Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
19790 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Milyen szerszám kell rugócseréhez ? Feltöltött kép

A nico-hoz kulcsok meg imbusz..egyik sem volt;)vettem már van..
A sportszigeten meg csõkulcs kellett a marishoz az sem volt, de azt is vettem
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nekem a boxxihoz egy (asszem) 22es villás kellett összvissz. Esetleg kellhet még imbusz is, pölö mint a marzóknál, a tetején lévõ álligató bizbaszok eltávolításához. Nem?

amugymeg: k.rva hó! Már fél méter van az udvaron! grrrr... :deszcz:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
valamilyen csavarkulcs..:) (vagy hogy hívják)..egyszer a sportszigeten találkoztunk, mert nem volt neki..:)
Van állásom...:bananadan

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

hát igen..a Faszorr nem jó hely.
Én rugócserét kértem mert nem volt szerszámom és ott kellett volna hagynom mikor senki semmit nem csinált, úgyhogy vettem szerszámot és itthon megoldottam..

Milyen szerszám kell rugócseréhez ? Feltöltött kép

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

hát én meg el nem vinném sehova szerelTETni a bringám, az tuti. Most is darabokban van, a villa is, a váz nekem is kotyogott, cserélem a perselyt a rugóstagnál, de eszembe nem jutna, hogy "szak"emberhez vigyem, mert olyan a környékemen sajna nincsen. Szerszámom meg van mindenhez, meg idõm is...

Egyedül a kerékfüzést-centirozást szoktam szervizre bizni, mert azt nem tudok, és nem is akarok tudni.

hát igen. jó annak, akinek van érzéke a szereléshez...
nekem pl nincs..már legalább 3éve bringázgatok, de most is szívtam egy csomót, amikor pakoltam át a cuccokat az új vázra..egyébként valószínûleg gányoltam..:)
pl a telómat egyedül nem merném megbontani, biztos elb**nám..
De én lennék a legboldogabb ember, ha értenék az ilyesmihez, kéne keresni valamilyen tanfolyamot.. mondjuk lcs mester szervezhetne egy kerékpár szerelõ kurzust..:)
Van állásom...:bananadan

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Jó!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Dig: Ilyen mocit vegyél ;)
http://www.minibikep...m/mbp_ttr90.htm

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
naja. akinek van "mûhelye".
meg aki naplopó :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ugyis lesz kedved elöbb utóbb.
meg tehetséged is, bár ez emberenként változó:-)

Edit:
most én is k.vára utálom a havat.
csak azért mert esik, kelhetek vagy 1 órával korábban.
és tömegközlekedhetek:,-(
hó, szeretlek!!!!
>:-(

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hát én meg el nem vinném sehova szerelTETni a bringám, az tuti. Most is darabokban van, a villa is, a váz nekem is kotyogott, cserélem a perselyt a rugóstagnál, de eszembe nem jutna, hogy "szak"emberhez vigyem, mert olyan a környékemen sajna nincsen. Szerszámom meg van mindenhez, meg idõm is...

Egyedül a kerékfüzést-centirozást szoktam szervizre bizni, mert azt nem tudok, és nem is akarok tudni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
máshol az is olcsóbb:-)
najo, faktor ellenes post-tömeg vége.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
pfff.
nekem ugyan ez volt a szar RS taggal anno...de az majd 1 hónapig tartott ;) és tényleg lámák. hajtókart kellett volna leszedni....max 3 perc. mindenki ott ücsörög, simogatják a f*szukat, és semmit nem tesznek. mondják hagyd itt.....majd hívunk :D:D lol....aha, majd ha ****
de szépen néztem rájuk és megerõlttték magukat...csak leszedték.
....legközelebb CSAK szerszámot megyek oda venni :P

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
sírj.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
dig, thez: najah, ezt én is jól megtanultam... de még mindig nem fogom fel, hogy lehet az a szerelõ ilyen láma. ott lötyög 1 centit, erre azt mondja, hogy tök jó, de egy csavar ! tönkrement... nem tudom, hogy sírjak, vagy röhögjek kínomban...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
hát igen..a Faszorr nem jó hely.
Én rugócserét kértem mert nem volt szerszámom és ott kellett volna hagynom mikor senki semmit nem csinált, úgyhogy vettem szerszámot és itthon megoldottam..
Oda nem szabad vinni a bringát csak ha úgy hívnak hogy Oláh Dávid vagy Keptön Primo;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
faktorba csak a vitrinekért jó járni, ezt megtanulhattad volna elég régóta:-)
szerelni.. ez mostanában lett felkapott, merész embereknek.
dehát:-)
tempó máshol is ez, csak máshol meg is csinálják.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
üzenem a világnak, hogy ha szerelni kell és othon nem megy, akkor ne vigye a faktorba...
én sajnos a tehetetlenségemben ezt tettem, otthon nem volt már remény, de iszonyat gáz ami ott van. 8 napja vittem be, kedden vitték el a szerelõjükhöz (akit nem lehet elérni), pénteken !!! beszéltek vele, és azt mondta, hogy holnapra kész. "kész" lett mára. kicserélték a rugóstag és váz közötti csavart 6.000 ! ftért. milyen kár, hogy a forgáspontom ment szarrá... az persze maradt ugyanúgy - na szépen lebasztam õket, visszadták a mancsót, most meg én örüljek, hogy kaptam egy 6000 ft-s csavart ingyen.... csak kb 10 potenciális bringázós naptol fosztottak meg... szoval jee. holnap megint járhatom a boltokat és vagy 2 hétig megint b@szhatom a rezet.

tanulság: FAKTORBA AKKOR SE menj el, hogy pisztolyt fognak a fejedhez, inkább a halált válaszd.

azt mondanom se kell, hogy csütörtökre igérték...

az a vicc, hogy eddig szinte csak pozítív tapasztalotom volt velük...
LOL BAZZE
&#@ß$ߤ$÷×@>#&@

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
hát jah...
tanulok rendesen aztán lesz ami lesz...
Autist Team:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
lehet én gondolom rosszúl, de felkészülni nektek kell.
õk megmondják mit tanuljatok meg(pl tételeket sem lenne szabad kiadni sem!)
ti megtanuljátok, követitek az utasítást, tanárok látják mennyi helyes válasz van, mennyi információt tartalmaz, ami szükséges,és ez alapján, + pár %-os szorzóval arc alapján leosztályozzák.
nem nagy ördöngõsség.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
hát igen...
járnak a mi tanáraink is továbbképzésre, de ott is érdekes dolgok vannak.
szintén kedvenc töritanárom mesélte hogy továbbképzést tartott valami fõgóré, valami nagy májer, aki a pedagógiai intézet vezetõje, vagy nem tudom ki.
elõadás lement, jöhettek a kérdések:
pár perc alatt úgy sarokba szorították pár kérdéssel hogy csak széttárta a karjait és annyit mondott: Nem tudom hogy lesz...
és hasonlók...szal ha egy ilyen fõgóré sem tud válaszolni a kérdésekre, akkor ezek után hogy várhatjuk el a tanárainktól hogy felkészítsenek?
érted...:-/
Autist Team:)