Marquez egyik alakja szerint a liberalizmus arra való, hogy a saját anyánkkal is lefekfhessünk...
Ez nagyon jó, eddig is szerettem õt.
Egyébként az egyik ismerõsöm mondott nagyon hasonlót;)
Marquez egyik alakja szerint a liberalizmus arra való, hogy a saját anyánkkal is lefekfhessünk...
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Mért kell nekik a fehérekkel egyenértékû iskola? Úgysem értékelik...járjanak csak olyanba, mint ami otthon is várja õket...és legyen nekik elérendõ cél, hogy az arra érdemeseket kiemeljék onnan, és a fehérekkel járjanak egy jobb szebb iskolába...
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Kala te kis rasszista, azért mert iljicsnek és nekem drága bringája van és lesz is, még nem vagyunk zsidók.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
![]()
![]()
eskü nem a drága bringa alapján volt,sõt! (ez nagyon nem szempont a világ változik yunó de mind1 ebbe nem megyek bele)
Inkább artz,mentalitás és hasonlók:)
Bár 1. tökre random h ki merre mennyi és micsoda,van pl. Schneider nevû csoptársam,és 2 hónapon át figyeltem arra,h a közelébe sose mondjak zsidóvitzet,erre kiderült nemrég,h csak protestánsokból áll(t) a családja és stbstb. meg Szaki oszttársam,Zolle tudja,kicsoda,akkora orral mint 1 kamion meg cuki kis szõrzettel a búráján mégis teljesen keresztyén õ is:-) 2. meg amúgy is egál számít ez vmit 1általán? :-/
ilyet tuti nem mondtam
eleve nincs jobbos pénz v balos pénz
az ország pénze az... :-/
amúgy amit Vole ír abban az volt a vitzes h yött hozzánk vmi lap ami az adófizetõk pénzével foglalkozik,és írja,h mennyi ment L "társadalmi célú hirdetésekre" aka. kampányra a szocik alatt
közben belegondoltam,h vajh ugyan az újságot a kedves szerkeztõ finanszírozza saját zsebbõl?
anyátok.mindkét oldalon:D (remélem ez még belefér a liberalizmusba:) )