSZ-szal,
b., még most is van egy kis átfedés a két szervezet között, mint azt ezen - bemásolt - szövegbõl is láthatjátok.
Tehát akkor a hivatalos invitálás:
Egy közösség biztonsága - minden kerékpárosnak!
Mindazok számára, akik fontosnak érezik egészségük és szabadidejük gyarapodását!
Egy klub azoknak a kerékpárosoknak, szülõknek, gyerekeknek, akik nem kívántak eddig egy kisebb helyi egyesületnek tagja lenni.
De szeretnének több programról hallani, megismerkedni más biciklisekkel.
És akik fontosnak tartják, hogy maguk és gyermekeik, a barátaik biztonságosabban, szabadabban kerékpározzanak.
Egy klub azoknak a kerékpárosoknak is, akik már tagjai egy helyi biciklis egyesületnek, baráti körnek.
De tudják, hogy így jobbat kaphatnak, még több kellemes élményhez juthatnak.
És akik kíváncsiak arra is, hogyan alakulnak a bringás ügyek külföldön-belföldön.
Egy klub azoknak a szakembereknek, döntéshozóknak, akik fejleszteni, hasznosítani akarják tudásukat, kapcsolataikat.
És tenni is akarnak a kerékpár-használat ügyében, érdekében.
1119 Budapest, Hadak útja 64/A.
Drótposta:
bringaklub@kerosz.hu Honlap: www.kerosz.hu/mk.htm
Számlaszámunk: 11742001-20048343 (OTP Bank Rt.)