Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #1)
Indította
b
, 2002. február 15. 11:47
Írta 2005. január 24. - 00:24

nem, csak tudod nem van gázáremelés. de nem mondom úgy ahogy mondták, mert akkor politizálok, szal van egy kazán az alsó szinten. ott occsóért be lehet fûteni a házat 35 fokra:-) és máris nem van 20ezres gázszámla.
Írta 2005. január 24. - 00:24

Ez olyan, minthogy marhát illik enni, kutyát nem.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. január 24. - 00:18

Írta 2005. január 24. - 00:07

és kikérem magamnak, mert utána én eltüzelem.
most tökmindegy hogy a kertben szárad e ki a fa, vagy a szobában nem?
vagy hogy fenyõt,vagy tölgyet, diót dobok a kályhába.
ez faji megkülönböztetés kéremszépen
bezzeg a dióért senki sem tüntet.... azt senki nem sajnálja....
he?!
most tökmindegy hogy a kertben szárad e ki a fa, vagy a szobában nem?
vagy hogy fenyõt,vagy tölgyet, diót dobok a kályhába.
ez faji megkülönböztetés kéremszépen
bezzeg a dióért senki sem tüntet.... azt senki nem sajnálja....
he?!
Írta 2005. január 24. - 00:03

meg tönkre b@sszátok az ajnövényzetet a kerékpározásotok közepette.. vandálok .. :no:
Írta 2005. január 23. - 23:59

ez szimplán hülyeség. akkor ne öljünk meg állatokat meg növényeket se, jaj szegények. Haljunk éhen.
nem a fenyõfa az egyetlen dolog amit ilyen vagy olyan módon felhasznál az ember. Szükségtelenül. De nagyjából mindenrõl el lehet mondani hogy miért szükségtelen. szóval... ?
nem a fenyõfa az egyetlen dolog amit ilyen vagy olyan módon felhasznál az ember. Szükségtelenül. De nagyjából mindenrõl el lehet mondani hogy miért szükségtelen. szóval... ?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. január 23. - 23:56

Írta 2005. január 23. - 23:53

kicsit más téma : a karácsonyról...
"Nem messze tõlünk van az a bolygó, aminek a létezését egyelõre titkolják, bár sokan emlegetik mint közelgõ felfedezést. Különleges lények élnek rajta, nagyon fejlett civilizációval. Azonban vagy egy érdekes szokásuk. Minden évben, a bolygójuk nagy részén az "ottaniak" összegyûlnek a családjaikkal, és nagy ünneplésekbe fognak. Ám mielõtt elkezdik az összejövetelt, eljönnek a Földünkre, nagyon sok ûrhajóval, és rengeteg embert, fõleg gyereket magukkal visznek. Nem értik az emberek viselkedését és nyelvét, nem tudják, miért izegnek-mozognak ilyenkor, és miért adnak ki furcsán zajos hangokat - s így nem is foglalkoznak ezekkel a dolgokkal. Mikor hazaérnek a bolygóra, az emberek, és fõleg az értékesebb gyerekek egy-egy családhoz kerülnek. Ott levágják a fejüket, majd nyakukkal lefelé beleállítják õket valamiféle tartóba, és díszeket akasztanak rájuk. A szegényebbek, akik ezt nem engedhetik meg maguknak, csak levágott kezeket és lábakat visznek haza, azokat beleállítják egy vázába, és azt körbeülve elkezdenek a szeretetrõl beszélni, történeteket mesélnek, énekelnek, és együtt vacsoráznak. Mikor vége az ünnepnek, a testeket és kezeket, lábakat kidobják, hiszen már semmire nem jók, fonnyadtak, halottak. És az is eszükbe jut alkalmanként, hogy "jövõre nem is gyereket hozok, talán akkor egy felnõtt férfit vagy nõt is megengedhet magának a család"."
elgondolkodtató nem!?
"Nem messze tõlünk van az a bolygó, aminek a létezését egyelõre titkolják, bár sokan emlegetik mint közelgõ felfedezést. Különleges lények élnek rajta, nagyon fejlett civilizációval. Azonban vagy egy érdekes szokásuk. Minden évben, a bolygójuk nagy részén az "ottaniak" összegyûlnek a családjaikkal, és nagy ünneplésekbe fognak. Ám mielõtt elkezdik az összejövetelt, eljönnek a Földünkre, nagyon sok ûrhajóval, és rengeteg embert, fõleg gyereket magukkal visznek. Nem értik az emberek viselkedését és nyelvét, nem tudják, miért izegnek-mozognak ilyenkor, és miért adnak ki furcsán zajos hangokat - s így nem is foglalkoznak ezekkel a dolgokkal. Mikor hazaérnek a bolygóra, az emberek, és fõleg az értékesebb gyerekek egy-egy családhoz kerülnek. Ott levágják a fejüket, majd nyakukkal lefelé beleállítják õket valamiféle tartóba, és díszeket akasztanak rájuk. A szegényebbek, akik ezt nem engedhetik meg maguknak, csak levágott kezeket és lábakat visznek haza, azokat beleállítják egy vázába, és azt körbeülve elkezdenek a szeretetrõl beszélni, történeteket mesélnek, énekelnek, és együtt vacsoráznak. Mikor vége az ünnepnek, a testeket és kezeket, lábakat kidobják, hiszen már semmire nem jók, fonnyadtak, halottak. És az is eszükbe jut alkalmanként, hogy "jövõre nem is gyereket hozok, talán akkor egy felnõtt férfit vagy nõt is megengedhet magának a család"."
elgondolkodtató nem!?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. január 23. - 23:51

