Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #1)
Írta 2005. február 04. - 09:51

Írta 2005. február 04. - 09:45

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. február 04. - 02:42

Írta 2005. február 03. - 18:31

ezzel a ruszki vonattal én is jártam már így.
úgy kezdõdött, hogy szerencsére 45 perccel korábban mentem a nyugatiba, ahol mondták, hogy ekkor csak keletibõl megy (ez az én hibám, tudom). megláttam, hogy hosszú vonat, mondom végre-végre, belátta a máv, hogy sok ember utazik. hátulról közelítettem, alig mentem valamint, jöttek a schlafwagenek. mondom mi a makk. aztán meg megláttam elõttük a jópofa ruszki kallereket, kb mint egy katonák úgy néztek ki. esetemben sem volt több 3 (HÁROM) kocsinál, mert minek. vagy mert túl hosszú lenne? mind1. az a lényeg, hogy késéssel indultunk, mert szerelték, de nem megszerelték a fûtést. tehát frankón álltam (! - és az egész folyosó tele volt) a hidegben kb 1.5 órát, aztán lett hely (szolnok..), fûtés továbbra sem. pont ugye mindezt akkor, amikor már az embernek mindenbõl elege van, hétvége, nem vágyik másra, hogy beüljön egy meleg kocsiba és aludjon...
(a kalauz asszondta, hogy az orosz (ukrán?) kocsi miatt nincs fûtés, mert vmi gebasz van a vezetékekkel... biztonsági okokból pedig nem lehetnek elõl a magyar kocsik)
másik eset, épp a téli mátra felé. debrecen-gyöngyös: a kedvenc utazásom vonattal. 2 átszállás, sz.r sinek, nekem mindig rosszkor induló vonatokkal. na mind1. a helyzet az volt, hogy a db-füzesabony vonalon a vonat MEGÁLLT. azért nagybetûkkel, mert az ok, mint késõbb a kallertõl megtudtam, az volt, hogy a mozdony MEGÁLLT. ilyen egyszerûen. kb 20 perc múlva hajlandó õfelsége elindulni.
(szerencsére füzesabonyban megvárta a csatlakozást a másik vonat, ha nem, akkor nagy sz.rban lettem volna)
ha megérkezem vhova a mávval mindig megköszönöm az égnek.
rob: a további infót nem látom.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. február 03. - 17:28

tegnapelõtt háromnegyed négykor indultam gödöllõrõl, úgy érezve, hogy a reggeli kelés (igazából hajnali, mert 7-kor keltem) után jól megérdemelt nyugalmamat megtaláljam otthon. persze ember tervez, a királyi vasúttársaság végez.... ahhoz, hogy 120 km-t megtegyek törökszentmiklósig, kerek 2 átszállásra van szükség. potenciális hibaforrások. nem is lenne másképp, ha sikerülne a mávnak összehozni most 10 centi hó leestével valamit, ami csak _hasonlít_ a menetrendre. személyvonat hatvan-szolnok. (csodával határos módon a keleti - gödöllõ - hatvan vonalon nem volt késés, az elsõ akadályt sikerrel vettük) szóval valahol a pusztában, este 5-6 között. 2 rendes jólfejlett vasúti sinpár, mindenfelé áram, meg vezetékek (tehát semmi hiba) hó már szinte alig, de a vonatunk valami oknál fogva megáll.... majd áll is még egy erõs fél órát. közben mindkét (!) irányban elhalad mellettünk egy-egy vonat. ez mit vonz: hogy szolnokon már nem érem el a csatlakozást.... persze másik vonat csak másfél (!) óra múlva van. irány a buszpálya. 1/4 8 volt, hogy hazaértem.
másnap (tegnap) reggel: kimegyek a 7:37-es tisza expressz elé, hátha nem késik. lõn csoda, nem is. (moszkvából jön, szóval ennek esetleg elnézném, de svájci precizitással beáll 7:36-kor) kb eddig tartott az örömöm. felszállva arra lettem figyelmes, hogy kabinos kocsi ellenére (by-os, ha ez valakinek mond valamit

még nincs vége, bár ekkor már anyáztam: 9:15-re kell a keletiben lennie. de nem hogy a 9:15-os gyorsot, de a huszas személyt is lekéstem hatvan felé.
és most jön a poén: ma reggel a jegy mellé egy kicsi lapocskát ad a néni:

persze. mosolyban..... itt a további info
nocomment.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. február 02. - 23:44

Írta 2005. február 02. - 23:42

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. február 02. - 22:41

reszkess máv
indul a bosszú
/hõsök: örült oldal álma/
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2005. február 02. - 22:35

bár enynira azért.
mondjuk igen.
és ezzel önmagában még mindig az egyik legjobb járat(nem városon belüli, hanem közötti)
éjjen az ország.
Írta 2005. február 02. - 22:30

csak ennyit akartam. 2 napi jó tapasztalatom tükrözi mindez. rohadjon rájuk az ég.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. február 02. - 17:08

Írta 2005. február 02. - 16:58

innen meg egyszerûen le tudod szedni;)
Frei meg: jó, lehet hogy volt pár kamu dolog a maffiás adásban, de azóta szerintem jobb a helyzet.
szerintem érdekes, na
az meg hogy kinn ül a sörösrekeszeken:
nehogymár elhiggyétek:)
stúdióban kék háttér elõtt veszik fel az ilyeneket;)
fázna is szegény:D
Írta 2005. február 02. - 14:00

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. február 02. - 13:50

katasztroka mailt kapott
ez valszeg nem nekem szól, de bátorkodom megkérdezni: waddafakk? :wtf:
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. február 02. - 13:10

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. február 02. - 10:30

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. február 02. - 03:22

besz@rtok!!!!
lor vagy valaki !
elfeledtem, akkor lementeni gépre, most emg már nem található.. lementette esetleg valaki?
edit: SZERETLEK google

mégedit: hogy az istenbe tudom lerántani gépre?
flashgettel probáltam, de csak valami pár kb-os dolog jött le
Írta 2005. február 02. - 00:29

bár most igazán semmi nem jön be adó ami jó lenne...
buzi kapos kábel...(Pécsen)
viszont van hbo meg sport 1 amit nem nézek mert szeptember óta nem volt más amikor kapcsoltam csak foci....
Bundy jóóó....
Spark meg szerintem abszolút kreténség...
alig g sem rossz...
Fuck usa szaga van...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. február 01. - 23:31

de ez nem tartalmi....na mind1

Írta 2005. február 01. - 23:27

Hát nemtudom, nekem bejön a Frei dosszié...
engem leköt, meg érdekel is.
mi bajod van vele?
komolyan kiváncsi vagyok...
de biztosan nem egy kategória ezekkel a délutáni minõségi mûsorokkal...szerintem:)
olyan mû ize van az egésznek. mint mikor nyomták az ukrán maffiát, hogy kolbászgyárban tüntetik el az ellenségeket, meg hasonlók. lehet, hogy azóta kicsit jobb a helyzet, nekem azoktól az adásoktól elment a kedvem...