Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
19790 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Kala hozta fel hogy az jobbos pénzbõl van

ilyet tuti nem mondtam
eleve nincs jobbos pénz v balos pénz
az ország pénze az... :-/
amúgy amit Vole ír abban az volt a vitzes h yött hozzánk vmi lap ami az adófizetõk pénzével foglalkozik,és írja,h mennyi ment L "társadalmi célú hirdetésekre" aka. kampányra a szocik alatt
közben belegondoltam,h vajh ugyan az újságot a kedves szerkeztõ finanszírozza saját zsebbõl?Feltöltött kép

anyátok.mindkét oldalonFeltöltött kép (remélem ez még belefér a liberalizmusbaFeltöltött kép )

és csak azért h ne vesszem L mert naná,h módosítba írtam be ;
"közben elfogyott a sósropi áttérek a kókuszos-rumos rúdra

az a nagy bedes helyzet h amúgy tök hidegen hagy mindkét Mlékmû szal max a jogszerûség oldala az ami érdekel

noch was;két Mber a topik mai hozzászólói közül tuti pipa lenne,ha pl. leírnám,h kiket hittem zsidónak fórumos pályafutásuk elejénFeltöltött kép"

én is lassan gogo szlíp
yó8 nektek,ha már többet nem íroK! :-)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

aki epp a tuz kozeleben van, annak nagyobb eselye van kifogni a jot. Igy van ez mindenhol, sajnos.

na ezen fog a pártunk (om) változtatni :-)

politikai felekezetre való tekintet nélkül!

jóét.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Ha mar ennyire tudod ki mikor mennyit lop/lopott, kerlek magyarazd el mibol van penze a kedves jobboldali partodnak teleplakatolni az orszagot, ingyenes ujsagot orszagosan terjeszteni? Persze ott a sajat teve is, de meg lehetne sorolni a peldakat.
ugyhogy azert ennyire nem egyoldalu ez a dolog sem, aki epp a tuz kozeleben van, annak nagyobb eselye van kifogni a jot. Igy van ez mindenhol, sajnos.

( csak ugy eszembe jutott, hogy anyu egyik ismerosenek tokajban van szoloje es addig nem veszik meg toluk a leszuretelt szolot, amig az Orbaneknak van meg... tul sok az alszent ;) )

Mindenmellett felhivnam figyelmed a "modosit" gombra is :P :D

Pont ezért írtam hogy NE legyek egyoldalú! Kala hozta fel hogy az jobbos pénzbõl van én meg felhoztam hogy balos pénzek is vannak, nem kell több példa, tudom hogy mindenki lop és én fel tudom dolgzni hogy az általam preferált pártok sem szentek;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

Ez a bérlakásos példa meg igaz, ugyan úgy mint hogy a baloldalon lopott pénzekból miért nem vettem teszem azt lelegeztetõgépet.

Ha mar ennyire tudod ki mikor mennyit lop/lopott, kerlek magyarazd el mibol van penze a kedves jobboldali partodnak teleplakatolni az orszagot, ingyenes ujsagot orszagosan terjeszteni? Persze ott a sajat teve is, de meg lehetne sorolni a peldakat.
ugyhogy azert ennyire nem egyoldalu ez a dolog sem, aki epp a tuz kozeleben van, annak nagyobb eselye van kifogni a jot. Igy van ez mindenhol, sajnos.

( csak ugy eszembe jutott, hogy anyu egyik ismerosenek tokajban van szoloje es addig nem veszik meg toluk a leszuretelt szolot, amig az Orbaneknak van meg... tul sok az alszent ;) )

Mindenmellett felhivnam figyelmed a "modosit" gombra is :P :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
rendben,csak nem tudtam,h Lolvastad-e

közben elfogyott a sósropi áttérek a kókuszos-rumos rúdra

az a nagy bedes helyzet h amúgy tök hidegen hagy mindkét Mlékmû szal max a jogszerûség oldala az ami érdekel

noch was;két Mber a topik mai hozzászólói közül tuti pipa lenne,ha pl. leírnám,h kiket hittem zsidónak fórumos pályafutásuk elején:)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Nem így van mi?:)
Amúgy csekk vissza,a Turuloson kívül a Hajrámagyarokra is válaszoltam módosítban:)

