Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
19790 hozzászólás a témában

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Sala, L.L. !
Akkor melyikötöké eladó?
Sala, neked egyenlõre biztos nem kell, nincsenek kölkeid (nekem sincsenek, kisöcsiknek kéne) Ha nem adod el (olcsóért) akkor mehetsz életed végéig a BB-be (nem a bigbrada)!!
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
"Félig berugni kidobott pénz !" ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a tegnapi nap beszólása: "csak az a nõ foglalt, amelyiken fekszenek"

tegnap buliztunk. 3 sörtõl berugni nem lehet, de másnaposnak lenni igen. milyen dolog ez?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
of course miénk is régi ;) ~20éves

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Nekem még az a nagyon régi szürke fémházas felhajtható fedeles van. Asszem azzal is lehetett fûteni :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
nekünk ilyen téglalap alakú barna van, ami ha jól emlékszem "radiátorként" is müködhet :D
meg egy csomó film..
de anyám árul is diafilmeket, rákérdezek mi az árfolyam.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Neeem... az nem igy nezett ki. Igazi regi cucc volt ( legalabbis ugy emlekszem ). Olyasmi mint amit regen a suliban hasznaltak. Szerintem nezd meg.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Lehet kapni ilyen fjúcsör dizájn diavetítõket (http://www.diafilm.hu/vetito.html) , meg hasonlókat mint a régiek, de egyiknek sem olyan jó a minõsége mint az eredetieknek.
És ami zorkó és fõ problem az az áruk...

bptitans.hu

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A multkor lattam egy diavetitot a Media Markt-ban. Jo regi volt, biztos nem draga. Regen volt sok diafilmem, nemtom hova lettek, majd korulnezek a pinceben, hatha meglesz.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
OFF:

Szívesen megszabadítanálak használt, jóállapotú diavetítõdtõl és hozzávaló diafilmeidtõl!

Privi, mél,...

ON:

bptitans.hu

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
De ha a kocsiban van a fegyvered, Te meg mész az utcán és megtámadnak akkor jó, hogy van fegyver a kocsiban ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
sajnos az ilyen jellegü kiadás gyakran kifizetõdik...

multkor láttam egy postást biciklivel, ment utánna a biztonságos õr szintén biciklivel. Biztos sok zseton volt a postásnál. Elég röhejes látványt nyújtottak, de aztán rájöttem, hogy inkább sírnom kellene a látottakon. EU? nem. ez még mindig balkán.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ezert mondtam hogy a kocsiban lesz. Azt pedig eleg ritkan kutatjak at csak ugy rutinbol. Ha pedig hasznalni kell, es megedzek vele valakit, akkor ugysincsenek ott a rend nagy orei :D :D Ettol fuggetlenul persze nem szeretnem hasznalni, sot, kivanom hogy az a penz amibe kerult folosleges penzkidobas legyen. Egy vagy ket hasonlo tipusu termek beszerzeset tervezem azert kesobbre, biztos ami biztos ;) :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Ezt pont leszarom amikor nem hivatalosan ki akarnak belezni ;) :D :D

Jójó, nyilván, csak egy motozáskor gáz lehet !

Mer' egy állat vagyok !

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Feltöltött kép

Állítólag gyorsan elfogyott... ;)

Mer' egy állat vagyok !

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

Vipera közterületre nem vihetõ, hivatalosan.

Ezt pont leszarom amikor nem hivatalosan ki akarnak belezni ;) :D :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
egyi szombat nyári estén tekerek hazafelé a körúton, 11körül (tinidiszkó vége), Nyugatinál megyeka sineken, eltekerek egy kb 5 fõs "mezei néger" banda elött. Az egyik sikertelen kisérletet tett arra, hogy orálisan benedvesítsen (ez jól hangzik), leköpjön.
Én: Leakartál köpni?
Õ: Le bazd+, Te kis geci (volt vagy 16éves)
- Nem jött össze sz@rháziak.
- Leszedünk a biciklirõl, azt megnézheted
- Ha utolértek lehet próbálkozni...
Erre mind elkezd rihanni felém, kicsit izgultam, de mindíg csak annyival mentem gyorsabban, hogy elöttük legyek 2-3 méterrel.
Az oktogonnál feladták egy hangos káromkodással.

Még egy jó ötlet:
Menjetek le Sauh-ra este pizzázni a fõutcára, bringával (nyáron) rögtön otterem vagy 10kis dzsippó (bugyi+atléta), hogy kipróbálhatják-e a gépeket vagy nem cseréltek egyet el az övékre, ha nemleges a válasz jönnek a nagyobbak is (15-25évesek)

2évvel ezelötti DH OB elõestéjén sikerült az egész hazai mezõnynek beléjük botlani. Szerencsére ezek csak a szelídebb változatok voltak.

bptitans.hu

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Vipera közterületre nem vihetõ, hivatalosan.

Mer' egy állat vagyok !

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Vagy egybol azzal szallok ki es leszarom mi van a kocsival, magamat mentem ;) :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Pont tegnap elott vettem egy fasza kis viperat :D Bar eddig meg nem nagyon kotozkodtek, de a kocsiba jol jon majd :D :D

Úgyhogy ha bármi gond van visszaszaladsz a kocsihoz, elõkeresed a pótkerék alól, felkapod, visszazárod a kocsit és visszaszaladsz kezet törni ! :D

Mer' egy állat vagyok !