Írta 2005. január 23. - 23:51

Írta 2005. január 23. - 23:49

jó bezony. bár most valaki rám akarja dumálni magát teljesen önállóan. Olyan nincs, hogy átdumálod rólam magadra?
hát mi az ha nem felmosórongy cicabogár?

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. január 23. - 23:41

jaj tündér virágszálam he!
te kivalasztod kit kell megfuzni neked aztan majd en rad dumalom.
jo igy?
nem is felmosorongy. :-/
te kivalasztod kit kell megfuzni neked aztan majd en rad dumalom.
jo igy?
nem is felmosorongy. :-/
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. január 23. - 21:41

töled én még csak jó ajánlatot kaptam :spoko:
na de ez?! hehh. miazhogy majd valaki? jóhogy nem rámbizod a csajkeresést? (bár mostanában megtalált teljesen magától egy pár
)
és nekem ne mondja senki hogy csunya vagyok, akinek felmosórongy van a fején.
amugy igen, én is tégedet testvérem. :beer:
tam bömbölteti a : Andrew WK - Take it off [160kbps/stereo] cimü számot
na de ez?! hehh. miazhogy majd valaki? jóhogy nem rámbizod a csajkeresést? (bár mostanában megtalált teljesen magától egy pár

és nekem ne mondja senki hogy csunya vagyok, akinek felmosórongy van a fején.
amugy igen, én is tégedet testvérem. :beer:
tam bömbölteti a : Andrew WK - Take it off [160kbps/stereo] cimü számot
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. január 23. - 21:21

akko tosd le nekem!
:-)
kapsz majd egy oralt vkitol aki le akar apolni
teged.
en ugyan hozzad nem ernek
ha no (is) volnek :-P
(csunya hosszuhaju vagy)
de hat vki biztos bevallal
ha meg lenn van akkor lehet zsarolni a bordat is
na na?
jo az ajanlat?!
:-)
kapsz majd egy oralt vkitol aki le akar apolni
teged.
en ugyan hozzad nem ernek
ha no (is) volnek :-P
(csunya hosszuhaju vagy)
de hat vki biztos bevallal
ha meg lenn van akkor lehet zsarolni a bordat is
na na?
jo az ajanlat?!
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2005. január 23. - 20:58

csajom terrorizál folyton ezekkel a reklámzenékkel, hogy töccsem le neki, de most nem vagyunk jóba, így nem foglalkozok vele.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. január 23. - 19:33

hmm
lenne par reklam zene amit szivesen megszereznek
de ez a nagyon vekony ~1%
lenne par reklam zene amit szivesen megszereznek
de ez a nagyon vekony ~1%
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2005. január 23. - 19:28

hát ez LOL!
a filmeket megszakító kö*ög reklámok zenéit megveheted cdn...
csodás.
a filmeket megszakító kö*ög reklámok zenéit megveheted cdn...
csodás.
Írta 2005. január 23. - 18:04

aztán majd x év múlva én szenvedjek a fjúcsõr dizájnokkal?

meg bátyámék tervezinek lassan egy kölköt

edit: probálj körülnézni, piacon, vásáron.
Írta 2005. január 23. - 18:02

Elég nagy fiú vagy má, nincs neked arra szükséged

Írta 2005. január 23. - 18:01

hát Palmi én nem tervezem eladását..
különbenis Pécs messzebb van mint Zeg
szal lopd el Salától
különbenis Pécs messzebb van mint Zeg

szal lopd el Salától