Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
19790 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Marquez egyik alakja szerint a liberalizmus arra való, hogy a saját anyánkkal is lefekfhessünk...

Ez nagyon jó, eddig is szerettem õt.
Egyébként az egyik ismerõsöm mondott nagyon hasonlót;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
BTW http://index.hu/vele.../eheti/parizsi/

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Yó reggelt ! :-)
Thy igényeltél már BÁRMIFÉLE állami támogatást,használtál már ki adókedvezményt?
Beleszólhatok pl. én, h mire használod/használják a befizetett adót? (amúgy igen,közvetve :-) )
Dig; ha az identitás kérdését most nem fejteném ki ui.tuti megbasznának 1 allappaneles tárgyból holnap,mert egész de. itt ülnénk.Mindenesetre tényleg vannak megkülönböztetõ jegyek,külsõk és belsõk (ez alatt pl. kultúrabeli különbségeket értek,de mást is,amit megint nem fejtek ki mert lenne nagy hõzöngés :-) )

Mindenki vissza oda ahonnan yött!!!
Getzi hideg lehet ilyenkor az Urál keleti vidékein... :-) Akkor már inkább tekintsük Afrikát õshazának :-)

Mért kell nekik a fehérekkel egyenértékû iskola? Úgysem értékelik...járjanak csak olyanba, mint ami otthon is várja õket...és legyen nekik elérendõ cél, hogy az arra érdemeseket kiemeljék onnan, és a fehérekkel járjanak egy jobb szebb iskolába...

Igen,és a négereket arabokat zsidókat gettóba.Mert nem "egyenértékûek".
Thy amúgy abba belegondoltál,h így is hüyyyeség amit írsz?Tekintve h vannak pl. kerületi v körzeti iskolák,ahová beirathatod a gyerekedet általánosban,és ezeknél lesznek cigánygyerekek is,de választhatsz "elit" általánost is,ami ettõl még baromira nem lesz 1.sznob 2.magániskola 3.fizetõs
lásd pl. a VIII.kerületben a Fazekas általánosát.
Tehát már általánosban differenciálva van a dolog,a gimirõl nem is szólok semmit,hiszen FELVÉTELI VIZSGA van.Ergo mindenki képességei és tudása szerint kerül be gimibe...Feltöltött kép

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Igen ez a vicces, hogy még bele sem szólhatunk, hogy az adónkból befolyt pénzünket mire használják...
Nem azt mondom, hogy mind bûnözõ, mert sokat még nem kaptak el...de akkor is szégyen ami itt megy...
Az én pénzembõl mért nem mondhatom meg, hogy õket NE fizessük???
Szánalmas ez az egész...

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
most komolyan errõl dönthetne elvileg népszavazás? demokrácia van, nem? :)
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
és mindenkinek vissza kellene mennie? mert akkor mi se nagyon maradhatnánk. ;) tán inkább volt rá ~1000 évük hogy beilleszkedjenek. ez sok népcsoportnak sikerült és vannak akik meg nem is akarnak.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
értem én! ..

csak nem tudom elképzelni..h jönn a gyurcsány vagy az orbán és azt mondja kedd reggel 9kor h sziasztok, cigányok! itt vagytok x éve a rendszerváltás óta belétek nyomtunk xy milliárd forintot, az adózok xy százaléka nem cigány, õk megelégelték h az õk tartanak el titeket. a bûnügyi stasztikák azt mutatják h azoktól, akik eltartanak titeket még el is loptatok xy milliárd értékben dolgokat, közülül xyyy számút még le is öltetek és amúgy is tökünk tele van veletek. Légyszíves csomagoljatok össze egy sporttáskányi cuccot és jelenkezetek a legközelebbi rendõrörsnél. Ott szépen, kultúráltan kamionra szálltok, akiknek nem jut kamion egykiló színesfémet ad a magyar állam útravalóul, õk gyalogszerrel hagyják el az országot. A személyiigazolványt, útlevelet kérjük pontosan leadni h a folyósított segélyeket miharabb leállíthassuk. Jó utat, Sok szerencsét!!
a sajtótájékoztatót folytatom> nem adtam el szõlõt/nem loptam kisz vagyont..

vagy errõl dönthet népszavazás? ..
Expinálom a pinarámát.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Nem leölni kell õket, elég ha visszamennek a hazájukba, ennyi.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
szerintem a legborzibb a cigánykérdésben, az h sokan gondoljuk/ják amit thy irt....de belegondolsz megvalósíthatatlan a politika vagy a mindenkori kormányzat által...

