Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
19790 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
c nyelv nélkül? pont ezaz, nem szeretnék egy gép elött ülõ egyed lenni. valahogy nem az én világom.. kis mikroszkópok, nagyítók, csipeszek....
és erre tartják a programozókat. én majd kiválóan fogok tudni CNC-zni. õk meg azt nem.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
programozás speciel hasznos, az a szint ahogy tanultuk tényleg lófasz, legalábbis én végig 5ös voltam belõle
kell, különben hogy égetsz bele egy ICbe vagy mia tüdõbe bármit is?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
diplomával értelmiséghez fogunk tartozni? diploma ma már annyit sem ér mint régen(tényleg régen) egy érettségi. kitöröheti az ember vele..... vagyis nem töröhelti ki, mert keménypapír. és az vág:-\

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Definiald az ertelmiseget. Egyebkent altalaban olyanok beszelnek ertelmisegrol, akikhez nem szeretnek tartozni.

Aki egyetemre/fõiskolára megy, az az értelmiséghez szeretne tartozni, szeretne a dolgok mögé is látni, szeretné megérteni, hogy mi hogyan mûködik, szeretne tájékozott is lenni.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Lust azt írtad hogy 20 év mulva
namost ezt mondta al hogy most mire emléxel
kiváncsi vagyok 20 év mulva mire emléxel majd belõle

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
pl én boltba járáskor mikor fogom használni a marshall keresztet. én oda fogok menni, venni egy kiló kenyeret, kifizetni érte az árát, és hazafelé NEM fogom kiszámolni a magyar köztársaság által generált inflációt
mert szarni fogok rá. változtatni azzal nem lehet, örömet nem okoz, ha tudok ilyeneket, akkor? inkább a munkámat fogom csinálni becsülettel.

ja, ugyanez a programozás
a tanárok és a kockák próbáltak kelégítõ választ adni, mire jó, de valahogy nem sikerült eddig meggyõzniük
C nyelvben fogok egy drótot beprogramozni egy autóba, egy falba, etc?
nemhinném

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nem olvasom vegig amit eddig nyomtatok, viszont az en velemeny is leirom.

Szerintem nincs igazad Kislust. Az a baj, hogy sok baromsagot tanitanak es sok olyasmit nem amit kellene. Na en ezert erzek pazarlasnak bizonyos dolgokat. Egyebkent meg meseld amr el, hogy mire emlekszel azokbol a targyakbol amiket soha nem hasznaltal semmire, nem a szakteruletedhez kapcsolodnak es megis tanulnod kellett. Kivancsi vagyok nagyon.

ezzel nem teljesen ertek egyet...szerintem egy diplomas embernek nemcsak a szakteruletehez kel ertenie...
nem kell, hogy penge legyen mindenbol, csak olyan tudok rola szinten..tud egy ket osszefuggest, trendet, stb....

a szakmunkas az, akinek eleg a hegeszteshez ertenie. o nem lesz fonok, n em lesznek beosztottai, nem lesz nagy bankszamlajsa, nem lesz konyveloje, stb..
egyszeru munkasember, ambator a hegesztesben lehet a legjobb, de ha beraknak al 5 embert, akkor megnukik, mint fonok, mert semmi mast nem tanult a heesztesen kivul...

a nyelvvizsga is ilyen,,szerintem aki diplomas, az tudjon egy nyelvet legyalabb, ami kulonbozik a magyartol..

valami ilyesmit gondolok

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
de a dunaújvárosi fõsuli még mindig jobb, hisz ott nem lehet pénzér venni papírt
ott tanítanak.
kandó meg szfhvár:-)
van aki ezt se szereti, de általában azok, akiknek köze sincs továbbtanuláshoz, apuci eltartottjai.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
viszont ott a kandó van
illetve lehet h más is;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ja, azt átolvastam eddig nagyjából. Van azé' még pár olyan hely, amit hirdetésekben elutasítottak ám, pl. HVGben is volt ilyen hirdetés a dunaújvárosi fõiskola nebulóival szemben

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
gábor dénes fõisk.
alias mennyi pénzbõl jön ki egy diploma.
ez volt eddig.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
mijaza a GDF?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ezt meséld el a munkaadóknak:-)
hogy nekik mi a véleményük a gdf-rõl
megváltozni nem tuti h meg fog.
sokadik diplomának jó, legalább nem kell anynit tanulni rá....

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

GDF nem számít annak

Ez bizony egy komoly tevhit. A GDF rossz hiret a levelezos tagozatnak koszonheti, ahol valoban szinte csak penz kerdes volt megszerezni a diplomat, azota ez is valtozott. En eloszor a Kandora jartam majdnem egy evet, aztan a GDF -re mentem, es a GDF nappalija nehezebb volt mint a Kando nappalija.
( ha pelda is kell, akkor a haverom anyja GDF -es diplomaval bankban dolgozik es nem mint penztaros ;- )
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
alibi sulinak kiváló, már meglévõ családi vállakozáshoz, illetve a lottó 5ös elköltéséhez
"nekem van diplomám, igaz 6kilóér vettem"
kifejezetten jóláll, már meglevõ munkánál, de mikor keres az ember, akkor má kevésbbé.
mije van?
hát, nyelvvizsgám, amit 10ér vettem euróban, jogsim, 50ér az ecserin, és diplomám 600ér a gábor dénesen.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
én is sajna,csak azt a 6 kilót sajnálom amit elb...tam rá

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
énis erre írtam
nem egy "GDF-esek kíméljenek" végü hirdetést láttam..

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
hat jah papirnak jo

de amikor ugy keresik az embereket, hogy kiveve gdf meg van meg hasonlo hiru (szintu)
akkor az mar gaz.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Erre meg fogod kapni, hogy hiába lesz céged, mivel nem értesz a PR, KJ, MNb, MJH-Z6, JHHGU-hoz így el fogsz vérezni... ;)

ott a pont:-)
:D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

GDF nem számít annak :D

de,aki köztisztviselõ annak jó :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy