Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
19790 replies to this topic

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts

ez sablonszöveg:-D
most nem egyik farmról guruljunk át a másik farmra dolog van, hanem belváros, amitõl ottvan 1 percre a bolt, 2re a mosoda, a suli/melóhely pedig 3 sarokra...
ha emg a város másik felén,ott a metró,15 perc
autóval 4 óra meg dugó meg halál.

setalj mar at ny egyik vegerol a masikra..vagy egy kisebb varosban plane...ott tenyleg masok a meretek..(:D..nemazok..)
Van állásom...:bananadan

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Hehe, akkor megy el az életkedved az együttlakástól haverokkal, amikor az hazajön részegen és a klotyó mellé szarik, mer' vhogy nem talál bele...

Amcsiba meg szarér' hugyér' lehet kocsit kapni, tényleg. A hagyományos váltóval rendelkezõ Mitsubishi Eclipse-e pl. 800 dollárért vágták utánunk, lehet nem volt mai darab, de ha mondjuk szar fizetés mellett is keresel kb. 450 dollárt egy héten, az nem rossz...

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
azok akik viszont ezt közös albérletben teszik 20-25 évesen, azok számomra nagyobb nevetség tárgyát képezik, KALA

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ez sablonszöveg:-D
most nem egyik farmról guruljunk át a másik farmra dolog van, hanem belváros, amitõl ottvan 1 percre a bolt, 2re a mosoda, a suli/melóhely pedig 3 sarokra...
ha emg a város másik felén,ott a metró,15 perc
autóval 4 óra meg dugó meg halál.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

LOL :D Ezt te sem gondolod komolyan ugye?
Csak az alberlet min. 40e ( butorozattlan kis luk, egy normalisabb mar 55-60e ) + rezsi.

Egy albérletben szoktak lakni min 3-an, így még kevesebb mint 80-ból elélnek a srácok.. ;)

És nem azért mert ezt szeretnék hanem mert ez van, na.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
De yó példa,mert OK,h esetleg megveszik,mert tényleg kell7,de szerencsére nem használják.
Meg Lkezdõdött az igények helyes felmérése...Kis fogyasztású,városi autók...
Azt nem szeretem,amikor ez presztizskérdéssé válik,h az én autóm ilyen színû/márka,és ilyen yól farol a kanyarban X Mber életét kockára téve (nemtom melyik topikban volt videó,most néztem meg épp)
Kb gyerekes.Azok számára,akik nem nõtték ki a kinek nagyobb a pöcse játékot,csak nem merik az utcán elõvenni,h összemérjék másokéval:D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Amerikában kocsi nélkül mondjuk bukta.
Ott azért picit mások a távolságok mint itt, ahol kb egy óra alatt akárhová el lehet gyalog jutni a városban.És tömegközlekedéssel még annyi sincs.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
van élet autó nélkül, de azért ottvan a garázsban 3, hátha szüklség van rá... és mitadisten, van rá....

nemjópédla.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Yól van,de akkor egész végig Lbeszéltünk 1más mellett...Mert azért nem mind1,h már családod van és õket is L kell tartani,vagy csak diák.Meg,mint látod,igényszint...Nekem ez még nem okoz nagy traumát :) (váltottam is vendégszobát a VUKban meg a Budaörsiben pár napra,ha neadjisten kelleni fog... csak párszáz ft /éj,mindkettõben van 3 éjszakám,amit az évben bármikor felhasznál6ok,ha van üres ágy:D )
Mondjuk tõlünk nyugatra az amcsikon kívül a legtöbben már rájöttek arra,hogy van élet autó nélkül is...De remél7õleg majd mi is Ljutunk oda...Vmikor :-/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ez ilyen ameriaki filmekben látott kényszerbaromság...
móka, kacagás, fél évig max.
de tovább.... nem életcél
és mikor változna? diploma után, mikor már van rendes meló kitörni ebbõl.
ergó 4-5-6 év.. hát, akinek ez kell. addig semmi magánélet, napról napra élés. ez nem tetszõs.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
számomra már MOST furcsa hogy vkivel együtt kelljen lakni, legyen az a legjobb barátom ..
(21 vagyok)
egyedül, szülõkkel, vagy csajjal
más büdöstalpuval semmiképp

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
kala

En nem arrol beszelek, hogy diak. 25 vagyok, nem akarok masik 5 budostalpuval egyutt lakni albiban. Koleszban meg plane. Az auto meg nem kellene, hogy extranak szamitson, ahogy tolunk nyugatra nem is szamit annak.
Nekem a mosogep mos es nem 150-ert, hanem vizzel, mosoporral, oblitovel.
Es majd ha kicsit idosebb leszel akkor nem hozol fel ilyet, hogy koliban es albiban is lehet lakni, az ugyanis nem mukodik egy eleten at.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
kocsi pestre nemkell:-)
ebben van ráció.
sokan albiban fiatalkorban még geg lakni.. de valahogy sztem 25 éves kor után... hááát, nemtudom
akkor már nagyon elvont figurának kell lenni.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
80ból el lehet
én mint jól fizetett informatikus, 65öt kaptam :D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Aki szulokkel lakik mar csendben is maradhat megelhetes es mennyi az annyi ugyben.

folott jarunk joval. Es hol van meg egy esetleges lakastorlesztes, havi 30 benzinre,

arról volt szó,h meg le7-e élni havi 80ból,nem arra,h lakást veszel-e belõle meg kocsit...
mondjuk diákként,ha abban a városban lax,ahol tanulsz és mondjuk nincs rá vmi spec igény miatt szükséged (meló,család Abaújborzasztódon lakik és õket is szállítani kell meg vonat sincs arra) úgy felesleges dolog 1 kocsi,és yééé rendszerint tényleg csak olyanok vesznek,akiknél ez 1ben hobbi is... :x

koleszben még olcsóbban meg le7 oldani a dolgokat,de az már tényleg 1 spéci életforma,kicsit talán túl bulis isPosted Image
mosópor...LOLPosted Image 150 egy menet mosás...Posted Image

Vole: Lhiszem,h sokat keresel.mások kevesebbet.attól még õk is Mberek és le7nek elégedettek az életükkel.vágod?!?Posted Image

tjah,és azért,mert szülõkkel lakom és kb negyed ennyibõl oldom meg az életet,miért kéne csöndben maradnom? :-D
nayo,bicóra Lmegy sok...nagyon sok...de ezt leszámítva kb minimál költséget generálok...meg is látszik...kéne már venni ruhát..cipõt... (bár szerintem nincs semmi gáz a 3 helyen szakadt nacimmal és a lábanként 2 szellõzõvel rendelkezõ cipõmmel :-) ) de kinek mi a fontos... :-/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ezért van h konabike egy életmûvész
sokan lenni albiban már jó, az már valahogy jobban mûködik, de akkor meg magánélet nicnsen...
tessék választani.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts

Magyarul negyen egy kis alberletben nyomorognak. Ha meg meg is vannak ezzel elegedve, akkor csak gratulalni tudok.

Azért szerintem annyira nincsenek megelégedve, de lehet, hogy csak erre fussa.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Gaztuzhely rulez :-)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

csak onnan yött,h épp segítek berendezkedni barátnéknak itt,és kb ennyi van nekik fejenként,közösen 1 albiban
és ebbõl rezsivel fejenként 20-at kalkuláltak 4 személyre.le7,forró fürdõ tényleg nem lesz minden nap.na és? :-)
ahogy BKV-znak meg tekernek ótó helyett.na és? :-)
kaja is menzát jelent,a közeli általánosból,ami ugyebár eleve államilag támogatva van és még így is 350 egy ebéd (leves,második,süti,de legalább Mberes adagok) na és? :-)
TV nincs 1elõre se semmi ilyesmi csak 1 db rádió meg gép meg net (havi 5e asszem). na és?:-)
futószalag,kondigép,medence sincs,csak az egyetem sportcentruma,belépõ 100 Ft alkalmanként. na és? :-)
és gondolom a ruhákat sem feltétlen a Westendben veszik.na és? :-)
szal megélni meglehet csak sok Mberhez már hozzánõtt a luxus

Magyarul negyen egy kis alberletben nyomorognak. Ha meg meg is vannak ezzel elegedve, akkor csak gratulalni tudok.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts

pontosan...
vagy mikor kulfoldon nyaralsz, es felhiv a szomszed, hogy kikapcsoltak a villanyt..

jo dolgok ezek...

Tudod milyen romantikus gyertyfénynél a fejedet vakargatva állni a mikró mellett, és néztek hülyén, hogy akkor most mit eszünk, mert melegíteni se tudsz? És korán fekszel, mert se világítás, se TV. :D Majd másnap elmész a szolgáltatóhoz, aki közli, hogy a következõ nap reggel majd a kollega arra jár, és akkor visszaköti.. Igen, ismerõs az érzés.. :D mondjuk ez az én balfaszságom is volt, ez hozzá tartozik

Azé' a rezsi nem mindenhol drága, én 36nm-en lakok, egyedül, és 16e szokott lenni havonta. És ingyé' jön a TV is :) HBO-stul :) ---> apropó, nem érdekel valakit? Nagyon kedves a tulaj, nagyon jó helyen van, közel a metro, a Duna, a Margitsziget... Na? Októbertõl szabad!