Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
19790 hozzászólás a témában

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás

És ha valakivel szimpatizál az ember, akkor elnézi a nullatartalmú hozzászólásást is, mert hát épp olyan kedve volt. Még tán poén is volt benne. De ha valakiven nem szimpatizál az ember, akkor természetes hogy szálka a szemében. Ettõl kezdve írhatok akármit, mert most én vagyok ezen az oldalon... Sajnálatos, de ez van. Majd igyekszem. De mindig lesz valaki a rossz oldalon... De ennek tényleg nincs értelme, mert szélmalom harcot vívok és az egy dolog, hogy mindenki ellát kritikával és bölcsebbnél bölcsebb gondolatokkal, de ha az 5. oldalon keresztül is ezen megy a vita, akkor nem látnám, hogy tartalmat adna valaki is a mondanivalójának.

^^^^^
Ehhez annyit szónék hozzá hogy sztem engem sem kedvel mindenki fõleg az egyik moderátor mivel már kitörölte az elsõ beszolásomat amit pl kölyök8 már sokszor megtett az övé nem lett törölve az enyém rögtön...jó mi?
Még jó hogy ismerem Thommey srácot és sztem beszélt vele a moderátorral...(remélem)
más...: tetszik ezaz üzenõ fal mert itt mindig történik valami....Én személyszerint jót mosolyogtam azon hogy mindenki megmondta a másiknak õ mit gondol...ez jó nem?
Én ugyan nem vagyok oszlopos tag csak ahogy mutatja az avatarom is'újonc' éppen ezért nem láttam még az összes topicot de rajta vagyok...eléggé sok oldal..bocs hogy ennyit írtam remélem még lesz mit hozzá szolnom...:)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Kölyök és a többiek:
Mindenki számoljon 100-ig. (Jó, elég lesz 30-ig...) Aztán olvassátok vissza az egészet.
Aztán röhögjön mindenki kicsit a másikon, kicsit saját magán. NEM pro vagy kontra, de: van néhány olyan fórumtagunk, akik anno hasonló vehemenciával és "meg-lehet-gyõzni-de-nem-most" hozzáállással indultak itt. És jópáran közülük oszlopos tagokká lettek. Morcos, szélsõséges, konok nézeteikkel és személyiségükkel együtt. Kölyök idén tölti be huszadik életévét - ha minden igaz. Kicsit grafomán, kicsit nyers, kicsit oktondi, de perpillanat azt kell mondanom: soha rosszabbat! Remélem, mindenki jól érti, amit írtam, noha nagyon nehéz mostanság bármit is hozzászólni úgy, hogy egy harmadik okos ki ne forgatná... (Viszont: ha a moderátorok többsége egybehangzó véleménnyel van valakirõl, kénytelen leszek figyelembe venni - és idõszakosan esetleg végleg bannolni. Ne kelljen.)
"In idem flumen bis non descendimus"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
meg ban gec
latom velem vagytok! :-)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szorítok. most komolyan.

vole - A.W - Zap a többit privátban plz

nem banollak, de tényleg ne itt.

LÉGYSZIVES
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
mar nem mar bef.stam.
:-)

hat kicsit para van
nem ken megegy hetet elb@szni ezzel a targyal
majd a nyarat a vizsganak odaadom de az alairasbol mar eleg
nah leptem.

udv

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Fosol mi? :D :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nah szoritani bazze!

-nem itt formas noi hatsoakat mutogatni he.
-meg szet offolni mindent

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
én nem vitatom hogy a srác élõben normális. vannak ilyenek. De nekünk csak ezt az oldalát mutatja. Nyilván ez alapján fogjuk megítélni és kezelni. Ha tud normális lenni, akkor tudjon itt is az lenni, és mindenki boldog lesz.

módosítás: heaven must be something like this
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Ezért fogok megint korizni;)jó a lesz a dühöngõben fogózni.Szerettem a játékot.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
:*
igen, ez a frusztráció... bicó a hobbi, de ilyen idõbe nem megy ki senki, csak inkább itt eszmét futtat:-)
na de én télleg megyek, mára elég infót olvastam itt :P

