Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
19790 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
miért,este a véredet szívtam?:)
mindenesetre
régen az aláírásom volt, h

"Amennyi energiát az Mberek belefektetnek abba,h utáljanak másokat,csoda,h nem esnek össze a fáradtságtól.. :-/"

fura,h 1es emberekben mi lakozik
engem is utálni fogtok mert nem utálom õket?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Thy;
ha visszanézed,én is az általánosról beszéltem
nem tudom,h te hol nõttél fel és h milyen durva hely volt,yómagam általánosig Szeged külvárosában éltem ill. Röszke közigazgatási határán 1 tanyán,ahol az 5 szomszédból 4 cigánycsalád volt
és néha rendesebben voltak mint az általad felmagasztalt "fehér" emberek
szal végképp nem értem mit sír sok ember szája...
legvitzesebb ezt olyanoktól hallani akik mondjuk vmi szép kertvárosi részben vagy Budán laknak a XII. v II. kerben:)

Akkor addig legyen neked jó, amíg ilyen rendes cigányok vesznek keresztül...lehet minden liberális szomszédja normális cigány....
Én nem magasztalom a fehéreket,csak engem nem rabolt még ki fehér, nem vert még el fehér,nem fehér "gyerek" terrorizálta az osztáylomat,nem fehérek lopták el a haverjaim bringáit, nem fehérek rongálták meg a haverom kocsiját,nem fehérek fenyegettek meg késsel,nem fehérek köptek le bringán,nem fehérek törtek be az Ózdi házamba,nem fehérek lopták el a termést,a gyümölcsöt, nem fehérek lopták a fát a kertünkbõl, nem fehérek kínozták halálra a kutyát a szomszédban, nem fehérek fenyegettek meg...ennyi elég lehet az útálathoz?
Te ilyen jól emlékszel, hogy 6-7 éves korodig milyen mentalitású szomszédaid voltak?
De te csak szeresd, és értsd meg õket...majd egyszer....
Egyébként azon kívül, hogy nem sok közöd van ahhoz, hogy hol lakom,örülök, hogy közel-távol egy feka sem "mer" jár arra...
Üdv:Thy

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

jessszusom,úgy érzem kicsit túl komolyan veszitek ezt az egészet
tényleg 1más vérét akarjuk kiszívni azért mert más nézeteket vallunk?!?

Kala, most hogy nem este van ahol egyedül én voltam más véleményen(csak hogy érzékeltessem mennyire vérszívás ez!)
Hanem többen is, már túl komoly ez az egész?:P
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Hehehe... Megtámadnak és kicsinálnak a kölykök?! :D

Nem a lakásban nem jó, hanem a kapuig.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Nekem elég hazajönni...

Hehehe... Megtámadnak és kicsinálnak a kölykök?! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
jessszusom,úgy érzem kicsit túl komolyan veszitek ezt az egészet
tényleg 1más vérét akarjuk kiszívni azért mert más nézeteket vallunk?!?

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Aki vmi perverz ötlettõl vezérelve szeretné átérezni a Thy által leírtakat, sétáljon végig Újpest régebbi részein sötétedés után. ;)

Nekem elég hazajönni...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja, de az sem "fer", hogy valaki mondd valamit (negatív jelzõt helyez a bantuk elé/mõgé), ami közhelynek tekinthetõ, majd valaki nem ért vele egyet és még szégyellnie kéne magát. Vazz, ha nem alakult volna ki, nem mondaná(nk). Mégis csak tettek érte valamit, hogy ez lett, nem?! Bööö... Burce: ott a pont!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
KÁr hogy tegmnap este megint összeestem ( rohadt insománia :D randomdöglés).
No errõl hosszasan tudnék vitázni, kezzedve onnan, hogy a cigányok hamarabb voltak itt mint a magyarok (menjunk az Uralhoz :D ;) ) Mert vándorcigányok ma is vannak, és akkoriban a magyarok nem csak viselkedésben, de kinézetben is hasonlítottak hozzájuk, egy kivétellel: a magyarok erõszakosak VOLTAK ! (ma már nyavajgók, és nem is magyar, hanem mindenféle keverék aki egy nyelvet beszél...) Végképp nem vagyok fajgyûlölõ, de az olyan zsidók mint a fõnököm 1000-szer többet ártanak mindenkinek mint az összes itthon lévõ cigány (pedig Sokkal kevesebben vannak ;) )
A Turult mint jelképet pont úgy sikerült elbaszni mint a horogkeresztet (mint tudjuk az egy õsi pozitív jelkép, ami nem a rasszizmusról szólt) Mellékesen: van zsidó származásom is.. és thy basszou mit csinálnál ha véletlenül neked lenne más a bõrszíned? A jelenlegi helyeden nyugdtan dolgoznál? Vagy csak elküldenek mert másképp nézel ki? Mert ilyenek mindig is voltak...

