Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
19790 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ez a hozzáállás sztem teljesen normál... Megyek is... :D:D:D (lehet örülni...)

OFF

Jó állapótúnak tûnõ fordot ne vegyél... Nagyot szívtunk... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
áhh, ilyenkor aludni? ezt te sem mondhatod komolyan:-)
most épp keresek vmi járgányt
üzenem h ne merjen senki átvágni, aki épp elad olyat amit keresek!

kala.. nõzni.. hüpp:-)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ehhh
túlragozzátok
inkább spuri aludni.vagy nõzni.vagy vmi.

bakker,pocok megelõzött:)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Menjetek szepen aludni gyerekek ;) :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hidd el hogy értem. (Mégha nehezen is tudod elhnni.) De nem hiszem, hogy ez bármit is megoldana. Valakire ráugrani, szivatni, aztán ugrik a többi is. Nem én írtam, hogy unatkozok és nem sértettem meg senkit. De sztem te sem figyelsz arra, amit én írok...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
nem mi fogunk tiltólistára tenni tégedet ám.
hanem polgári engedetlenséggel sztem más...
de látom még mindig nem érted meg mit mondunk neked.
ezt nagyon sajnálom.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ezt értem. De itt nem vagy pölö rámkényszerítva. Tehetsz tiltólistára is. Nem fogok kiakadni, meg sírva anyukámhoz rohanni. Csak azt nem értem, hogy miért kell egy-egy (lehet, hogy nekem sokkal több van, mint egy-egy, de ezzel atomsokan így vannak még) hozzászóláson oldalakat rágódni. Ha nem ez az unalom és a vég (vagy akár a depresszió), akkor mi?!?! És ha az az elnézõképesség ennyire minimális, akkor megint nem jutottun lõrébb. (Mert most próbálok megoldást keresni. Ill. normálisan, tárgyalóképesen kommunikálni a problémá(m)ról.)

Amúgy nem lehet reálisan megítélni, hogy ki mennyi nullatartalmú hozzászólást gyárt, mert mindenkinek van sok. Tartalmas is, meg nem is. És ha valakivel szimpatizál az ember, akkor elnézi a nullatartalmú hozzászólásást is, mert hát épp olyan kedve volt. Még tán poén is volt benne. De ha valakiven nem szimpatizál az ember, akkor természetes hogy szálka a szemében. Ettõl kezdve írhatok akármit, mert most én vagyok ezen az oldalon... Sajnálatos, de ez van. Majd igyekszem. De mindig lesz valaki a rossz oldalon... De ennek tényleg nincs értelme, mert szélmalom harcot vívok és az egy dolog, hogy mindenki ellát kritikával és bölcsebbnél bölcsebb gondolatokkal, de ha az 5. oldalon keresztül is ezen megy a vita, akkor nem látnám, hogy tartalmat adna valaki is a mondanivalójának.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
slácok: tiltólista erre van.

Aktuális civil

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Sajnálom, ha sokak terhére vagyok, de remélem még sokáig nem nõ be a fejem lágya, hogy inkább kiakasszak embereket, mint én is ilyen zsémbes kiakasztott legyek....
Én speciel nem unatkozom. Útálok unatkozni. De errõl sem nyitok vitát, mert elég konzervatívak vagytok

csak pár gondolat.
a fórum nem érted van
a fórum nem azért van hogy unatkozó emberek ne unatkozzanak, hanem el tudják szórakoztatni magukat.
magyarul.
ha unatkoznál, ezt a cset topikotokban, a pécsiekben vezesd le.
ha meg tényleges infóra van szükséged, vagy ténylegesen válaszolni tudsz - nem olyan h jéé meg h ügyes vagy meg hogy énisénis - akkor írj csak.
és itt lép be thommey statisztikája...
de mind1, hisz legalább nem unatkozol. a mi örömünkre.

Edit:
Vole, ott a pont!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A minimalis elnezokeszsegunket mar reg kiakasztottak egyesek... :-X

Az sem erdekel, ha valaki dohanyzik ( kiveve ha az a valaki a baratnom, mert akkor ugyebar erzem ) de ha az a dohanyzo valaki ( tovabbiakban bagos kocsog ) az en pofamba fujja a fustot, vagy zart legterben arra kenyszerit hogy beszivjam ( mivel kenytelen vagyok levegot venni ) az pldaul k#$@# nem tetszik. Pl. etterem, vonat, villamos... Valahogy igy vagyok a hulyekkel is. De en mar csak ilyen vagyok.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hát nem tom...

Amúgy meg: a csúnya szavak alkalmazása sajnos belülrõl fakad, de teccik a májeres megközelítés is. Sajnálom, ha sokak terhére vagyok, de remélem még sokáig nem nõ be a fejem lágya, hogy inkább kiakasszak embereket, mint én is ilyen zsémbes kiakasztott legyek. A felfedezés meg alapvetõ emberi tulajdonság... (lásd: minél mélyebbre jutni a tengerekben és minél távolabb a világûrben) Még jó, hogy a fórum korlátozott, mert így nem szabadulhatok ki a nagyvilágba egykönnyen. És szeretném felhívni a figyelmed (kedves bíráló, vagy bárki más), "hogy az ember néha szélvédõ... de néha bogár". Ha bárki visszaolvassa azt a rengeteg sok hozzászólást, amivel nem terheli a szervert (mert mint kiderült azt csak én teszem), hát elszomorító tény lenne, ha nem döbbennének le. Hisz te is odaírtad, hogy "mert csak unatkoztál"... Én speciel nem unatkozom. Útálok unatkozni. De errõl sem nyitok vitát, mert elég konzervatívak vagytok és nem tom, hogy egyáltalán lenne-e értelme. Sztem mindenki jobb közösséget, jobb moralitást akarna, ha lehetne, de így nem lehet. Minimális odafigyelés és elnézõkészség nélkül nem juttok/jutunk semmire... Gondolom én, a milliomos csemete... :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
der die dasnal semmi nem lehet rosszabb.
talán csak a magyar ragozások.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Négy éves spanyoltanuláson vagyok túl. Hát nem tom. Én nem ajánlom senkinek... Annyi rohadt igeidõt... És 3 féle igevégzõdés van, ami az igeidõkben beszorzódik, mert mindig az igevégeket ragzod :D és persze sokkal több a kivétel, mint ami megfelel a szabálynak... Ehhh... Cómo se dise en español? (A kérdés elején van egy fordított kérdõjel, de nem hajlandó berakni...)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Nekem amúgy is szakállam van meg kövér vagyok szóval mehetek arabnak
sharbacku mehkalva
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Jah, lehetnel kamikaze robbanotoltet :D :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Spanyolt kezdek én is hamarosan.
Angol megy, az a legtutibb, mert csak úgy lehet niggerül beszélni.
Német is, azt utálom.
Franciát bepróbáltam, de annál visszataszítóbb nincs nagyon számomra. Talán a román meg a szerb.

Bár arabul kéne és akkor el lehetne szegõdni terroristának. :D

Aktuális civil

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jsh. szixet, vagy usd zoomot frirájdra? hmmm... nehéz döntés. :wtf:

én is tanulnák valami nyelvet. angol németrõl már van papir, nekem a spanyol teccene. de fizetni most nincs kedvem érte.

meg különbenis magyarul kellene elõször rendesen megtanulni... :chin:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Nem biztos, kevés a Kínai turista..inkább lakni jönnek ide;)
Az arab is szép nyelv..lehet hogy az lesz a következõ áldozat;)

figyelitek a teló topicot;)érdemes olvasni miket nem tanul az ember;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
a kurv@k f@szara!
eltunt az irasom

szal holnap 13.00-tol ujra kell szoritani for mí
elektro alpot v2

es nem szabad csalni mert tudom ki aki ellebuskazza!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
attól mentsen az ég.
rízszabáló vágottszemû népség.
még szerencse hogy messze laknak innen, bár nyáron így is túl nagy dózist kapunk belõlük..
apró törpék, hatalmas kaján vigyorral, furán hadarva valamilyen értelmetlen nyelven( sztem kínai lehet:-) )
illetve õk halmozzák el a világot azzal a sz@rral, ami onnan kijön..:-)
hogy is van? sz@rból várat?:-)