Azt írtad ne foglalkozzunk vele és ezért nem reagáltam.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Dig olvasd L lécci a fentit is,ha már leírtam!
Turul-szobor; nekem spec. nincs különösebb ellenérzésem azzal kapcs,ha már a Várban van,akkor az a logikus h máshol is szabadna,h legyen,de el kell fogadni,h az is 1 szimbólum ami adott környezetben olyan dolgokra utalhat amire nem kéne.Így nézve miért gáz a vörös csillag,hiszen annyi minden másra utalhat,és még csak nem is a Heinekenre gondolok:D Mégis,az Mberek 98%-ra 1 diktatúrára asszociál róla 1 eszmerendszer helyett,ami teljesen érthetõ így lett tiltott jelkép.
Amúgy a Turul-szoborban azt tartom nagyon gáznak h pár utcányira az önkormányzat épp most bont le 1 bérházat,és persze a szobor árából még olyan 3-4 kényszerlakás kiyött volna az ott élõknek,de nem,inkább a szobor... :-/
Tjah meg persze h a szobor felállításának MÓDJA teljesen jogellenes volt,az megint más tészta.És ez 100% független attól,h mit ábrázol,ha a Csipet Csapatot öntötték volna ki bronzból,akkor is így lenne.

Elolvastam, reagáltam is rá valamilyen szinten, olvasd el.
Nos a Turult és még pár dolgot kisajátíottak egy bûnös eszmerendszer hívei és nem jó célra használták fel.EZ TÉNY.
De, a Vöröscsillagot ki sajátította ki?A kommunisáták a Heinekentõl?:P
Ez a bérlakásos példa meg igaz, ugyan úgy mint hogy a baloldalon lopott pénzekból miért nem vettem teszem azt lelegeztetõgépet.;)
A felálítása annyira volt jogellenes mint a jogellenesen feállított Zsidó emlékmûnek:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ami jogellenes az nem oké.tök mind1 milyen szobor

(az is gond amúgy h így elsõre lövésem nincs h mi az a "másik szobor",lám,ez a túl 1oldalú tájékoztatás,hiába olvasok MNO-t)

Dig csak a turul-t kérdezte:)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Amúgy a Turul-szoborban azt tartom nagyon gáznak h pár utcányira az önkormányzat épp most bont le 1 bérházat,és persze a szobor árából még olyan 3-4 kényszerlakás kiyött volna az ott élõknek,de nem,inkább a szobor... :-/
Tjah meg persze h a szobor felállításának MÓDJA teljesen jogellenes volt,az megint más tészta.És ez 100% független attól,h mit ábrázol,ha a Csipet Csapatot öntötték volna ki bronzból,akkor is így lenne.

A Turul-szobor hány lélegeztetõgéppel egyenlõ ?
(a házban egyékbént nem lakik már senki)

És a másik hasonlóan jogellenesen felállított emlék szoborral mija helyzet ? Az oké ? Na, ez itt a gond és ezért nincs szólásszabadság.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Nem így van mi?:)
Amúgy csekk vissza,a Turuloson kívül a Hajrámagyarokra is válaszoltam módosítban:)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Dig, a szolasszabadsagodrol csak annyit, hogy te sem orulnel, ha mondjuk maszkalsz a varosban, es sorra ledagadtoznak ;)
Pedig szolasszabadsag van, azt mond amit akar, a te szempontjaid szerint :)

Igen, és ki mondta hogy ez nem így van?:D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Dig, a szolasszabadsagodrol csak annyit, hogy te sem orulnel, ha mondjuk maszkalsz a varosban, es sorra ledagadtoznak ;)
Pedig szolasszabadsag van, azt mond amit akar, a te szempontjaid szerint :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Dig olvasd L lécci a fentit is,ha már leírtam!:)
Turul-szobor; nekem spec. nincs különösebb ellenérzésem azzal kapcs,ha már a Várban van,akkor az a logikus h máshol is szabadna,h legyen,de el kell fogadni,h az is 1 szimbólum ami adott környezetben olyan dolgokra utalhat amire nem kéne.Így nézve miért gáz a vörös csillag,hiszen annyi minden másra utalhat,és még csak nem is a Heinekenre gondolok:D Mégis,az Mberek 98%-ra 1 diktatúrára asszociál róla 1 eszmerendszer helyett,ami teljesen érthetõ így lett tiltott jelkép.

---

Nos, Te melyik bolygón élsz?!
Nézd meg mit mûvel kedves kormányunk és testvérpártja.

Ebbe pedig nem mennék bele,mert ez 100% napipolitika,ami szerintem oldaltól függetlenül ugyanúgy bûzlik.És megsúgom,h a jelenlegi tendencia az,nem csak itt nálunk,de kb az egész világon,h a baloldali és liberális pártok is UGYANOLYAN vagy még nacionalistább nézeteket képviselnek mint a jobboldaliak.
Ha nem hiszed,olvass utána,hallgass meg pár beszédet,stb.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

idézd léci mibõl következtettél erre.

..akkor vagy rémes ember, ha kiállnál egy térre azért hogy szidjál vkiket.

meg én nem vagyok zsidó, de mégsincs bajom velük... és neked?

"de miért zsidóznál? miért nem hihet abban, amiben akar? miért zavar ez téged? ilyen mentalitással nem kerülhetsz be a pártba! ha nem akarsz akkor sem :-)"

Erre írtam.
És megint ezzel piszkálsz, írtam hogy bajom van velük?

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

és mutass akármit ahol azt olvastad h nem fejezheted ki örömödet h magyarnak születtél mert akármi. itt a fórumon biztos nem volt ilyen,de sztem máshol sem,legalábbis nem tudok senkit/semmit sem, aki/ami ilyen patriotizmus-ellenes retorikával bírna. nem tudom,hogy yött ez ide:D

Csak erre reagálok ha nem haragszol, mert nem akarok fölösleges köröket futni hogy mit miért írtam, olvasd el és értelmezd(szövegértés nincs a BTK-n?:P)

Nos, Te melyik bolygón élsz?!
Nézd meg mit mûvel kedves kormányunk és testvérpártja.;)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Nem írtad le, de erre utaltak a szavaid.:)

idézd léci mibõl következtettél erre.

..akkor vagy rémes ember, ha kiállnál egy térre azért hogy szidjál vkiket.

meg én nem vagyok zsidó, de mégsincs bajom velük... és neked?

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

:scratchhe hú gec, nagyon nem értesz.
meg kicsit úgy érzem, mintha nem is engem olvasnál.

ha te elvárod, hogy azt mondhatsd, amit csak akarsz, akkor más meg joggal várhatja el, hogy ne szidják õt, ezt nem érzed fairnek?

és az elõbb írtam, hogy az nem tetszik, hogy bárkit nekiállnál szidni, akkor most miért kérdezel rá, hogy mi nem tetszik nekem?

meg ki a f.szom mondta, hogy ha azt írod, hogy zsidó, akkor már rémes ember vagy?

Nem írtad le, de erre utaltak a szavaid.:) de javíts ki ha tévedek.
Egyébként ha már liberalizmus meg tolerancia, miért nem tolerálják a baloldaliak a Turul szobrot?Miért akarják lebontani?

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

2. Én Magyarnak születtem és állandóan azt olvasom hogy nem fejezhetem ki az érzelmeim az országommal kapcsolatban mert korlátoznak!

én is magyarnak születtem. írhatom Magyarnak is, számomra tök mind1, csak nehogy ezen is megsértõdj.
a lényeg, hogy mégsem érzem azt, hogy nem fejezhetem ki az érzéseimet. miért ne írhatnád, hogy szereted vagy nemtom?
mi az amit nem csinálhatsz, pedig szeretnél?

és mégis, miért másabb egy ember, aki nem magyarnak születik? nem helyes az elvakult nacionalizmus, nem vezet sehová sem!

most _furd

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Na csak hogy úgy csináljak mint te és ne lássam hogy a másik mit ír.
1.Példát írtam, de JELLEMZÕEN ráharaptál arra amire egyedül tudsz és tudnak..
2. Én Magyarnak születtem és állandóan azt olvasom hogy nem fejezhetem ki az érzelmeim az országommal kapcsolatban mert korlátoznak!

1iket sem értem jelen kontextusban h mire vonatkozik
mi volt a példa,h szeretnél köztéren zsidózni? hajrá,tõlem megteheted,én nem foglak visszatartani,max pl mint most leírom a dologgal kapcs,amit gondolok:)
mi az,h jellemzõen? ha mondjuk jellemzõen ráharapok vmire akkor az valszeg azt takarja h jellemzõen azt írod,és így lehetõséget adsz rá,nem?:)
és mutass akármit ahol azt olvastad h nem fejezheted ki örömödet h magyarnak születtél mert akármi. itt a fórumon biztos nem volt ilyen,de sztem máshol sem,legalábbis nem tudok senkit/semmit sem, aki/ami ilyen patriotizmus-ellenes retorikával bírna. nem tudom,hogy yött ez ide:D

na erre Bruce pont odavési a lentit.nekem mindenesetre nincs bajom a nacionalizmussal mindaddig,amíg nem kopasz fehér cipõfûzõs emberek akarják errõl kifejteni a véleményüket ököllel,attól nekem is a bicska nyílik a zsebemben

ha azt írom,h Dig,rémes ember vagyok? :-/ scratchthehead:-)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
:scratchhe hú gec, nagyon nem értesz.
meg kicsit úgy érzem, mintha nem is engem olvasnál.

ha te elvárod, hogy azt mondhatsd, amit csak akarsz, akkor más meg joggal várhatja el, hogy ne szidják õt, ezt nem érzed fairnek?

és az elõbb írtam, hogy az nem tetszik, hogy bárkit nekiállnál szidni, akkor most miért kérdezel rá, hogy mi nem tetszik nekem?

meg ki a f.szom mondta, hogy ha azt írod, hogy zsidó, akkor már rémes ember vagy?