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Utána.
Nem rád célzok;) te mindig ilyen vagy.puszika

Dolgozzon.
Mikor suliban vagyok akkor én sem netezek.Pedig tudnék..
Persze most vizsgaidõszakban;)
Na de egyébként meg nyáron nem volt ennyi faszolódás nem is fórumoztam ennyit én sem, bringáztam, élveztem a nyarat a lánnyal, de így hogy tél van nehéz totál felszabadultnak lenni:( fõleg mert ötkor már sötét van, de legalább nem négykor;)haladunk a tavasz felé másfél két hónap és már egész jó lesz.
Na ömlengés vége.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
értem a célzást, megyek is már...!

mellesleg hogy menjenek bicózni?
bent ül a nagy többség a munkahelyen, suliban, és meló/tanulás híján/helyett ide pötyörészik...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Jó lenne ha jó idõ lenne már mert akkor mehetne a sok hülye bringázni és nem kötekedne meg kérdezne faszságokat állandóan.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Jaj már megint mit aludtam át:(
így is max hat hét órákat alszom de már ezt is soknak tartom.
nyüssz.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
tökön szúrom magam !
már a 2. topic születik a szabadonfutóban, az újsággal kapcsolatban...
nézzünk is ne csak írjunk...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Amúgy nem lehet reálisan megítélni, hogy ki mennyi nullatartalmú hozzászólást gyárt, mert mindenkinek van sok. Tartalmas is, meg nem is. És ha valakivel szimpatizál az ember, akkor elnézi a nullatartalmú hozzászólásást is, mert hát épp olyan kedve volt. Még tán poén is volt benne. De ha valakiven nem szimpatizál az ember, akkor természetes hogy szálka a szemében. Ettõl kezdve írhatok akármit, mert most én vagyok ezen az oldalon... Sajnálatos, de ez van. Majd igyekszem. De mindig lesz valaki a rossz oldalon...

ebben maximálisan igazad van. Csak nálad már ezen a "kis toleranciával elnézhetõ" szinten már túljutottunk. Volt a "sok toleranciával elnézhetõ" szint, most pedig a "mindenkinek tele van a töke veled" szinten vagy.

comprende? ennyi a történet.

RAUH-Welt
B E G R I F F

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ez igy igaz és amig igy van addig van jó dolgunk.

ha van véleményed akkor már vagy valaki.

nekem ez jött le,másnak más....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Sztem csak az találta lekezelõnek,akinek nem jött le a lényeg...meg hát amúgy is mindenkinek szíve joga ,hogy milyen véleménye van valamirõl...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

vagy Lord L-t,mint földim és rendes srác(Leslie)mégis teleírják az ostobaságaikkla a forumot.

kösssz
énis szeretlek :):);)
:D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Na most olvasom azt a gyagyaságot.

Szerintem koloyk8 nevû srác egy tök normál,rendes,megbzható arc.Nem vagyok buzi mielõtt ez kezdõdne.Ami a lényeg belõle,hogy a barátom.
Én nem szeretem ha a barátaimat szekálják.
Azt hiszem hogy egy iszonyú értelmetlen vitán vagytok túl (remélem)mert nem õ az elsõ és egyetlen aki értelmetlen hozzászólásokat kreált.
Nézd csak meg sosmogyikát meg a piftabikeot vagy Lord L-t,mint földim és rendes srác(Leslie)mégis teleírják az ostobaságaikkla a forumot.six vagy zoom,illetve mien állapotban van már a pxem,ekkora meg ekkora nycsõ kell-e bele.
Erre legalább ugyan igy lehetett volna reagálni.
Thy lekezelõ reagálása sem volt túl építõ jellegû.(asszem a cikkem ugrott)

Kokkk,te meg ne vedd föl ezeket a hülyeségeket mert minednkinek lehet egy rossz napja.Legroszabb ha egy napon van a két vitatkozó embernek.

vidéki zene vidéki srácoktól

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!