most a fele van
Nah, az mar komoly. Tulelesre mesz?

most a fele van
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakMennyi az a tobb es netto vagy brutto? Mert 300 brutto nem nagy love...
Regen azt mondtak szemelyzetis, mosma HR-es. En inkabb nem mondok velemenyt a HR szakmarol.
Nettó, és 500 körül van, ez komoly. Bruttó 300 az nem nagy pénz, fõleg Pesten
Let the people speakFriss diplomaval? Lofaxt kapsz, nem jo allast. Ezt mondom elore, majd rajossz :-)
Volt baratnom konkretan ezer helyen probalkozott, diplomaval, folyamatban levo masodikkal, felso foku nemet es kozepfoku angol nyelvvizsgaval. Aztan 2 evig telefonos ugyfelszolin volt. Mondjuk most group manager mar masik teruleten, de ahhoz az is kellett, hogy a ket ev alatt megismert ezer embert itt, tehat kapcsolatok. Mellesleg nalunk a kiirt melok 75% be van toltve mielott kimegy a hirdetes, csak ugye policy, hogy meg kell hirdetni.
Hát, ha csak a hozzászólásaidat olvasnám az utóbbi idõben, akkor erre nem vennék mérget...sõtt....én felnõtt vagyok, voltam már akkoris,
A használható nyelvtudás már alap, ki kell tûnni a többi közül. Azért van lehetõség, persze, az egyik ismerõsöm perfekt japánból és szarrá keresi magát a Suzukinál pl., többszázezret akaszt egy hónapban, és kb. 26 éves
Let the people speakNa ez butaság.
Van Luck faktor és tény,h ha haver intézi L a munkádat,az nem rossz.
De ne mondja nekem senki,h nem le7 Lhelyezkedni ha van tényleges,felhasznál6ó nyelvtudásod és mondjuk 1 bizonyos szakterületen penge vagy.Legtöbb egyetemmel az a baj,h inkább szemléletmódot tanítanak,és nem gyakorlati tudást adnak át,szakterületeket pedig végképp nem tudnak/akarnak oktatni.
Persze,ez most úgy általában van,kivételek léteznek.
Let the people speakNa ez butaság.
Van Luck faktor és tény,h ha haver intézi L a munkádat,az nem rossz.
De ne mondja nekem senki,h nem le7 Lhelyezkedni ha van tényleges,felhasznál6ó nyelvtudásod és mondjuk 1 bizonyos szakterületen penge vagy.Legtöbb egyetemmel az a baj,h inkább szemléletmódot tanítanak,és nem gyakorlati tudást adnak át,szakterületeket pedig végképp nem tudnak/akarnak oktatni.
Persze,ez most úgy általában van,kivételek léteznek.
versenyezzünk,kinek volt rosszabb!
bár asszem megnyeritek,hiába próbálnám tagadni,akármi volt éppen,én yól éreztem magam az Lmúlt 7-1 évben:)
mekdonácc az tényleg szaksz,melózik ott haver,épp hagyja ott.miért oda mentél amikor van annyi más? önsanyargató tipus vagy?
Let the people speakErdekes, gimiben en sem tanultam egy szot sem
Jol elvoltunk, vidaman, jokedvuen. Neha volt par huzos pillanat, ami persze igy utolag egyaltalan nem volt az ( temazaro, dolgozat, kiserettsegi ). Mondjuk nem is voltam kituno, de nem is akartam az lenni. Gimi szerintem tok mindegy. Foiskola/ egyetem sem olyan mervado. Lehetsz te baromi okos meg pedalozo ha nem tudsz jol elhelyezkedni. Ahoz hogy jo munkad legyen ahoz pedig vagy oriasi szerencse vagy pedig kapcsolat kell. Semmi mas.
Mind a negy nyaramat vegigmeloztam es suli mellett, delutanonkent is eleg rendszeresen dolgoztam. Segedmunkasnak mentem komuves melle, stb. de mindig meg volt amit akartam es mar akkor magamnak vettem meg. Meg tetves mekdonacban is egy evig a kozepsuli mellett. Nem fogok sirni senkiert aki kozepsuliba jar, biztos nem volt nehezebb, mint nekem.