JOHAN!
JOHAN!
igenigenigen :afro:Akkor én örüljek, hogy félbeszakítottam az informatikai tanulmányaimat?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
bátyám is ottvan egy ideje;)Kölyök, no para, nekem úgy tûnik 8 év az egyetem (minimum 7), ebbõl most taposom az 5iket! A többieket (begubózott sz@rmócsingok) meg le kell kakkantani magasról! Papír meg kell, szal nem abbahagyni! ALTER-PROGRAMMER-POWER!
Akkor miért nem jelentkezel másik suliba? Valami csak érdekel. Ráadásul már van néhány vizsgád, lehet, hogy el is fogadják õket.Ejjj, de minek ennyit szopni valamivel, amit nem szeretek, rohadtul nem akarok majd programozúként dolgozni, meg ilyesmi... Bár ja, nem olyan vagyok, aki most föláll és elsétál, de akkor sem szívesen csinálom. És nekem is minnyá úgy lesz, hogy 3+x év, pedig ez még csak a fõiskolai része. Bö.
VMS-hez ért valaki? Az nézzen a számítós topicba!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Adtatok egy loketet... Kossz! Csak az a kerdes, hogy ez meddig tart... De most jobb.
-=B.B.B.=-
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
-=B.B.B.=-
-=B.B.B.=-
-=B.B.B.=-