Ride everywhere.

.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Aki vmi perverz ötlettõl vezérelve szeretné átérezni a Thy által leírtakat, sétáljon végig Újpest régebbi részein sötétedés után. ;)

Vagy Angyaföld ipartelepi részein vagy akár a környékünkön.
De a kedvencem Angyalföld és Újpest találkozása, valami mennyi helyek vannak arra.

Kala:"de persze soha ne támogassuk a bedes tetves tolvaj bandát inkább gyorsan 1 turult a ház elé mert az olyan szép:)"

Kala ejnye ejnye hiába teszel mögé smiley-t;) Mondhatok én isolyan példát ami neked nem tetszik.
És még mivel legyenek megtámogatva a cigányok?:|

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
cigányokkal kapcs még egy vmi: szal õk itt vannak. maguktól nem fognak most mind a nemtom hány milliónyian elmenni, és európai módszerrel sem lehet eltüntetni õket (ez a realitás!), tehát sokkal jobb lenne, ha sikerülne õket rávenni a kultúrált viselkedésre, megjelenésre... bár elég nagy az ellenállás.. :-\

ha nem költ az állam (adófizetõk) xy pénzt, akkor ezek (õk) nem fognak maguktól megváltozni, és ahogy most kinéznek (többségük), az nem jó.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
és azt is meg tudom mondani,h azon a környéken mi lett a "pénzeddel";
prosperáló gazdaság épült ki belõle,fóliát vettek a cigányok a paprikának,meg gyümölcsfákat ültettek a terület szélére (gondolom h kicsit a homokot is megfogják)
de persze soha ne támogassuk a bedes tetves tolvaj bandát inkább gyorsan 1 turult a ház elé mert az olyan szép:)
aztán ennek megvannak bizonyos társadalmi következményei,amit vállalni kell

a 2. amit nem akartam leírni az nem veled kapcsolatos,és kitalálható 1 kis sütnivalóval a kvöetkezõ mondatból;
"2000 év keresztényi szeretet tönkretette a zsidók idegeit"
csak azért nem akarom teljesen leírni mert megint millió vitakérdést vetne fel:)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Kala majd jöhet priviben is az elméleted, és légyszíves az a rajtam megfigyelt viselkedési jegyek alapján.
És nem kell kioktatni minden dologban, majd a diákjaid.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
amit kala mond, az a demokrácia, az az forma, ahogy mi most és itt élünk. a demokrácia ilyen, azt kell hibáztatni, nem a következményeit.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Thy;
ha visszanézed,én is az általánosról beszéltem
nem tudom,h te hol nõttél fel és h milyen durva hely volt,yómagam általánosig Szeged külvárosában éltem ill. Röszke közigazgatási határán 1 tanyán,ahol az 5 szomszédból 4 cigánycsalád volt
és néha rendesebben voltak mint az általad felmagasztalt "fehér" emberek
szal végképp nem értem mit sír sok ember szája...
legvitzesebb ezt olyanoktól hallani akik mondjuk vmi szép kertvárosi részben vagy Budán laknak a XII. v II. kerben:)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Kala:
Igen adókedvezményem már volt...de hogy is jön ez ide?
Sõtt az adóm pár százalékáról is dönteni szoktam...bármiylen fura is...
Sztem te beszélsz hülyeségeket...én általánosról beszéltem, és nem gimirõl...ott nem is látsz fekáliákat..
Én csak annyit mondanék a hozzád is hasonló agyonliberalizált mindentmegértõ egyedeknek, hogy, ha te olyan helyen nõttél volna fel, mint én is,akkor másképp látnád...meg majd ha a lányodat megdugja 4 kandrapp,akkor visszakérdezek, hogy sajnáljuk-e õket...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Egészet másold! :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Doom Crew - Terror a Moziban (de melyikben?)

Jorus
Iljics
Dig
Endroo

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Arcok. Ha legyilkoltátok egymást mindenféle nézetek miatt, akkor ki jön 10-én DOOM-olni?

Iljics
Jorus