mert h európában élünk senki nem fogja leölni hivalatosan a másikat merthogy ien oan, vagy nem ugyanazt adod neki meg mint ugyanannak az ország állampolgárának aki fehér..
van probléma de nincsen megoldás..szerintem...10-20-30év és már nem lesz "tiszta" falu ( felvidéki fiataloktól hallottam szerdán a prágai vonaton ezt a kifejezést, én még nem ismertem ) és õk jobban szaporodnak...elnyomnak...sajnos ez a realitás..
Expinálom a pinarámát.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Kala te kis rasszista, azért mert iljicsnek és nekem drága bringája van és lesz is, még nem vagyunk zsidók.;)

Csak a magad nevében beszélj ! :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Én csak annyit fûznék hozzá, hogy a Turul sztem szép...és a cigányoknak a szükséglakást fizesse a cigány képviseletük, és ne mi a "nép". legyen minden téren turul, ha emiatt nem lesz szükséglakása a sok "bûnözõnek"...de sztem ez egy hülye feltételezés volt már nem tudom ki részérõl...
Az legyen liberális ezekkel a cigányokkal kapcsolatban, akit még nem támadtak meg, nem raboltak ki,nem lopták el a bringáját, és szülõhelyén lassan nem 50-50% az fehér/cigány arány...
Nem tudom, hogy a Tomcaték story-ja igaz e...de a kis drappok visszavehetnének már...lassan õk a többség...mindig agresszíven lépnek fel minden helyzetben, ha bármi vélt, vagy valós sérelem éri õket! Aztán csodálkozik, ha a 9mm mellbebebasz? Hát ne csodálkozzon...
Ezek nem akarnak, és nem is fognak beilleszkedni, mert nem erre való a vérvonaluk...
Felõlem sértõdjön meg mind, és menjen Strasszburgba, és akkor ott is rájönnek, hogy 1800km-rõl mirõl is ítélkeznek...
Nem segélyt kell nekik osztani, hanem befogni õket dolgozni...szögesdrót betonfal, míg meg nem tanulnak embernek lenni...
Én nem vagyok sem jobb, sem bal oldali,de liberális legfõképpen nem...
Kíváncsi lennék hány überliberális nagyszájúnak jár a gyereke nála 2-3 évvel "véletlenül" idõsebb cigánnyal egy osztályba...ja, hogy az õ gyerekeik sznob magániskolákba járnak??
Miskolcon végre pert nyert az önkormányzat abban a kirakatperben...végre...
Mért kell nekik a fehérekkel egyenértékû iskola? Úgysem értékelik...járjanak csak olyanba, mint ami otthon is várja õket...és legyen nekik elérendõ cél, hogy az arra érdemeseket kiemeljék onnan, és a fehérekkel járjanak egy jobb szebb iskolába...
Amíg otthon sincsen szükségük tiszta,rendes,ablakkal rendelkezõ lakásra...addig ne sírjanak, hogy nem új a festés a suliban, meg kissebb a tornaterem...meg csak egy nyelvet tanulhatnak...úgysem akarnak többet...így is alapból 2-t beszélnek...
Ebben a szánalmas kis országban nem liberalizmussal kellene ezeket betörni...mert azzal nem lehet...
A megoldást én sem tudom (azaz tudom, de azt kimoderálnák)...
Üdv:Thy

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
basszus!
nagyjából összefoglaltad amit énis ugyanígy gondolok
de mindjárt jön kala és rohadt rasszista lesz mindenki, úgyhogy befogom

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Néhány gondolat az elhangzottak kapcsán, mielõtt ölre mentek:

- A magam részérõl elkülöníteném a zsidót, mint vallásos embert (mert tisztelem minden vallás õszinte - és nem elvakult, álszent - híveit, valamint azt a közösséget, aki az említett vallás fedezékébe bújva ma a világot irányítja és szinte mindenütt állam az államban, országok éves költségvetésének többszörösével manipulálja könnyedén a világpolitikát, gyarmatosította pl. hazánkat, elsõsorban a fõvárost, jól kiépített kapcsolatrandszerén át mindenütt érvényesíti érdekeit, miközben õ maga a háttérben marad, és ugyanezen a kapcsolatrendszeren át ellehetetlenít titeket is a diplomátokkal együtt, ha csak nem kötitek fel végtagjaitokra a marionett-madzagot egy megfelelõ állás érdekében.
A jobb és bal, a választás lehetõsége álca, számunkra rendezett színház, a szabadság és demokrácia illúziója a könnyebb irányíthatóság és kontroll érdekében, a tõke védelmében. Magyarország minden polgárára jut 1.3 millió Ft adósság. Rád is, tesódra is, apádra és anyádra is. Durva kamattal. Nézzetek már bele a mérleg másik serpenyõjébe! Ez a parazitizmus.

