^^^^^
És ha valakivel szimpatizál az ember, akkor elnézi a nullatartalmú hozzászólásást is, mert hát épp olyan kedve volt. Még tán poén is volt benne. De ha valakiven nem szimpatizál az ember, akkor természetes hogy szálka a szemében. Ettõl kezdve írhatok akármit, mert most én vagyok ezen az oldalon... Sajnálatos, de ez van. Majd igyekszem. De mindig lesz valaki a rossz oldalon... De ennek tényleg nincs értelme, mert szélmalom harcot vívok és az egy dolog, hogy mindenki ellát kritikával és bölcsebbnél bölcsebb gondolatokkal, de ha az 5. oldalon keresztül is ezen megy a vita, akkor nem látnám, hogy tartalmat adna valaki is a mondanivalójának.
Ehhez annyit szónék hozzá hogy sztem engem sem kedvel mindenki fõleg az egyik moderátor mivel már kitörölte az elsõ beszolásomat amit pl kölyök8 már sokszor megtett az övé nem lett törölve az enyém rögtön...jó mi?
Még jó hogy ismerem Thommey srácot és sztem beszélt vele a moderátorral...(remélem)
más...: tetszik ezaz üzenõ fal mert itt mindig történik valami....Én személyszerint jót mosolyogtam azon hogy mindenki megmondta a másiknak õ mit gondol...ez jó nem?
Én ugyan nem vagyok oszlopos tag csak ahogy mutatja az avatarom is'újonc' éppen ezért nem láttam még az összes topicot de rajta vagyok...eléggé sok oldal..bocs hogy ennyit írtam remélem még lesz mit hozzá szolnom...