- Még egyszer: nekem is vannak zsidó ismerõseim/barátaim. Senkit sem tudnék megütni csupán a származása miatt. De a fent említett hipermaffiával nagyon tele a tököm. Emberek milliói küzdik, szenvedik végig az életüket miatta, ahelyett, hogy méltósággal (nem feltétlenül gazdagon) élhetnék.

- Szavazni nem járok, nem akarok statiszta lenni a saját magam szipolyozása érdekében rendezett darabban.

- Marquez egyik alakja szerint a liberalizmus arra való, hogy a saját anyánkkal is lefekfhessünk... (Kár, hogy az euthanáziát még mindig csak a kutyámon van jogom gyakorolni.)

- A következõ vélemény egy kanadai újságíró szájából hangzott el a szept. 11-i események kapcsán: Az USA-nak fontosabb problémákkal illenék foglalkoznia, mint bibliai térképek újrarajzolásával. Ami történt, azt saját külpolitikájának köszönheti. Javaslom, hogy tegyenek még egy csillagot a lobogójukra, de sárgát, és hat ága legyen!

Azoknak, akik a fentiek miatt paranoiásnak vagy judofóbnak tartanak: Holnap, ha felkelsz, nézz úgy a világra, mint egy gyerek! Vetkõzd le mások rád pakolt véleményeit, alakítsd ki a magadét. Ne csak az ablakon bámulj, mert a saját házadat sem fogod reálisan látni!
Uff, én beszéltem. Bocs, ha valakit megbántottam. (Azért az USA-tól is van mit tanulni...)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
http://blog.tomcatpo...og/maiblog.html

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

:D :D
eskü nem a drága bringa alapján volt,sõt! (ez nagyon nem szempont a világ változik yunó de mind1 ebbe nem megyek bele)
Inkább artz,mentalitás és hasonlók:)
Bár 1. tökre random h ki merre mennyi és micsoda,van pl. Schneider nevû csoptársam,és 2 hónapon át figyeltem arra,h a közelébe sose mondjak zsidóvitzet,erre kiderült nemrég,h csak protestánsokból áll(t) a családja és stbstb. meg Szaki oszttársam,Zolle tudja,kicsoda,akkora orral mint 1 kamion meg cuki kis szõrzettel a búráján mégis teljesen keresztyén õ is:-) 2. meg amúgy is egál számít ez vmit 1általán? :-/

Mentalitás???
Arc???
cicám ugye vágod hogy aki így szemléli és próbálja kategorizálni az embereket arra szokták azt mondani hogy rasszista?
Mesélj milyen a zsidók mentálitása?És arca, ne félj, nyugodtan, nem veszem személyeskedésnek.
A Schneider meg zsidó név, hiába protestánsak, csak átkeresztelkedtek a háború idején hogy ne vigyék el õket.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
legyetek yók ha tudtok megyek összedobok 1 kis KV-t a tanuláshoz...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
:D :D
eskü nem a drága bringa alapján volt,sõt! (ez nagyon nem szempont a világ változik yunó de mind1 ebbe nem megyek bele)
Inkább artz,mentalitás és hasonlók:)
Bár 1. tökre random h ki merre mennyi és micsoda,van pl. Schneider nevû csoptársam,és 2 hónapon át figyeltem arra,h a közelébe sose mondjak zsidóvitzet,erre kiderült nemrég,h csak protestánsokból áll(t) a családja és stbstb. meg Szaki oszttársam,Zolle tudja,kicsoda,akkora orral mint 1 kamion meg cuki kis szõrzettel a búráján mégis teljesen keresztyén õ is:-) 2. meg amúgy is egál számít ez vmit 1általán? :-/

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Kala te kis rasszista, azért mert iljicsnek és nekem drága bringája van és lesz is, még nem vagyunk zsidók.;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Szerintem a szobrot az önkormányzat állítja,és nem 1 yobboldali szervezet,vagy tévedek?
Erre értettem.
Neadjisten támogatást kaphatnak rá ettõl-attól vagy akár yöhet teljesen ajándékba is,de ha yól Mléxem nem volt ilyenrõl szó,HA MÉGIS akkor mea culpa,annyira nem követem a témát,mondom,mert hidegen hagy.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

ilyet tuti nem mondtam
eleve nincs jobbos pénz v balos pénz
az ország pénze az... :-/
amúgy amit Vole ír abban az volt a vitzes h yött hozzánk vmi lap ami az adófizetõk pénzével foglalkozik,és írja,h mennyi ment L "társadalmi célú hirdetésekre" aka. kampányra a szocik alatt
közben belegondoltam,h vajh ugyan az újságot a kedves szerkeztõ finanszírozza saját zsebbõl?:)

anyátok.mindkét oldalon:D (remélem ez még belefér a liberalizmusba:) )

Bocs, akkor mire értetted?
Lehet hogy az szdsz fizette a turul szobrot?:chin: